utorak, 6. kolovoza 2019.

Zagrebačka Dama - Ulična Drolja 15 Seljačke Kite Za Gradske Faćkalice

Bezuspešno pokušavajući da se spasem od sudbine najgore ulične kurve, ponovo sam nagovorila mladog N. da Sonju i mene povede kod svog đeda na selo. Tamo nije bilo idealno; đed nas je terorisao svojom konjskom kurčinom, ali bar smo mogle da budemo na čistom vazduhu i da se odmorimo od onog najgoreg gradskog šljama koji nam je svakodnevno dahtao za vratom i punio naše otvore svojom smrdljivom spermom.  Đed se, naravno, veoma obradovao kad nas je video. Kao prvo, nije voleo samoću, a drugo, važnije, mogao je da kara dve gradske ekstra pičke što mu se posebno sviđalo.
Odmah po dolasku, Sonja i N. su izašli da se prošetaju livadama, a ja sam ostala u kući da spremim nešto za jelo. Đed me je merkao i oblizivao se. Znala sam da me neće pustiti dugo da se muvam po kući, a da ne sjuri svoju toljagu u mene. Razumela sam, uželeo se... Raskopčala sam haljinu i smakla gaće. Nije vredelo braniti se od neminovnog. Seks sa đedom se podrazumevao i zato sam pustila da mi sise slobodno landaraju a obrijana pica već je polako bubrila i vlažila. Tad mi je palo na pamet da ga pitam:
- Je li, đede, karaš li ti ovde nešto po selu?
Stari se slatko nasmejao.
- Jašta, more - reče veselo - kako bi bez toga moglo. Prcaju se seljanke vrlo rado. Imam ja svojih mušterija, o-ho-ho!
- Sve su od trideset do šezdeset godina. Iz pet okolnih sela dolaze kod mene!
Pa da, pomislila sam, verovatno se proširio glas kakvu đed ima alatku među nogama, pa alavice dolaze da isprobaju. Upravo dok smo mi o tome pričali, čula sam kako se đedovoj kući približava traktor. Đed me zamoli da se obučem i pozva me da zajedno vidimo ko je to došao u dvorište. Na traktorskoj prikolici sedelo je nekoliko seljana, žena i muškaraca, koji su se vraćali sa njive. Svratili su da se napiju vode na pumpi u dvorištu.
Žene su me sumnjičavo zagledale čudeći se otkud gradska pička kod đeda. U tom pristigoše Sonja i N. Sad je već bilo jasno da smo nas dve gošće đedovog unuka. Svejedno, te grube zapuštene seljanke zarobljene na selu, koje rintaju po celi dan sa svojim muževima - osećala sam to - Ljubomorno i sa mržnjom gledale su u nas dve. Očigledno, za njih smo izgledale kao osobe sa druge planete.
Muškarci su bili potpuno drugačiji, naravno. Onjušili su miris naših pičaka i verovatno naslućivali da smo vale gradske kučke za jebanje, a ne tek prijateljice djedovog unuka. Neprestano su nam se nabacivali migovima i davali neke nerazumljive znake s željom da uspostave komunikaciju sa nama, a da to njihove žene ne primete. One su ih, pak, neprestano požurivale, shvatajući kakva opasnost od nas preti. Та igra mi je bila smešna, pa sam se zabavljala namigujući uz osmehe na sve strane, dok su me žene streljale pogledima. Kad su se osvežili i umili, žene su zagraktale tražeći da se krene, ne dozvolivši muškarcima da se potkrepe rakijom koju je đed doneo iz kuće.
Po užarenim pogledima muškaraca znala sam da to neće biti kraj priče sa njima. Svi će uskoro u selu znati kakve dve ribe se nalaze kod djeda i nastojaće da se kao pravi seoski jebači okušaju sa gradskim picama. Bila sam u pravu. Negde oko ponoći neko je kucao na prozorsko staklo. lako je bilo kasno N., Sonja i ja smo sedeli i gledali TV. N. ustade i otvori prozor. Pojaviše se tri razbarušene seljačke face.
