nedjelja, 20. ožujka 2016.

Najbolji drugar njenog sina cetvrti dio

Priča se I dalje nastavlja kroz viđenje žene,  Barbara Milošević,42. Godine, udata po drugi put. Dva sinova najbolja druga su je upravo počastili sa jebeno dobrim seksom,a ona je I dalje malaksala I ne može doći sebi koliko se lepo oseća tako izjebana I razjebana,samo da im je dozvolila jebali bi oni nju ceo dan koliko snage je ostalo u njima.


………….


Znala sam da ću se uskoro morati pokrenuti I izaći iz kreveta,otići u kupatilo,otuširati se I saprati sa sebe ovaj miris sveže izjebane MILFače… obući se više kao domaćica I verna supruga I kao takva dočekati muža kad dođe kući s posla.  Ovo je bio dan kada je odbio svoju ženu-njene seksualne nagone,ne znajući I ne sluteći gurnuo me u naručje,ne jednog,već dvojica mladih muškaraca,koji su me zatim počastili sa popodnevom seksualnog blaženstva.

Kada sam se otuširala,promenila sam plahte jer su bile uflekane supermom Jovana I Milana,pa I mojom svršotinom.Napokon,iscroljena od prijatnog pustošenja I nemilosrdnog rasturanja moga tela,posebno međunožja,stala sam na vrata svoje spavaće sobe I osmotrila je,trudeći se da sve izgleda normalno I uredno kada muž dođe za sat ili dva.Upravo ovde je Jovan stajao pre nekoliko sati,spuštenih hlača,otkrivajući mojim gladnim očima taj prelepi I debeli KURAC,otpočinjavši tako događaje koji su mu doneli nekoliko orgazama.Kada je Mile stigao kući uveče,bio je neverovatno napaljeen,kao da je van kontrole,I hteo je da me uzme u krevetu nabrzaka pre večere.

To bi možda bilo katastrofalno za mene,jer nije bilo šanse da bih mogla primiti još jedan kurac u pičku večeras,a možda ni sutra a najbolje ni u sledeća dva dana barem.Jovan I Milan su mi tako razjebali pičku I raširili je sa onakvom jebačinom da mi je unutrašnjost pičke jako osetljiva I sve me boli dole.Nije samo količina seksa zaslužna za to,nego I sama veličina Jovanovog kurca koji me je ispunio kao nijedan kurac pre njega.
Malo sam se brinula dok sam kuvala večeru,pitajući se kako da nakratko utažim muževu glad za seksom.Nakon što me je odbio danas u uredu,sumnjala sam da se jebe sa sekretricom negde kada odu na pauzu za ručak.Ali kad je došao kući,toliko napaljen nekako me nateralo da se preisptam da li grešim možda.

Posle večere,sklonila sam tanjire I vratila se iz kuhinje.Došla sam do stola,stojeći tako nasuprot muža.Zatim,na njegovo potpuno iznenađnje,klekla sam na kolena,zavukla se pod stol,došla do njega,razdvojila mu kolena, I zavukla se među njih.Otkopčala mu šlic,izvukla kurac napolje I stavila si ga u usta.

Zvuk muževih uzdaha dok su moja vlažna usta obavijala njegov kurac obuhvatajući mu glavić I pola kurca dalo mi je na znanje koliko sam ga iznenadila.Naše dvoje odrasle dece I dalje žive s nama u domaćinstvu,tako da se nikada nismo jebali van naše spavaće sobe.Ipak,Adam trenutno nije kući,a I ćerka ne bi trebala da se vrati do 10 uveče.Stvarno sam se trudila da mu popušim najbolje što mogu.Znala sam da ću ako svrši sada,ovde,za stolom,na taj način nekako utišati njegovu napaljenost,I tako izbeći sramotu svog bolnog međunožja ako bude I dalje zahtevao seks.

Ubrzala sam I uskoro ga čula kako uzdiše I otežano diše,pokušao je da mi odmakne usta ,vičući, “Nemoj Barbara,želim te guziti,hoću te jebati u krevetu.” Ali nisam se obazirala na to I nastavila sam kako bi što pre svršio u moje grlo.Čak ću je I progutati,što baš I ne volim.
Nekako se odgurno stolicom od stola,I ja sam spojena na njegov kurac otišla za njim ne vadeći ga iz usta.I dalje mu klečeći među nogama s kurcem u ustima.Počeo mi je špricat spermu u grlo,a ja sam gutala.Kurac mu se odmarao na mojoj donjoj usni,sa ostatcima sperme ne usnama koji mi cure niz bradu.

