utorak, 6. kolovoza 2019.

Zagrebačka Dama - Ulična Drolja 6 Ćerka Me Je Nazvala Uličnom Kurvom

Као profesionalna prodavačica svog tela, neizbežno razmišljam o svom poslu. Moram biti bezmalo celi dan spremna da se poturim klijentu da istrese seme u mene i da mi to plati tarifom od koje zavisim i ja i moja deca. To je jedini izvor prihoda. I ma kako to nekome zvučalo nejasno ili nemoralno, to je životna stvarnost. Ja sam svesno zakoračila u prostituciju i posle sedam meseci iskustava i iskušenja, ja sam zaključila da moram kako znam i umem da se nudim i da opstanem u poslu, pa bilo to na ulici kao jeftina drolja ili u nekoj javnoj kući. Izbora je malo na ovim prostorima, pogotovo usred velikih sranja i ludosti koje se stalno dešavaju kod nas. Ja nemam vremena za razmišljanje jer meni stomak i moja deca diktiraju potrebe koje su nasušne...
Shvatila sam posle sedam meseci prostituisanja i to da mi neki oblici jebanja i seksualnih naslađivanja donose zadovoljstvo, da u nekim seksualnim egzibicijama počinjem bez kompleksa da uživam. Jasno je da sam raspršila sve sumnje u vezi sa prostituisanjem. Jednostavno, ja sam postala iskusna profesionalka koja bestidno i bez kompleksa, sa puno žara i volje nudi svoje telo i vruće genitalije zarad zadrvoljstava klijenata, a bogami ponekad i svog ličnog uživanja.
Prelomnu fazu u mom životu - leto i jesen 1993. godine - obeležila su tri događaja: letovanje na moru, boravak u Americi i... moja ćerka. Sonja je, na moj očaj, pošla stopama svoje majke!
Pošto sam uštedela dovoljno novca, odlučila sam da decu povedem na more, a ćerka i sin nisu imali ništa protiv da sa nama pođu i dva brata - već ste ih upoznali - s kojima sam se jebala iz ličnog zadovoljstva a ne zbog novca. To što me je stariji brat, onaj kurati, rasturao kako je hteo, još se može razumeti. Mlađeg brata, malog N, zavolela sam kao svoje dete, ali to mi nije smetalo da mu se poturam kad god bi mu se napelo da me tuca. A to je radio veoma dobro za svoje godine! Braća su bila moja slaba tačka, kao uostalom i moj gazda, i sjajni gospodin X. iz Frankfurta.
Deci sam objasnila da malom N. želim da priuštim neko lepo zadovoljstvo i da ga maknem sa ulice koja je počela da ga vaspitava. To se nije odnosilo na usluge kurvi, već na mnogo gore stvari kao što su kriminal i droga. Bilo mi je drago što su to normalno prihvatili. Nisu imali ništa protiv njegovog starijeg brata, V, u kome su ponekad gledali zaštitnika. Rezervisali smo spavaća kola i krenuli na put do mora. Našoj radosti nije bilo kraja. Svi petoro smo bili u jednom kupeu. U jednom krevetu smo spavali ja i ćerka, moja Sonja, a muškarci su imali svoje postelje. „Spavanje" treba uslovno shvatiti: čim su deca zaspala, stariji brat, V, povukao me je za ruku, stavljajući mi do znanja da pređem u njegov krevet. Pažljivo sam se spustila i, pošto ispod spavaćice nisam nosila ništa, momak je odmah počeo da me jebe... Jednim okom sam kontrolisala postelju na drugoj strani, u kojoj je moj sin tiho hrkao.
Nikad nisam mogla da shvatim kako je stariji brat za kratko vreme uspevao da dobije tako snažnu erekciju. Kurac mu je bio toliko nabrekao i tvrd kao bandera i valjalo je to čudo, tu surlu, nekako smestiti u moju, već dobro razrađenu od prostituisanja pičku, i dovesti momka do sladostrašća, do ištrcavanja teškog tereta koji nosi u jajima. Nabila sam se kao krava na njegovu banderu i jedva suzdržavala dahtanje i stenjanje da ne probudim decu! Onda sam u žestokom maniru kao iskusna kurva, počela divljački da se nabijam na veliki kurac mog rasnog jebača koji je umeo da mi razvali pičku kao niko! Osećala sam kako veliki glavić udara tupo u zid moje materice, kako mi diže utrobu nagore i cepa mi pičku do suza.