Čujem, nešto se domunđavaju sa mališom. On se nećka, pa se potom okrete i upita da li neka od nas dve hoće da se kara sa njima. Sonja odmah odbi. Djed ju je već dobro izjebao tokom večeri i nije htela da se smara sa seljačinama.
- Hajde, Danijela, platiće ti koliko tražiš!- ubeđivao me je dečko.
Dok sam se ja nećkala, jedan seljak se pomoli na prozoru:
- 'Ajde, bre, sestro, prigustilo nam! Šta ti fali, samo malo nam daj!
Posmatrala sam ga onako zadriglog kao svinju, nalivenog rakijom i neopranog. Znala sam da tukne na štalu i da može da jebe kao životinja, kad se dobro napali. Znala sam i da ima love, videlo se to u njegovom nastupu... Osetio je da se nećkam i ubacio zgužvanu novčanicu od pedeset maraka kroz prozor.
- Je l' dosta za nas trojicu, ha ? -promumlao je, ubeđen da je izneo ključni argumenat.
N. podiže s poda pedeseticu, ispegla je te mi namignu sugerišući mi da izađem i pojebem se sa njima. Prišla sam prozoru i nagla se tako da moje sise ispadoše i zabelasaše se u mraku.
- Ah, kakve sisurine, bog te mazo! -zabrunda nekontrolisano jedan od njih.
- Tiše, bre, majmune! - obrecnula sam se na njega. - Probudićete đeda. Ako vam je do jebanja, još pedeset za svu trojicu, i radite štagod vam padne na pamet.
Oni radosno zaklimaše glavama. Jedan od njih izvadi pare i ja nemadoh kud. U prolazu sam maznula i drugu pedeseticu od mališe:
- Fakeru, to je moja lova. Nismo se dogovorili da se ovde kurvam, prema tome, zaradu ne delimo!
Nije se protivio. Uzela sam petrolejku i izašla u mrak. Jedan od seljaka prihvati lampu od mene i krenusmo u pravcu štale. Na sebi sam imala samo raskopčanu haljinu obučenu na golo telo. Buljili su u moje masivne grudi i obrijariu pičku kao telci.
- Šta je bre, nikad niste videli izbrijanu pičku? - nasmejala sam se videći kako blenu. Ništa nisu odgovorili. Uđosmo u štalu i zadrigli brkajlija koji je nosio petrolejku osvetli ugao štale gde su bili džakovi, odmah pored jasala ispred kojih su ležale krave.
- Jebote, gde ćeš tu pored krava! -negodovala sam, ali bez rezultata.
- Jebi ga, pa gde ćemo!? - sleže brka ramenima. - 'Ajde, bre, brzo će-mo...
- Uh, jaki ste mi vi jebači. Kidnuli ste od žena, pa se kurčite. Što se bre ne opraste, nego i sa vas moram da udišem smrad balege - nastavljala sam da ih zezam.
- Izvini, sestro, nemadosmo vremena za pranje. Аl', vrlo važno, nego daj da površimo pos'o...
- 'Ajd'... - prosikćem ja shvatajući da su sve moje primedbe besmislene pošto sam već uzela pare.
Oni povadiše kurčeve i stadoše naspram mene. Nisam mogla a da se ne nasmejem.
- Je li, bre - upitala sam - je li to neka tradicija u vašem selu da svi imate konjske kurčeve? - zasmejala sam se pred neverovatnim prizorom.
Zaista, poput djeda, sva trojica su imala monstruozno velike kite. Oni nisu imali komentar. Na njihovim licima ostala je samo sirova pohota. Želeli su da se zadovolje, i to što pre. Tri batine visile su ispred mog lica, i ja stadoh da ih sisam, dudlam i zaguljujem. Poludeli su od sreće kad sam počela da pokazujem svoje umeće. Očito da su retko imali priliku da dožive ikakvu oralnu obradu, a kamoli vrhunsku kakvu sam im ja priređivala. Za tili čas, kurčevi su im bili zapeti kao puške, nadrkani, natekli od uzbuđenja. Seljačke toljage kočoperile su se predamnom želeći da se što pre umuvaju u moje pohotne genitalne rupe.