Nasmešio se, “Bote život,šta ti bi ženo?”

Samo sam se zahihotala,kao odgovor.
I tako sam se izvukla za večeras.Otišli smo u krevet,on je bio zadovoljan mojim pušenjem I rizikom seksa van spavaće sobe I bio je zadovoljan I smiren.A I ja sam bila smirena jer su me dva mlada muškarca satima bušili kurčevima I zadovoljavali puneći mi pičku spermomovog popodneva.U danima koji su sledila razmišljala sam o tom popodnevu neobuzdanog I besramnog seksa I požude non stop.Iako sam rekla Jovanu da se to verovatno neće ponoviti ikada,moj um je to proživljavao iznova I tako u krug,razmišljajući kako se to desilo I kako bi se moglo uklopiti u moj život.


Znala sam da ne bi smela,kada me je moralno razmišljanje preplavilo da sam donekle odbijala scenario u kojem pod a) varam svoga muža, pod b) jebem se sa sinovim najboljim prijateljima, I pod c)I to sa mladićima koji su upola mlađi od mene, pa I malo više od toga.

Bilo mi je teško opravdati razlog zbog kojeg bi poželela da se onaj dan ponovi I ponavlja. Ali,u tamnim I mračni kutovima moje pameti,otvorena je pandorina kutija I moje telo je požudno vapilo za ponovnom prilikom da me jedan od njih ili možda I obojica odvedu do popodneva u kojima sam uživala kao ono popodne.

Kad se moj sin Adam vratio sa odmora,bila sam jako nervozna u njegovoj blizini.Stalno sam tražila znakove da su mu  Jovan ili možda I Milan otkrili da im je njegova majka podarila jedno popodne razuzdanog seksa.Ali,činilo mi se da je Adam normalan mladić kao I kada je otišao I das u me momci spoštovali I da nisu okolo pričali šta sam im poklonila.Ali tada me zabrinula njihova šutnja,da li to znači da će me ponovo ucenjivati.Šta da radim, kako da se postavim kada mi se pojave ponovo na vratima I kad požele da me nataknu kad god im padne napamet? Plašila sam se da se uopšte neću ili ako I bi onda bi se jako slabo opirala.

Posle oko dve nedelje,Adam me je pitao da li bi mogao napraviti neku malu zabavu za društvo iza u dvorištu oko bazena,da se malo kupaju,zezaju,možda roštiljaju I ko zna šta još.Iako sam bila nervozna što će mi Jovan I Milan ponovo biti u kući,činilo mi se da će mi toliki broj ljudi pružiti sigurnost,I nema razloga zašto bi odbila sinovu molbu da pozove društvo kući.

I taj dan je stigao,Nedelja…bilo je to dosta drugova,4 curice,6 momaka,uključujući Adama.Naravno,Jovan I Milan su bili tu,bili su veoma kulturni samnom,obraćajući mi se kao teta Barbara,kao I onog dana kada su im kurčevi bili nabijeni u moju pičku. Moj muž Mile je odabrao da neće biti kući,izaći će sa svojim drugarima u neki kafić I gledati utakmicu,a naša ćerka je takođe negde vani sa svojim drugaricama,tako da su kući ostali samo 20-ogodišnji Adam I njegovi drugari I ja,42-ogodišnja majka.

Gledala sam ih malo sa kuhinjskog prozora kako plivaju,zezaju se,glupiraju,ispucavaju svoj muški testesteron I zadirkuju neke curice.Iako je bilo razlike u spolovima u grupi primetila sam kako dvoje ostaju često zajedno I pojavljuju se kao par u toku popodneva.Jovan—da,ON,vlasnik debelog kurca—činilo se kako je upecao privlačnu curu za sebe.

Njeno ime je Maja,I oko 3 popodne je došla kod mene u kuhinju da popriča samnom.Bio je to neobavezan razgovor I ćaskanje u početku,a onda je izokola I okolo kere pa na mala vrata mi rekla kako su ona I Jovan postali par pre oko dve nedelje.Mlela je neprestano o svojim osećajima prema njemu I da se iskreno nada da će veza s njim postati čvrća I voditi negde.I onda me je odjednom kao bombom pogodila,kada me je zamolila nešto.