Ta moja glad za kurcem, za semenom, naterala je mog jebača da potom utera kurac u moje vruće dupe! To je tek bilo guženje koje je izgledalo kao bagerisanje, jer njegov dug kurac je divljački provalio svom svojom dužinom u moj kanal za izbacivanje toaletnog tovara i počeo me razvaljivati do bola. Ali, ja sam želela da me prljavo razvaljuje, da me pocepa, da mi razvaljuje i rastoči moje vruće gramzivo dupe, da me natera da prdim, da ga nabija do samih jaja, da me uništi i razbije kao kantu, kao krmaču u oboru...!
To sam želela i dobila sam! Ah, kako sam svršavala i slatko mu usisavala kurac uprljan mojim guznim crevom. Bila je to vanserijska jebačina, razbijačka brutalistička i nadasve sirova do te mere da sam definitivno imala krater umesto rupe dupeta; krater koji je gladan kurčevine i semena, gladan jebačine, željan non-stop da bude razbijan, izraubovan do krajnosti da može, napokon za pornografske svrhe da primi stisnutu pesnicu, ono što se na Zapadu zove „anal fist fucking".
Njegov mlađi brat je pratio, izgleda mi, ono što se dešava ispod njega i čim smo se primirili, on je spustio svoju ruku, mrdajući kažiprstom. Pažljivo sam se premestila kod njega, a maloletnik -vrag da ga nosi - sačekao me je go kao od majke rođen. Naravno, kurac mu je bio spreman za akciju. Poturila sam mu se, zadigla noge na njegova mladenačka ramena i moja pička je pohotno usisala njegov kurac. Stiskajući ga listovima i mešajući zadnjicom, vodila sam gotovo pola časa do carstva ekstaze, kontrolišući trenutak kada će ištrcati svoje seme. Bila sam za njega jedan veliki stimulans i on me je deljao kao iskusni dvadesetogodišnjak. Očigledan napredak, rutina s kojom me je guzio bila je, zapravo, moja škola seksa: učila sam ga da maksimalno istuca svaku ženu ili devojku i doživi ekstatičko svršavanje! Stalni seks, svakodnevne porcije koje je dobijao skoro tri meseca učinile su od maloletnog N. vrsnog mladog jebača. A kada jedan klinac, vršnjak mog sina, uspe da me tako istuca u pičku da obavezno svršim, onda je jasno da je sve ono što sam učinila za njega bilo više nego korisno i da sam mu bila najbolja učiteljica jebanja!
* * *
Dvonedeljni boravak dva brata na moru - to je ono što sam mogla platiti za njih - sa mnom i sa mojom decom bio je iz nekoliko razloga značajan i presudan. Ponajviše za mog sina i ćerku, jer su saznali neke istine o svojoj majci. Prvih nekoliko dana jebala sam se sa oba brata na smenu, noću, kad su moja deca spavala ili sam ja zamišljala da čvrsto spavaju. Kako bi tek reagovali da su znali da se njihova mama bludniči sa dva kurca!
Ipak, prvih dana sve je lepo funkcionisalo. No meni đavo nije davao mira, pa sam planirala da se sa starijim bratom udaljim od glavne plaže i u jednoj osunčanoj uvali ostvarim „snošaj iz snova". To nije bilo tako jednostavno, jer su me na plaži „pročitali" i zagoreli muškarci su pratili svaki moj pokret... Primetivši da je na toj plaži toples nešto uobičajeno, dopustila sam sebi da se sunčam gola. Ne samo moja obrijana pička, već i ponašanje i ukupan imidž ukazivali su da sam profesionalna kurva. Osećala sam užarene poglede muškaraca svih uzrasta i da je to bilo moguće, oni bi napravili red da me jebu, tu na vrelom pesku, jedan za drugim. Bilo je to prvi put da na plaži izložim svoje telo, ali konačno bilo je još nekoliko golih žena, pa mi je to izgledalo „normalno". Ali, muškarci su u meni videli idealni seksualni objekat i ispoljavali takvu požudu kao da nikad nisu imali ženu ispod sebe.Kako je moje telo dolazilo u prvi plan i kako su mnogi naslućivali da se kurvam, morala sam se kontrolisati i navući gaćice da sakrijem svoju nabubrelu obrijanu pičku.