Natrtila sam se klečeći na džakovima i raščepila se pred njima koliko god sam mogla. Kad su napaljene seljačine ugledale moju rastvorenu  pičku i zjapeće analno grotlo zablenuli su se kao budale. Zadrigli brkajlija prvi se ohrabri i njegova kručina ulete kao torpedo u moju pičku. Zajaukala sam od bola kad njegov glavić udari u moju matericu.
- Ah, jebem ti... lakše malo, gde si navalio, bog te jeb'o! - izderah se na njega.
Seljačina nešto progunđa pa navali još žešće. Svrdlao je kao da mu gori pod dupetom, stenjao, roktao, znojio se, razvaljujući me kao zver. Trpanje tako debele kurčine u moju utrobu, nateralo me je da stenjem od bola. A da stvar bude još luđa, bio je dobar jebač. Druga dvojica besomučno su drkala za to vreme, gledajući kako me ovaj kara, napaljeno navijajući:
- To, to... razvali joj kurvanjsku pizdu, uteraj joj do muda, majstore! - vikao je jedan.
- Uh, bog te mazo, koliku šupčinu ima! Daj da joj ga ja uteram u ova droljasta usta! - urlao je drugi mlatarajući kurcem iznad mog lica.
Nasta prava borba s njihovim genitalijama. Natrpali su moja usta svojim zagorelim žilama, i jedan i drugi, pa počeše da se iživljavaju. To im je bila jedinstvena prilika da se siti najebu i ižive nad gradskom kurvom. Kao razulareni veprovi, nadmetali su se koji će mi brutalnije zabiti svoj debeli kurac, bilo u usta, bilo u pičku. Rastakali su me u naizmeničnom trpanju svojih podivljalih kurčina, čas spred, čas straga, a potom poče analno razbijanje. Uh, stoka podivljala, onaj brkati, zavukao mi je prvi kurac u dupe sve do jaja, iznenadivši se kako mi lako ulazi.
- Kurvetino prokleta, uterao sam ti celog, razvaliću ti tu prljavu šupčinu, droljo! - proderao se kao lud.
Ali, bio je to tek početak torture. Kad ga je izvadio, njegov pajtaš mi je odmah sjurio svoj kolac i počeo brutalno da me delje. Kecao je brzo, kao zec. Štalom su se razlezali uzdasi kao da se pare životinje. Znoj, genitalni mirisi, vonj od balege, trpanje, vađenje, titraji mišića... Ubrzano zabadanje uda u moje razlokano analno grotlo učinilo je da se sve u meni uzburkalo; gorela sam, drhtala u grozničavoj napetosti, trudeći se da ih svu trojicu što bolje zadovoljim. Bio je to okršaj rasne pičke i tri kurčeve batine vanserijskog formata. Prave seljačke kite, rovale su po meni, kopale, muljale, zabadajući se do jaja u moj razvaljeni otvor za izmet, toliko rastegnut da su u njega mogli i pesnice da nabijaju.
Pakleni je to tempo jebanja, guranja i nabijanja bio: vadili su kite iz mog dupeta i trpali ih u moja musava usta dok sam ja dahtala, stenjala i mumlala, mljackajući i ližući svoje analne i vaginalne sokove s njihovih batina. Kovitlac strasti se ubrzavao, moje nozdrve su se sada pohotno širile, rzala sam kao kobila, roktala k'o krmača, primala ih jednog za drugim, sve dok nisu počeli da svršavaju. Semeni ejakulati štrcali su u mlazevima po mom znojavom telu. Praznili su se, bikovi jedni, nalivali su seme u moja usta, u pičku, dupe koje su demolirali i izmaltretirali do maksimuma. Uh, bio je to pljusak sperme.
Palacala sam jezikom, dudlala im glaviće, gutala i razmazivala gusto seme po svojoj faci ispumpavajući njihova muda do zadnje kapi. Ispražnjene seljačine, rasterećene teških tovara iz muda stajali su iznad mene i smeškali se, očigledno veoma zadovoljni jebačinom. Odjednom, kao da su se dogovorili, sva trojica počeše da pišaju.
- Ah, stoko seljačka, ne to! - povikala sam, ali kasno.
Više nisam mogla da ih sprečim. Mlazevi toplog urina zalivali su moje izjebano telo, opruženo preko džakova u štali.