“Teta BaRbara, da li bi ja I Jovan mogli negde da se povučemo ovde kod vas…da…ovaj…mislim…tu..u vašoj kući..da li bi mogli…da se na miru poseksamo?” Izgledala je krotko,kao janje,pomalo kao da ju je sramota, ali ipak je smogla dovoljno snage da me pita.
Nisam znala šta da kažem.Moje moralno ponašanje bilo je protkano prijašnjim vremenima,ne ovim novim,a svaka generacija koja bi dolazila donosila je nešto novo sa sobom I pomerala granice dalje.

Mile I ja smo baš nedavno pričali o tome šta bi radili u slučaju da jedno od naše dece poželi dovesti kući svog partnera da prenoći,kako bi reagovali na to.Složili smo se kako je to uobičajeno danas,iako bi to užasnulo naše roditelje.
Ali,ovo je bilo malo drugačije.Zašto mlada Maja nije zamolila svoju majku da li bi mogla dovesti svoju novu ljubav  Jovana u svoj devojački krevet? Mislil da je Maja primetila moj zbunjeni izraz na licu zbog moje duge šutnje.

“Ako se ne slažete s tim Teta Barbara,I to je u redu.Sve vodi prema tome ovim zadnjih nedelja,I ja…ovaj…sam kao toliko uspaljena sada. Ja..ovaj… o bože moj…toliko ga želim primiti sada,ovog trenutka,I nemate pojma koliko sam vlažna među nogama sada.Teta Barbara,nije da se nisam seksala do sada,jesam,ali nisam sa Jovanom, I toliko ga želim sada.”

Sačekaj malo…mislim da sam dobila previše informacija.Da li je ova cura stvarno morala da mi saopšti koliko joj je pička mokra? To je bilo toliko neobično,iz razloga jer sam se I sama jebala s njenim dečkom pre samo dve nedelje. “Da lit e je Jovan poslao da me pitaš?” bila sam znatiželjna I htela sam da znam.

“O Bože,naravno da nije,on nema pojma šta planiram.Htela sam da dobijem vašu dozvolu da iskoristim neku od vaših soba,krevet,da odem van,do bazena,uzmem ga za ruku I povedem ga unutra.Biće iskreno iznenađen.”

To me je obradovalo.Znam da sam Jovanu samo MILFAČA koju je trebalo izjebati,ali stekla sam nekakvu privlačnost prema njemu, ne samo za jebanje koje smo obavili već, nego jer sam ga pratila kako odrasta od 4-e godine pa sve do sada.Nisam htela da pomišljam da bi se tek tako razmetao svojom novom curom predamnom.
Ali Maja me je razuverila da on to ne radi,u stvari,pitala sam se da li bi njega bila sramota da mene Maja pita da iskoristi sobu.

Sledeće što sam razmatrala,bilo je da li je Maja svesna toga koliko je Jovanoj kurac kada je dignut.Da li će to biti previše za nju ako vidi dag a svojom malom šakicom ne može obujmiti.Ako se seksala prije,kao što je rekla,onda bi znala da nisu baš svi muškarci oduševljeni takvim dimenzijama kakve ima Jovan.Tada sam se zapitala da li je to popodne koje sam provela u jebačini s Jovanom I Milanom bilo ranije isplanirano kako bi Jovan stekao iskustvo jebavajući iskusnu ženu.Drugim rečima,da se ispraksa na meni jer je znao da će uskoro dobiti priliku da isto uradi sa svojom novom devojkom Majom.
To se činilo nečim što bi se desilo,dok sam stajala u kuhinji, u nedelju popodne,suočena sa ovom opuštenom mladom ženom,Majom,koja me je zamolila da iskoristi jedan od kreveta u kući da se izjebe sa svojim novim kuratim dečkom.

“Paaa,”dok sam ja zamuckivala,trudeći se da joj dam odgovor koji želi, “mogli bi upotrebiti gostinjsku sobu,tu kroz ova vrata ima soba gde peremo veš,pa iza nje,vrata s desne strane u tom  hodniku iza tebe.”