- Bilo je krajnje vreme da prestaneš sa egzibicionizmom, mama! - rekla mi je u jednom momentu moja četrnaestogodišnja kćerka.
Prestala sam sa egzibicionizmom po savetu svoje ćerke, ali time nisam izbegla suočavanje moje dece sa delikatnom situacijom... I dalje me je opsedala ideja da se jebem na obali mora. Trećeg dana po našem dolasku, legla sam na dušek a dva brata, gurajući me, dopeljali su me u jednu uvalu, gde nije bilo drugih kupača. Sina i ćerku sam ostavila da se brčkaju na glavnoj plaži. Mlađi brat se toliko napalio da smo odmah, čim je dušek izvučen na obalu, počeli da se jebemo. Stariji brat je otplivao na otvoreno more... Legla sam na stomak i poturila zadnjicu. Mladi N. je iz cuga, bez muke, prodro u moje dupe, na moju sreću ili žalost, veoma razrađeno.
Smesta ga je nabio do korena, skroz do uzavrelih vrućih jaja koja počeše žestoko da lupkaju po mojoj raskvašenoj znojnoj pizdi. Bio je mlad ali izvanredan jebač. Svakim danom me je sve bolje deljao. Trenje o zidove kanala se pojačavalo kako sam stiskala šupčani otvor da ga stimulišem, da mi rupa bude što tešnja. A onda sam, napinjući se do krajnosti, otčepljivala rupu analne jame i primala duboko tvrdi vrući kurac maloletnog N. Znalački je rovario po mom analnom kanalu, a glavić njegovog natprosečnog kurca prekopavao je unutrašnjost mog kanala za sranje i dovodio me do ekstaze.
- Sad, dušo, sad ga nabij!... to, tako... istucaj me dobro... to mili, samo guzi, jače, jače... temeljito, oooh, to... drži ritam, uuuh! Tako, tako... sad, sad se prazni, to, uuuh!...ah! - zastenjala sam od bola koji mi je pričinio ulazak u orgazmičko stanje, bol od trenja zidova analnog kanala koji je počeo da žari. Mislila sam da ću prodimiti kao sulundar!
U tom trenu mali izvuče kurac iz moje zažarene jame i izbljuva, u nekoliko silnih mlazeva, semenu tečnost po mojoj raščepljenoj guzici. Rekla sam maloletnom N., vršnjaku mog sina, da bude oprezan i da ne dovede ni sebe, a ni mene u situaciju da se stidim pred svojom decom. Bio je razuman dečko. A kad mu prigusti i poželi da se istrese u mene ja sam, naravno kad deca odu na spavanje u svoju sobu, uvek tu da mu popušim na brzaka ili se nasadim na njegov kurac u par minutnom jebanju, kao kad obrađujem klijente, i oslobodim ga tereta koji nosi u svojim mladim mudima.
Samo dva dana smo bili u miru dok se nije desilo nešto nepredviđeno. Neki lokalni momci - jebači, znali su da procene moje seksualne i telesne kvalitete, pa su vrebali priliku da mi priđu i privole me na jebanje. Ja sam to osećala i kao žena ali i kao prostitutka koja je već imala sluha i njuha da namiriše kurac koji je zagoreo i koji vapi da istrese seme u neku vruću pičku. Već sutradan, oko podne, bila sam u iskušenju na plaži jer su mi njih nekolicina prišla i besramno se nabacivala. Kako nije bila prilike zbog moje dece, ja sam na jedvite jade i protiv svoje volje odbijala nasrtaje tih divljih i zagoreiih veprova. Sutradan se to više nije moglo izbeći.