- Zini, kurvo, zini! - siktao je jedan od njih gađajući me mlazom pravo u usta - gde li su to naučili?
Drugi mi je zapišavao pičku, a treći je praznio bešiku na moje sise. Bila sam okupana pišaćkom i posramljena do maksimuma, a oni su točili i dalje, ne obazirući se na moje molbe da prestanu. Smatrali su da na to imaju potpuno pravo. Nemajući kud, širim noge i rastežem pizdu do krajnjih granica a onda i sama počinjem da pišam. Mlaz je šiknuo pravo na seljačine koje se iznenadiše i ustuknuše korak unazad.
- Aaaa, đilkoši, evo vam! Imam i ja pišaćku, balegari jedni, 'ajde, srčite! -začikivala sam ih ponosna što sam uspela da im uzvratim istom merom.
Oni se nasmejaše. Nisu mnogo hajali za par mlazeva moje mokraće koji su završili na njihovim ionako prljavim pantalonama. Polako su se oblačili i spremali da krenu.
- Pa, momci, je li vredelo jebanje? -rekoh, tek da se ne rastanemo ćutke.
- Još pitaš! Sutra u ponoć, opet! -promumla brka.
- Može, аl' ništa džabe ili na veresiju, to da se zna! Ovo ne možete da dobijete kod vaših žena - tvrdila sam pazar.
- Dovedi i onu malu, dig' o mi se danas na nju, 'oćeš li? - nakezi se drugi tip.
- Može, аl' da nađete neko mesto. Nećemo ovde pored krava da se kurvamo. I povedite društvo, аl' ne celo selo! - namignula sam i izašla u mrak, stavljajući mu tako do znanja da ću sutra povesti i Sonju.
- Sve ću ja da sredim - reče brka. -Ja sam gazda ovim ludacima. Poslaću ti ujutru dečka da ti kaže kad ćemo u pos'o - dobaci on za mnom.
Tako nam se iznenada ukazala prilika da se pokažemo i u selu. Cilj našeg putovanja je bio prevashodno odmor, ali u našem poslu stvari se dešavaju vrlo brzo i prilike se retko propuštaju. Kurva je uvek na poslu! Sonja se dvoumila kad sam joj izložila ponudu, ali kada sam sutradan krenula na sokak da sačekam traktor koji će me pokupiti, dotrčala je za mnom. U zakazano vreme, čekale smo napirlitane traktor s našim mušterijama.
Ubrzo su se pojavili napaljeni i zagoreli seljaci,. presrećni što će jebati dve atraktivne gradske ribe, i ubacili nas u prikolicu. Klackali su nas pola sata nekim sokacima dok nismo došli do neke puste oronule kuće bez ijednog prozorskog stakla. Tu su, očigledno, seljani prebivali kad su radili na obližnjim njivama.
- Uh, jebote gde smo došle! - opsova Sonja kad se nadvirila i ugledala krš u straćari.
Desetak dušeka i slamarica u ras-padnutom stanju, drveni sto i stolice, te bure s vodom bili su jedino što se u kući nalazili. Vonjalo je na razne mirise. S trema kuće video se čitav krajolik. Bilo je popodne i drugi seljaci su još bili na njivama, a okolo je pasla stoka.
- Jebi se Danijela, gde si me to dovela! - gunđala je Sonja i nervozno pripalita cigaretu.
- Smiri se, otkud sam znala da će ovde da nas dovedu!
Gradska gerlica nije imala do sada seljake za klijente pa se bila unervozila. U tom trenutku, desetak seljana, muškaraca i žena, vraćali su se s njiva. Seljanke su nas u čudu zagledale.
- Šta vas dve radite u ovoj vukojebini? - upita jedna baba ne libeći se da nas zagleda kao stoku na pijaci.
- Došle smo na čist vazduh, malo odmora od grada, znate već... - trabunjala sam ja, tek da nešto kažem.
- Ja, ja... a da niste zbog kurčeva došle, ha? - izvali baba uz smeh ostalih, pa nastavi: - Ovde možete da dođete da kopate i orete, ali vas dve mi baš ne ličite na takve. Biće da samo širite noge! Svi se grohotom nasmejaše. Nas dve se zagledasmo i shvatismo da nismo prve kurve koje su ovde dovedene.