Majino lice se ozarilo do k mi je pružala ruke I grleći me, “Ohh,hvala vam, Teta Barbara,stvarno ste kul žena,Adam je stvarno sretan jer ima tako kul mamu.”
Poljubila me je u obraz, I okrenula se I odlazila.Bila je skoro na vratima koja vode u dvorište kada je zastala,

“Uh,mislim da je bolje da je malo sredim,da nemastim plahte,da izgleda kao naše malo ljubavno gnezdo.Jel kroz ta vrata?” pitala je,vratila se I otišla da spremi malo sobu,aiko je skoro spremna,u toj sobi će Jovan imati seks sa svojom prvom curom.

Uskoro se vratila,javljajući mi se na prolasku kuhinjom do bazena na putu do bazena da pronađe Jovana., “Sve je savršeno teta Barbara,baš savršeno.”

Otišla sam do prozora u kuhinji koji mi je bio kao osmatračnica I videla Maju,svu ushićenu kako žuri do Jovana koji je pričao ni manje ni više nego sa mojim sinom,Adamom.Šta bi on mislio o svojoj majci koja je upravo dala sobu njegovom najboljem drugu kako bi se mogao jebati sa svojom novom devojkom? Opet me je začas preplavio neki osećaj krivice dok sam gledala njih troje…ali onda,šta bi Adam rekao I mislio kad bi znao da je upravo njegov najbolji drug izjebao mene-njegovu majku?
Maja je uzela Jovana za ruku I nekako ga je odvojila od gužve I razgovora sa Adamom.Gledala sam je dok ga vodi iza kuće I onda zastala da bi popričala s njim.Videla sam pogled na njegovom licu dok mu je ona kako mi se činilo objašnjava gde su krenuli.

Lice mu se ozarilo,kao što bi I pretpostavljam svakom muškarcu kada bi shvatio da ide u krevet sa svojom novom curom.Pitala sam se da li će ga malo peći savest jer će se prcati u istoj kući u kojoj je izgubio nevinost pre dve nedelje.Ako se praksao na meni kako bi se pripremio za ovo onda je tu prisutna određena doza ironije jer će pod istim krovom da natakne na kurac dve žene.

Kada je razgovor završio krenuli su prema vratima u kuhinji kraj kojih sam I sama stajala.Našla sam nešto da raduckam kobojagi,kao da spremam još grickalica za društvo iza šanka kraj prozora.Maja je vodila Jovana za ruku kroz vrata I ja sam instinktivno pogledala prema gore.Ona se zakikotala.

”Hvala vam još jednom teta Barbara,I Jovan vam zahvaljuje takođe,” okrećući glavu prema svom novom dečku,”zar ne dušo?”

Jovan me je pogledao stidljivo, “da..ovaj…da…hvala vam teta Barbara.” Pogledao me je sa nekim osećajem krivice u očima,kao da ispituje pogledom da li se ja možda nešto ljutim.A možda je I moja teorija da me je iskoristio da se ispraksa na meni tačna pa me gleda u oči da bi mi sa lica isčitao da vidi da li je uspeo ili ne.


“Ma nema na čemu, društvo,” samo uživajte,rekoh sa smeškom,davajući svoj blagoslov onome što će uslediti u mojoj sobi za goste.Ubrzo su nestali kroz vrata iza mene I ošli u sobu. Soba ima tuš I kupatilo spojeno sa sobom s druge strane, jer je bila namenjena da posluži kada nam neko dođe u posetu pa da ima koliko toliko privatnosti.

Vratila sam se spremanju hrane za zabavu I nastavila da gledam kroz prozor,uživajući u zezanju I provodu moga sina I njegovih drugova.Prošlo je nekoliko minuta od kada su Maja I Jovan krenuli prema svom prvom zajedničkom seksualnom iskustvu.Odjednom sam začula neku glasnu buku iz pravca njihove sobe.Uhvatila me je panika,zvučalo je kao ženski krik,da li je Maja dobro? Šta joj je Jovan uradio? Osetila sam se odgovornom za ono što bi joj se moglo desiti jer sam joj ja dala dozvolu  da iskoristi sobu.

Pogledala sam prema bazenu da se uverim da li je buka uticala na ostatak društva na bazenu.Tamo je svirala muzika,tako da nisu ništa čuli.Krenula sam prema sobi I došla do vrata sobe.
Čula sam još jedan krik,glasniji nego prvi,jer sam ovaj put bila bliže vratima I zvuk se sada ne meša sa muzikom.A krik su ovaj put pratile reči “Ne,Jovane,nemoj.”