Pošla sam sa kćerkom u toalet da obavim nuždu. Tek što smo ušle, za nama ulete jedan momak. Već na prvi pogled videla sam da mu je sperma udarila u glavu. Uopšte se nije obazirao na to da je ušao u ženski WC. Sakrila sam ćerku, ugurala je u prvu kabinu i rekla da požuri. I meni se pripišalo, ali sam pričekala da Sonja izađe. Ona je brzo obavila radnju, ali onaj momak je bio nestrpljiv i tek što je mala zakoračila napolje, napaljenko me je zgrabio za ruku i promrmljao:
- Hoću da te jebem! U tom delikatnom trenutku, ja sam pokušala da Sonju izguram napolje u hodnik kako ne bi postala svedok majčine jebačine. Na žalost, ona nije htela da se makne.
- Pričekaću dok ti ne obaviš nuždu, rekla mi je, a verovatno je htela svojim prisustvom da me spase od nasrtaja neobuzdanog jebača. Tip se nije obazirao na devojčicu, već je izvalio:
- Hajde, gospođo, ne glumi, ulazi u kabinu! Sonja razrogači oči u čudu, jer je konačno shvatila da nepoznati želi da opali njenu majku u klozetu. Imala sam ja veliku praksu obrađivanja klijenata u toaletu, ali sada je to trebalo da se desi u prisustvu moje ćerke! Tip je nasrnuo na mene kao zagoreli vepar, ugurao me u kabinu i doviknuo Sonji:
- Briši mala! - Znao je da sam kurva, osećao je to i nije prezao da me bezobzirno izjebe u javnom klozetu na plaži.
- Sonja dušo, idi... sad ću ja! -dobacila sam joj kroz vrata i već natrćena primala otvrdli, smrdljivi kurac u moju suvu, ali srećom odveć veliku pičku koja je bila adaptirana za sve „uljeze". Žestoko zabijanje iz prve natera me da zastenjem u klozetu koji je, srećom bio prazan u tim trenucima. Tip me tada zgrabi za kosu i grubo povuče prema sebi da mu se natrćim što god mogu više. Prigušivala sam bol koji mi je terao suze na oči jer je on to grubijanski učinio.
- Natrći se kurvo, tako, što se foliraš! Iz očiju ti viri kurac... Šta misliš, da te ja ne kužim, a? - promumla jebač dok je silovito, kao životinja, zabijao tvrdi kurac u moju pičku i deljao me u brzom tempu. Bio je iskusan jebač, odmah se to dalo zapaziti. Moje dupe se u naletima nasađivalo do korena njegovog debelog kurca, a moja već dobro okvašena pička je šljapkala i davala aromu brutalnoj jebačini u klozetu na plaži! Nadala sam se da će ovaj što pre da se istrese jer mi je bilo jako neprijatno zbog moje Sonje, ali...Ovaj je znao koga ima pred sobom i koga upravo jebe! Znao je da sam prostitutka, a onda je brutalno navaljivao da me razbije kao običnu fuksu sa ulice, ne obazirući se na to da li će nas neko čuti ili videti.
- То, matorka, to... Vrti dupetom, kurvo! Uuuh, dobro ga primaš kurvetino! A ovamo se foliraš, provociraš na plaži... Na, na ti celog do muda... Pizdurina ti je kao kanta, a! A foliraš se... droljo pokvarena, sad ću ti ga zaprditi u to tvoje kurvanjsko dupe! Kako nisam pre toga stigla da se ispišam, nisam mogla više trpeti pa sam otpustila slavinu! Iz moje pizde poče da šljašti urin dok je njegov masivni kurac razvaljivao moje dupe do usijanja! Mlazevi urina plavili su pod oko WC šolje, prskali i po mojim i po njegovim nogama...