- Vi ste one što su došle kod onog kuratog djeda? - nije prestajala baba da nas podjebava. - Ako ste kod njega, ne piše vam se dobro. Taj ima kurčinu kao konj!
- Otkud ti to znaš? - upitam ja, želeći da ne ostanem dužna.
- Eh, curo moja, jeb'o nas je taj kuronja sve po selu! Sad sam matora, neće jarac, nego traži mlado meso, k'o što ste ti i ova tvoja pajtašica - uzdahnu baba. - A taj kad te pojebe, posle mo'š slobodno i s konjima da probaš nećeš osetiti! Neće biti ništa od vas ako vas on bude razvaljivao...
- Zasvrbela i tebe pička, baba! - naceri se Sonja.
- Eh, dete, kad sam bila tvojih godina, samo sam kurca tražila. A rekla bih da ni ti nisi bolja - procedi baba i stade da se penje na kola na kojima su je već čekali ostali.
Sonja i ja uđosmo u kuću. Debeli zadrigli seljak mi priđe i povede me u manju sobu pa reče seljacima:
- Ovi koji su sad došli ostaju, a ostali na posao. Kasnije, kad završite, one vas čekaju! Ko ide sa mnom u malu sobu, ostali sa klinkom - mumlao je debeljko počinjući da se skida.
- Šta čekaš - obrecnu se na mene. - Skidaj se, nema puno vremena. Bilo ih je po osmorica na svaku!
Zagoreli svrdljivi jebači, krdo napaljenih veprova, gutalo je očima naša naga tela. Pomislila sam, biće jebeno. Sonja je bila upadljivo nervozna. Meni je bilo lakše jer sam već imala iskustva sa seljacima i u životu sam se jebala i u gorim uslovima. Seljaci su bili toliko nestrpljivi da su hteli svi odjednom da svoje kurčeve stave u pogon. Onda je njihov poslodavac podviknuo, te su se umirli i napravili red. Prvo me je debeljko okinuo, razvaljujući mi pičku. Potom su se, jedan po jedan, počeli ređati ostali. Utrpavali su mi svoje neoprane kurčeve i brutalno me jebali, nastojeći da se što pre istresu. Njima nije smetalo što mi je pička već posle dva karanja bloćkala napunjena spermom.
Borila sam se vrlo hrabro i prvu turu sam izgurala za sat vremena. Cula sam kako Sonja ječi pričepljena nekim mamlazom. Ustala sam i videla kako puhće pod teretom neke znojave slotine. Kolutala je očima kad me je ugledala i stala da vrti dupetom ne bi li svinja već jednom svršila. Ali, tip se nije dao. Očigledno mu se dopalo da kara rasnu mladu jebačicu, pa je iskusno zastajao kadgod bi se približio orgazmu. Sonja podrhtava, u grozničavoj napetosti se jebe a jedva čeka da tortura prestane. A seljačina ne prestaje: vadi, pa zastaje na tren tek da malo odahne. Međutim, već u sledećem trenutku on se zabijao ponovo svom silinom razvaljujući maloletnicu... Karlica joj se rasteže pod naletom i težinom surovog jebača, rastače se, znoj joj se cedi sa tela, a on besomučno nasrće, jebe, jebe li jebe.
I kad je izgiedalo da će to večno trajati, krmak ubrza. Sonja se napregnu da ga usisa, bedra su joj titrala, a onda ovaj poče da istovaruje svoj tovar sperme. Izvadio ga je, ispalio nekoliko mlazova po njenom stomaku, a potom ga ponovo do muda zabio u njenu pičku i zastao. Po Sonjinom licu sam videla da se nešto dešava. Pokušala je da se otme, psovala je, ali nije bilo pomoći. Kad je tip izvukao iz nje svoj umazani, već omekšani ud, iz Sonjine vagine pokuljao je urin u debelom mlazu. Stoka jedna, ispišao se u Sonjinu pičku. Sonja poče žestoko da psuje.
- Jebi se stoko, životinjo! Pička ti materina, šta ti misliš, da sve možeš da radiš. Ovo nije plaćeno! - vikala je na sav glas.