Šta da radim? Šta radi taj mladić? Ne verujem da je siluje,nije morao,ona se sama činila I više nego voljna. Stajala sam kraj vrata,razmišljajući da lid a pokucam ili ne. Da lid a im smetam? Ma nek ide sve u pizdu materinu,pokucala sam,dodajući, “Da li ste vas dvoje dobro? Jel sve u redu?”

Nije bilo odgovora,ali kada sam naslonila uvo na vrata učinilo mi se da čujem jecanje. Dođavola,ulazim.Pritisnula sam kvaku I vrata su se otvorila. Oči su mi se prilagođavale na polumrak.Videla sam da je Maja ležala na leđima na krevetu, bila je gola,nogu širom raširenih. Jovan je bio iznad nje,takođe gol,svih nogu među njenim,taj njegov dugi I debeli kurac odmarao se čvrsto priljubljen uz njegov stomak.

“Izvinjavam se što smetam u ovako intimnom trenutku,alu čula sam krike,da li si dobro Majo?”
Ona je jecala,ali stvarno.

“Čak je počela I histerisati, teta Barbara,” reče Jovan,

“A znaš li zašto Jovane?”

Pogledao je u mene,sada je stajao kraj kreveta, “Paa.. možda sam malo požurio da uđem u nju.Ne znam da li sam je povredio ili uplašio. Posle predigre,osećao sam se super,a I ona je bila vlažna među nogama…Možda sam joj pre brzo,previše gurnuo.”

Održala sam mu kratko predavanje, “Jovane,zar nisi ništa naučio od mene?” a onda sam se brzo prekinula kada sam shvatila šta sam upravo otkrila svima prisutnima, I to naglas. Mislim I da je Maja bila previše uzrujana da bi shvatila šta sam izbrbljala.Pogledala sam u njegov kurac I nastavila, “Ono s čim ti raspolažeš je skoro pa smrtonosno oružje,moraš ga pažljivo koristiti,a posebno kada si s  nekim novim.Maja je očigledno osoba do koje ti je stalo.”

“Ali teta Barbara,pa imali smo predigru…”

“Možda nije bila dovoljna Jovane.” Sela sam na rub kreveta I nogu stavila pod sebe,a desna mi je još bila na podu.Posegnula sam rukom I dotaknuča mladu Maju po čelu da maker malo umanjim njenu nelagodu, “Nemoj se plašiti dušo,samo se smiri,sve je u redu.”

Malo je smanjila svoje jecaje I okrenula se prema meni, “Bila sam toliko uzbuđena što ću se podati Jovanu, nisam očekivala da bi išta moglo da upropasti trenutak.Al,radi se o tome da je on drugačiji od druga dva momka s kojima sam se seksala.Jeste li ga videli teta,velik mu je,tako mu je debeo!”

“Da Majo,videla sam ga,”uspala sam da joj iskreno kažem,ali sam I dodala “vidim ga odavde” da nekako uklonim njenu moguću sumnju ako bi je ta mlada žena imala. “U pravu si dušo,itekako mu je velik.”

Sada sam joj rukom milovala kosu.Dobrano se smirila.Sledećim postupkom me je iznenadila,podigla je glavu I položila je meni u krilo.Iako joj se još nije pridružio, I Jovan se namestio postrance kako bi ispratio njen pokret.Približavajući tako svoje lice mom.

“Majo draga,”počela sam, “I ja sam prošla kroz ovo kroz šta ti sada prolaziš pre nekog vremena.Naišla sam na čoveka koji je obdaren kao tvoj prijatelj Jovan.I ja sam se uplašila kao I ti, a posebno sada kada ga je izvadio iz hlača.Bila sam blesava I pobegla,ali samo zato jer nisam imala nikoga ko bi me pripremio za slučaj da naiđem na nešto tako debelo.

“I šta se desilo,jeste li svladali to,jeste li ga primili?”

Odlučila sam da spojim svoje dve priče kako bih sakrila I pokrila bilo kakvo otkriće na svoj seksualni odnos sa Jovanom.Počela sam pričati o komšiji dole niz ulicu spajajući taj događaj sa onim kada me je njen dečko izjebao.

“Majo,rekla sam nekim devojkama o svom problem kada sam se suočila s takvom kurčinom. One su me uverila da sam propustila nešto prelepo u životu kada sam ga odbila,I zato sam nekoliko nedelja posle,kada se prilika pojavila ponovo dopustila tom prelepom kurcu da uđe u mene.”