- Šta to radiš? začudi se on, pa kad shvati da kapi moje mokraće padaju i na njegove noge, on ciknu:
- Pišaš, droljo smrdljiva! Po meni! Platićeš mi za to! Ako me je do toga trenutka jebao, sada je počeo da torturiše moj kanal za izbacivanje klozetskog tovara, već prilično izrovareno. Dograbio me je sa obe šake za kosu, povukao glavu nagore, pa onda životinjski krenuo da mi cepa analnu rupu! Počela sam da ječim i stenjem, rokćem kao krmača, jer se to nije moglo tek tako suzdržano istrpeti. Kakva jebačina mog dupeta! Zapamtila sam je za ovo letovanje. Svaka čast mom jebaču V., ali ovaj nije zaostajao za njim. Vanserijski!
Napokon, poče da svršava! Izbacivao je mlazeve tople semene tečnosti u dubinu mog kanala, punio me do vrha i svršavao u ekstazi! A onda, kao da je znao da imam takvo iskustvo, posle par trenutaka, napinjući se poče da piša u moje dupište, valjda da mi se osveti. Osećala sam kako urina puni moj kanal, pumpa me i nadima. Kad je ispraznio bešiku, naglo i spretno izvuče kurac, povuče me grubo za kosu da mu se poluokrenuta poturim i prihvatim u usta probojac koji tek što je izvukao iz mog zadimijenog analnog grotla.
Kurac mi ulete u raščepljena usta, a u tom trenutku, skoro istovremeno, čvrsto grabeći guzne polulopte, šireći ih do krajnosti, raščepih svoj analni krater iz kojeg, na njegovo čuđenje i veliko zadovoljstvo, grunu mokraća kojom me je bio napunio! Mlaz, kao iz kabla šiknu i poče da prska po zidnim pločicama klozeta. Zadovoljno je izašao iz kabine, a ja sam se par minuta smirivala i koliko-toliko sredila da mogu da se pojavim. Kad sam izašla van klozeta, moja kćerka je bila besna kao ris. Pljunula je za mojim jebačom koji se samo zacerekao i otišao, zakopčavajući svoj šlic.
- Droljo, zar moraš sa svakim da se jebeš! - prosikta Sonja kao da mi je učiteljica u školi. No, kako nisam imala odgovor, a i nije se moglo ništa prigovoriti, jer to je bio corpus delicti, ja sam samo stavila naočare i odgegala u jedan obližnji kafić da se smirim i popijem nešto žestoko. Ovaj događaj, nepredviđen, dao je motiv i razlog mojoj Sonji da počne da me ponižava na sve moguće načine. Istrpela sam to par dana, a onda sam prasnula kad mi je rekla da sam jeftina kurva! Nisam mogla zaustaviti naboj i moja ruka je poletela. Ošamarila sam je, a onda je molila da mi oprosti. U toj napetoj i delikatnoj situaciji na sve načine sam nastojala da je obuzdam i objasnim joj kako je do svega toga došlo.
Tih nekoliko kritičnih dana su me potpuno emocionalno iscrpli. Nisam gubila nadu da će me Sonja ipak shvatiti: za mene je to bilo neobično važno i zbog sina, kome će se ona zasigurno poveriti... Posle scena dramatičnog suočavanja, Sonja je te večeri izašla i vratila se tek pred zoru. U stvari, vratili smo je ja i N., koji smo je prethodno satima tražili. Sonja je prespavala noć na plaži! Nešto se u njoj ipak prelomilo... Sledećeg jutra došla je kod mene, smirena, i ponudila mi voćni sok koji je kupila od svog džeparca. Neko vreme smo sedele i ćutale. Ja sam prva progovorila, pokušavajući da joj objasnim svoje ponašanje. Saslušala me je i onda rekla da joj je sve jasno i, u krajnjoj liniji, da je sve to ne zanima. Imala sam dojam da me sažaljeva. Ipak, ja sam uporno nastavila da obrazlažem zašto sam se pustila ,,u promet".