***
Ležala je na prljavom dušeku isprskana spermom osmorice zagorelih seljaka i još pride zapišana. Niko se nije obazirao na njene psovke.
- Ooo... dobra si ti kurva, dobra! -gladio je bradu i čestitao brki s kojim smo, kao s gazdom, ugovorile posao.
Brka se nasmeja, pa me povede napolje.
- Je l' važi da vas dve ostanete ovde?
- Ma kakvi! U ovom svinjcu da spavam i da se jebem sa ovim životinjama, ne dolazi u obzir! - bila sam kategorična.
- Hm, dobro... a koliko vi ostajete kod djeda?
- Ne znam, možda mesec, dva... zavisi. Ako nam dosadi idemo - odgovorila sam očekujući bolju ponudu.
Bila sam u pravu. Seljačina se poče-ša iza uva, pa nastavi:
- Mogli bismo se dogovoriti, da radi-te za mene. Lovu delimo...
- Ej, bre! Neću da se jebem po štalama! - dobaci Sonja kad je čula o čemu pričamo. - Šta si ti, neki seoski makro?
- Curo, ima dole jedna kafana, uz drum, prometna. Šta bi ti falilo? Imale biste sobu, besplatnu hranu, a za ostalo, po dogovoru - seljak spremno ispali novu ponudu.
To je već zvučalo mnogo bolje. I Sonja promeni facu.
- Bile su dole i neke Ruskinje, jebem li ga šta su - nastavljao je tip da nas ubeđuje. - Uh, one su bile mnogo lude jebačice. Plaćali smo ih po stotinak maraka na dan, ali su igrale gole satima i jebale se udarnički.
- S ovom stokom? - dobaci Sonja.
- I ne samo sa tom stokom, nego i sa drugom - tip kao da je jedva dočekao Sonjinu upadicu. - Za pare su se jebale i sa džukcima... šta god 'oćeš! Nego, mala, gledao sam kako pušiš, bi li ti pušila konjima, ha?
- Ej, bre, nismo stoka - morala sam da se umešam.
- Dobro, dobro... - naceri se on pa pokuša da mi umuva svoj kurac u usta.
Nisam se branila. Zinula sam i počela da mu sisam. Napaljeni selja poče da se meškolji pa pozva i Sonju. Uz dva naša plamena jezika brzo je ispraznio svoja muda. Izašla sam na trem a on je ostao da muva Sonju. Čula sam kako joj priča neke seljačke viceve i kako se ona kliberi. Ubrzo potom, i ona izađe napolje.
- Zamisli, stoka, šta me pitao. Hoće da pušim konju kurac za sto maraka po štalama. Kaže, sve će on da organizuje, dovući će mušterije. Zamisli! -govorila je moja ćerka vrteći glavom u neverici.
- Da se nisi usudila i da pomisliš na to - uozbiljila sam se znajući koliko Sonja daleko ume da ode.
- Pa, mislila sam samo da probam, iz radoznalosti! - izvali ona na moje zaprepašćenje.
- Ej, Sonja, šta to pričaš?
- Ma, zezam se, bre! Šta se odmah pališ - reče ona i zasmeja se kao blesava. - Uostalom, nemoj reći da ti to nisi već radila! - dodade zajedljivo.
- Stoko mala! Rekla sam ti da o tome nema razgovora - viknula sam besno.
- Šta se bre dereš! Snimala si porniće tamo preko grane i sa konjima i sa psima, misliš da ne znam, a sad mi tu prodaješ moral!
Nisam znala šta da joj kažem. Provalila je odavno šta sam sve radila i nisam pred njom imala nikakav autoritet, niti moralno pravo da joj nešto zabranim. Znala sam da ako bude htela da isproba seks sa životinjama da će to uraditi pre iz radoznaiosti nego zbog novca. Napaljena i razrađena adolescentkinja mogla je svašta da učini bez mnogo razmišljanja, čini mi se da tada već više nije imala bilo kakav kompleks, a kamoli moralne stege. Jednostavno, Sonja je bila bestidnica od koje se svašta moglo očekivati. Kakva majka, takva kći, s gorčinom sam zaključila.

Nema komentara:

Objavi komentar