“Vau,teta Barbara,strašno mi se sviđa kada tako prostačite.Da li vas je povredio njime? Meni se činilo stvarno bolno kada ga je Jovan počeo gurati u mene.”

“Da li te je stvarno toliko bolelo Majo?Da li te je fizički bolelo,ili je to više bilo neka neugodnost jer je njegov kurac toliko veći od drugih koje si primila?”

“Pa ne znam teta,činilo mi se kao bol.”Zastala je, “Uh,nemam pojma,možda ste I u pravu,možda mi je samo bilo neugodno dole,jer je velik toliko.Da li sam blesavo reagirala?”

“Nisi Majo,mislim da je to prirodna reakcija za curu tvojih godina,ali ne brini, tvoja pička će se rastegnuti bez obzira na to a veličina kurca ulazi u nju.I sama sam to naknadno otkrila I to mi je donelo izuzetno zadovoljstvo.” Nastavljajući da milujem Majinu kosu,pogledala sam Jovana u oči I videla da ne skida pogled s mene,lice mu je bilo jako blizu moga.

Maja je zatvorila oči čvrsto.Jovan mi se nasmešio I ja sam se osmehnula njemu,gledajući ga nekako sa dozom krivice,nadajući se da Maja nije otvorila oči videla naš mali pogled prisećanja.Tada me je Jovan zažvalio,a ja sasm gladno prihvatila njegov poljubac,zajebavajući se s njegom jezikom u svojim ustima.Bilo je to na možda par sekundi.Ja sam I dalje mazila Maji kosu,pogledavši ponovo u nju,sve je bilo ok,nije ništa videla.Jovan je zatim prišao još malo bliže I počeo mi mesiti sise preko majice.Jebote kakva je ovo sjebani moment bio,ja mu mazim preplašenu curu a on matoroj ženi mesi sise pred njom.Počela sam vlažiti.Nadajući se da Maja neće primetiti ili možda osetiti miris moje pičke kako se pali.

Iz tog našeg izobličenog delirijuma prenele sun as Majine reči I on je sklonio ruke s mojih sisa.

“Da li ste sigurni,jer to zadovoljstvo o kom pričate mi se prilično sviđa. Da li bi hteli ostati,stvarno bih želela probati to da doživim,volela bih probati ponovo,ali bi se bolje osećala ako bi vi bili tu teta,da mi pružate podršku kroz  sve to. Pitam vas zato,jer ste prošli kroz sve to s nekim..s nekim poput mog Jovana.”

“Da Majo,bio je kao Jovanov.” Zastala sam, I sama, “Ali,ne znam bi li trebala ostati.To je prilično intiman čin između vas dvoje, ne bi ja trebala biti ovde s vama.”

“Ali,molim vas teta Barbara, od srca vas molim, želela bih da ostanete,a sigurna sam I da Jovanu nećete smetati.Zar ne Jovo?”

“Ok,nek ostane što se mene tiče,” bio je Jovanov odgovor.Ali,bila sam sigurna da će mu smetati,jer će mu smetati da vidim tehniku koju je koristio samnom da je sada koristi na njoj,a sve je to naučio od mene.Iako mi je izmesio sise malo pre,sigurna sam bila da će to pokušati ponovo.
Jovanovo odobravanje je zapečatilo sve što se tiče Maje,ali I nas ostalih.Meni su bradavice sada bile nevrovatno otečene I bolne kao I sise u celini,jer ih je Jovan anbrzinu izgnječio,mešeći ih.Maja je ponovo bila sretna…spremna da primi Jovana u sebe po prvi put…a ja sam bila neodlučna jer sam trebala da budem svedok njihovog parenja,I to protiv svoje volje.
 Nisam nikada gledala nikoga dok se jebe uživo, kao das am među njima. Gledala sam porniće,ali ovo je bilo drugačije. Smestila sam se na rub jednog od svojih kreveta,sa bikinijem na sebi koji je pokrivao moju pičku,sa glavom mlade Maje u mom krilu,naslonjenom na moju pičku,pičku koja je itekako vlažila.Nadala sam se samo da Maja neće to osetiti.



Srećom,bikini mi je bio crni,pa se nije videla fleka koja mi je počela natopljavati međunožje.Mlada cura odmarala je glavu na mojoj pički,među mojim sada već raširenim butinama.

Nema komentara:

Objavi komentar