Ono što se događalo na plaži, pa zatim u javnom WC-u jeste jedan vid prostitucije, ali se ja nikome nisam nudila već su muškarci u meni prepoznavali laku žensku i onda nasrtali kao bikovi... Ne, nisam želela da se opravdavam, već naprotiv, da ovu situaciju iskoristim i objasnim joj ko sam i čime se bavim, uz sve teškoće koje idu uz tako nešto. Bilo mi je važno samo da ona što manje pati, da joj olakšam to saznanje koje ju je razočaralo i uvredilo.
- Znam, ali to mi izgleda nekako jeftino i prljavo, sve to na takav način! uzvrati Sonja i zapali cigaretu. Gledala sam je ispitivački. Razvijala se u prelepu devojku, imala je sve atribute da postane atraktivna mlada puslica. Onda sam je upitala od kada puši, a ona mi je odvratila da me se to ne tiče. Da ne bih ugrozila primirje koje sam uz veliki napor uspostavila, rekla sam joj da je vreme da se pripremimo za povratak u Beograd. Sonja se trgla. Prišla mi je i poljubila u obraz.
- Izvini što sam te nazvala jeftinom kurvom, ali to mi smeta... Mislim da mnogo više vrediš od toga da se jeftino poturaš naokolo. Pametno je rezonovala moja tinejdžerka. I ja sam bila svesna toga da moje raskošno telo i ono što ja mogu da ponudim vredi mnogo više od piljarske tarife koju naplaćujem. To sam prihvatila kao privremeno rešenje, iz nužde, i nisam gubila nadu da ću jednog dana adekvatno naplaćivati svoje prostitutske usluge.
- Znam, u pravu si, ali... kad sam shvatila da ćemo biti gladni i na ulici, ja nisam imala mnogo izbora. Ne tražim da mi oprostiš niti da glumiš da se ništa nije desilo, jednostavno želim da pokušaš da razumeš situaciju. A'-sad, sada nije više bitno šta sam ja bila pre i koliko vredim. Sada je potrebno zaraditi za život, razumeš? Želim da imate sve i ne biram uslove niti poslove, jednostavno, to mi se desilo. Sama sam se odlučila za tu profesiju i sada ne mogu glumiti finu damu, jer ja sam to što jesam, rekla sam joj u nadi da će me razumeti i smiriti svoje emocije. To se i desilo. Jer, sledeći razgovori između nas dve bivali su sve više spontani, otvoreni i prijateljski. Postajale smo dobre drugarice koje su nastojale da se dobro slažu uz sve prepreke i iskušenja koja je donosio moj prostitutski angažman.
* * *
- Koliko si imala muškaraca? , upitala me je Sonja jednog dana pred povratak u Beograd. Nisam znala šta da joj kažem, jer cifru od preko 1250 klijenata koje sam do tada imala, ona svakako ne bi mogla tada lako progutati. Jednostavno sam joj ponudila neku malu brojku. To su bili dani olakšanja za mene. Ostali smo zajedno kao porodica, ja i moja deca. Sve što je sledilo, ubrzo, sve se to na neki način odražavalo na nju i sina, i oni su to počeli na svoj način doživljavati i komentarisati. Bili su za svoje godine već odrasli, jer su imali jedno gorko iskustvo - ono bežanje iz Zagreba - a sada i suočavanje sa činjenicom da im se majka prostituiše.
Meni je bilo najvažnije da me prihvate kao svog druga, jer više nisam mogla imati onakav autoritet koji sam imala pre nego sam im sve objasnila, više Sonji nego sinu. To je bio još jedan momenat koji sam morala preživeti i sačuvati kakav-takav roditeljski ili još bolje - drugarski odnos sa njima. Trebalo je objasniti i sinu da me njegov vršnjak redovno jebe i da praktično egzistiram kao njegova „pička". Možda je to bio jedini način da se sa sinom približim na jedan drugačiji način, kao muškarcu. Sonja je devojka i ona bolje razume neke ženske stvari, pa je on i dalje bio moja najveća enigma. Na moje zadovoljstvo sve se to nekako odvijalo bez velikih drama, kao da mi je sam bog pomogao. Situacia se smirila. Sonja me više nije kritikovala zbog mog posla, samo je ponekad ironično komentarisala neke moje postupke. Poslednjih dana na moru raspitivala se kakvi su muškarci kojima pružam usluge, kakvi su im penisi, ima li među njima grubijana, a ja sam nastojala da joj odgovaram s blagom dozom humora kako joj ne bi stvarala nove patnje. Ali, ne leži vraže, na povratku u Beograd, dogodilo se nešto što je opet poremetilo moje odnose sa Sonjom. Sve zbog moje seksualne nezajažljivosti...
Dok je voz odmicao u tamnu noć, ja sam nestrpljivo čekala da deca zaspu pa da mlađi brat krene na mene. Ležala sam na jednom od donjih kreveta; iznad mene sin, a nasuprot njemu spavala je Sonja. Mladi N. je već uveliko masirao svoj kurac, čekajući moj poziv. Kad sam mu konačno dala znak rukom, prebacio se preko mene i odmah uleteo svojim torpedom u moju već raskvašenu pičku. Mali je žustro zakucavao svoj kurac, presrećan što ima zrelu ženu koju može da jebe uvek kad zaželi. A meni je bio drag: u svom štićeniku sam našla vrsnog jebača čije vreme tek dolazi. Učila sam ga svemu i i bio je iz dana u dan sve bolji i iskusniji. Iako maloletnik, trudio se da mi uvek podari orgazam, kao iskusan jebač a ne neki klinac! To mi je posebno bilo drago pa sam mu se žestoko poturala. Kada se približio ištrcavanju, semena, uspešno sam to sprečila. Stisnula sam ga divlje pri korenu njegovog klizavog kurca, da je prostenjao, a onda mu zanosnim pokretima ženke koja želi da bude dobro izjebana, rekla:
- Hajde mili, sad ga uteraj u moje vruće dupe! Posle mi ga istresi u usta, skroz, volim tvoje seme!  - pohotno sam ga napaljivala. Oboje već u ekstazi, nismo primećivali da nas kriomice, ispod oka, posmatra Sonja i masturbira svoju pičkicu! To sam doznala tek sutradan kad smo se vratili kući. Zajedno smo ušle pod tuš i ona mi je rekla:
- Каkо jebe N., јеl bolji od brata? - Zajedljivo je to zvučalo, kao da je bila malo ljubomorna što me je maloletni N. tucao.
- Sonja! Pa zar nisi spavala!  -postiđeno sam promucala.
- Hajde, kao da ja ne znam da se tucaš sa obojicom! odgovori Sonja dok mi je trljala leđa sunđerom.
- Ćuti, ne moraš sve da znaš! To su stvari za odrasle i da me više nisi pitala ništa o tome, važi?
- Ма pazi bogati, on je vršnjak tvog sina, matora kobilo! To gubiš iz vida! Nešto mi je kliknulo u glavi pa sam je ozbiljno upitala:
- А da ti nešto ne kriješ od mene, dušo? - upitala sam je dok sam joj prala kosu.
- А šta to? Možda misliš da je tvoj mali i mene tucao? Sonja mi uzvrati lukavo se osmehujući.
- Ма, jebem ti boga tvoga, ne šali se sa mnom! - podviknula sam ispitivački pogledala u oči.
- Ne, nisam se tucala!, promumlja Sonja. Budi spokojna.
Od tada sam počela intenzivno da razmišljam o seksualnosti moje kćerke. Bilo je evidentno da ona, kao i sve devojke iz njene generacije, imaju slobodnu viziju seksa, da o njemu dosta znaju iako nemaju mnogo iskustva... U svakom slučaju moja Sonja nije više bila balavica već tinejdžerka, napredna kao i većina njenih vršnjakinja, pa sam shvatila da sa njom mogu otvoreno razgovarati o seksu. Posle kratkotrajnog razočaranja u mene zbog „incidenta" u vozu, opet je počela prema meni da se ophodi kao prema svojoj najboljoj prijateljici. I ja sam želela da između mene i nje i sina izgradim takav odnos. Sa Sonjom sam to nekako uspevala, dok sam prema sinu ipak imala određeni zazor i još nisam bila toliko slobodna da mu odgovaram na razna pitanja koja mi je sve češće postavljao, često znajući da me dovede u nezgodnu situaciju. Jednostavno nisam imala hrabrosti da mu otvoreno sve kažem, objasnim i priznam. Mnogo toga je naslućivao, a ponešto se nije dalo sakriti. Jedina želja mi je bila da do punog saznanja dođe spontano i da se ne stvara nepotrebna drama. Ja sam i pored toga što sam se prostituisala, želela da ostanem dobra i požrtvovana majka svojoj deci. Oduvek sam mislila da se razgovorom i tolerancijom može postići sve, ma kako problem bio delikatan. U tim mesecima, ne znam kako se sve tako lako odvijalo, kao da me je Bog oslobodio emocionalnih stresova i sukoba sa svojom decom i pored toga što sam se bavila prostitucijom. To je jednostavno bio moj put - put prostitutke i tu nije imalo ništa više da se doda.
* * *
Opuštena, odmorna i rasterećena velikog bremena - šta će deca reći - ja sam počela ozbiljno da planiram svoju budućnost. Kao da je olakšanje, koje sam osetila prebrodivši krizu sa Sonjom, pospešilo moju odlučnost da se potpuno posvetim poslu kojim se bavim, a naročito otvorenijeg odnosa prema sinu. Oslobođena svih sputanosti i ograničenja koje stvaraju odnosi između mene i moje dece, postala sam neka nova Danijela koja odlučno i žustro kreće u osvajanje muškaraca i ostvarenje njenih prostitutskih želja. Kako se situacija evidentno poboljšala, kroz par dana sam krenula ponovo na ulicu i obradila izuzetno veliki broj klijenata...
A onda, neočekivano, dobila sam pismo iz Sjedinjenih Američkih Država, od mog zeta i sestre, koji su živeli tamo više godina pre rata. A kako se sve ovo dogodilo, rat i ostalo, oni su nekako uspeli da preko Crvenog krsta saznaju za mene i pronađu moju adresu u Beogradu. Bila sam registrovana kao izbeglica i to im je pomoglo da me pronađu. Odmah sam im telefonirala i rekla da sam dobro, da smo deca i ja izvukli živu glavu. Jako sam se iznenadila kada su mi ponudili da ih posetim u Americi! Bilo je to za mene nešto novo, jer nismo bili u nekim naročito srdačnim odnosima. Moja sestra, koja je starija od mene par godina, uvek mi je delila lekcije i savete kada sam bila mlada. To mi se nikada nije dopalo, pa sam nju i zeta držala na distanci sve vreme dok su živeli u Zagrebu, sve dok nisu emigrirali pre rata u Ameriku. Ovaj nenadani poziv proizveo je niz problema, jer su i deca želela da pođu sa mnom u Ameriku. Nisam znala šta da radim, jer im je škola počinjala u septembru i nije se moglo nikako isplanirati da idemo svi zajedno. Zato sam odlučila da odem sama i okušam sreću u Americi. Rekla sam sebi, ako uspem, dovešću i decu.
U moga gazdu sam imala puno poverenja i mogla sam mirne savesti ostaviti Sonju i sina kod njega. On je bio pravi gospodin za mnoge stvari, izuzimajući njegovu sklonost za perverzni seks sa mnom; nisam mu to zamerala! Moju odluku da krenem za Ameriku teško je prihvatio. Suviše mu je bila slatka moja pička i dupe za kojim je ludeo! I tako, jedva nekako uz velike muke dobila sam vizu zahvaljujući garanciji moje sestre koja je rodila i drugu kćerku u Americi i tamo dobila stalni boravak. A zadnju noć pred odlazak u Los Anđeles, posvetila sam trojici mojih muškaraca. Braća su me rasturala ceo dan, toliko puta dok nisu potpuno istresli semeni teret i zadovoljili se bar za nekoliko sledećih dana. Gazdi sam priuštila sve što je poželeo, svako zadovoljstvo, pa i ono jako prljavo -analne perverzije, u kojima je on posebno uživao.

Nema komentara:

Objavi komentar