nedjelja, 20. ožujka 2016.

Najbolji drugar njenog sina šesti dio

Začula sam glasove I pogledala preko kuhinje I videla mlade golupčiće,Jovana I Maju kako izlaze iz gostinjske sobe,tj svog jebačkog gnezda. Brzo sam okrenula glavu da pogledam da li je Milan svoj nadignuti kurac sspakovao nazad u kupaći šorc. O bože,jeste,ali toliko su mu se nadigle spreda da bi bilo ko mogao da vidi koliko je uzbuđen.
Bila sam sigurna da mi se lice crvenello od uzbuđenja I srammote. “I, šta se dešava sa vama dvoma?” bilo je Jovanovo prvo pitanje.

“Sređivao san eke stvari,” Milan mu reče,implicirajući na neke stvari seksualneprirode.

“Te tvoje stvari još nisu završene,sudeći po vašem izgledu, da li smo prekinuli nešto?”

“Jovane,sad je dosta,” prekorila sam ga,zabrinuta za zaključke koje bi Maja mogla da stekne I ko zna šta da pomisli iz ovakvog razgovora dva mlada muškarca s jednom matorkom.

“Pa,vidim da on ima..”insistirao je Jovan.

“Da…da,svi to vidimoo,”rekoh strogo sinvom najboljem drugaru,prekidajući ga pre nego što bi rekao erekcija ili što još vulgarnije.

Bio je to satvarnio čudan trenurak,nas četvoro u mojoj kuhinji…s mojim crvenilom u licu, Milan sa dignutim kurcem u gaćama I Jovan sa Majom koja je izgledala zbunjeno.

Jovan je prekinuo neugodnu šutnju, “Idemo Majo,ajmo van na bazen da se zezamo sa ostalima.”

Ona se sretno složila s tim I krenuli su van.Ali dok su rilazili kroz vrata čula sam je kako je pitala Jovana, “Zašto se tvom prijatelju digao,I šta se to dešava unutra sa Adamovom mamom?”

Kako bi joj I mogaoo odgovoriti na to, ali nisam uspela da čujem taj važan odgovor. Oboje su bili daleko sada.Da li je rekao Maji šta se desilo među nama troma nedavno,da li joj možemo verovati,hoće li biti diskretna oko toga?  “Najbolje bi bilo da se I ti vratiš na zabavu,” rekla sam okrećući se prema Milanu.

“Molim,u ovom stanju?” pitao je, pokazujući rukom prema dole na svoju I više nego očiglednu erekkciju.

“O bože, naravno da ne, pa muž mi je tamo.Ako te vidi takvog,nakon što te je već zatekao na putu u našu spavaću sobu,oboje ćemo biti u velikom sranju.”

“Pa šta onda da radimo oko toga?” reče on I ponovo spusti šorc I to ispod kurca. “OOO nee, nemoj mi to sada pokazivati?”, molila sam ga,znajući šta sam spremna da radim s tim komadom mesa,usprkos činjenici das am svršila malopre.Bila sam opčinjena, buljeći u tu erekciju koja je stajala priljubljena uz njegov ravni stomak.

“I sama znaš za jedini način na kji će ova erekcija brzo da nestane,” predložio mi je,gurajući svoj kupaći još niže I prilazeći mi. “Ili će biti tvoja usta ili tvoja rutava pičketina,ti biraj gde ću ti ga strpati sledeće,ali u jednu rupu će ti ući sigurno!”

Nekako sam se zabezeknula na njegov sirovi I seljački opis moje vagine.Znam das u to samo reči,ali roditelji su me odgojili da nikada ne koristim takve reči. Ali,ipak,znala sam šta znače I šta predstavljaju I znala sam da moram da odaberem jedan otvor na svome telu koji u mu dati da bi njegova oteklina brzo splasnula.Gledala sam nervozno okolo, a posebno na društvance u dvorištu na bazenu ima li ikakvih pokreta prema kući, I rekla sam Milanu, “možeš li mi obećati da ćeš gledati napolje I zaustaviti me ako neko krene u našem pravcu.”
“Da,naravno,”odgovorio mi je skroz opušteno.

“Nemoj se zezati Milane,ozbiljno te pitam.Nije me briga ni ako budeš morao svršiti,ako neko krene prema kući moraš me prekinuti.”
Nekako podrugljivo je stavio ruku na svoje srce I rekao, “Obećavam teta Barbara.”

Prihvatila sam njegovo obećanje kao jedino koje mogu izvući od ovog nadobudnog mladića,koji kao da poznaje moje telo,I mene samu,iako me zna samo dve nedelje,a pročitao me je kao knjigu,moje oči,moju dušu,zna šta mi treba,kada mi treba I kako mi sve to treba. “Ok,dođi ovamo,”rekla sam mu,I ušli smo u šank koji je imao visoki zid sa prozorom koji se otvarao I gledao na dvorište I prema bazenu,a sa druge strane bio je tu maleni zid koji je isto bio visok do struka otprilike pa I malo više sa po dve barske stilce sa obe strane,a u njega se ulazilo kroz visoka kaubojska vrata, “I držii oči dobrano otvorene,bez obzira na sve.” 

Kako mi je prilazio,spustila sam se na kolena, pružajući ruke prema njemu hvatajući ga za kruti kurac kako je prilazio meni.
Ovo je bilo jako opasno I rizično u pizdu materinu,sako je mogao ući u kuhnju u bilo koje vreme.Znala sam da ovo mora da bude jako brzo. Pogledala sam u oči 22-ogodišnjaka,dok sam klečila pred njim,držeći njegov dignuti I čvrst ud samo koji centimetar do svojih usana, “Nemoj se suzdržavati Milane,ne sada, samo svrši što pre možeš…MOLI TE TETA TVOJA!”
Uvukla sam njegov penis u svoja otvorena usta, lizajući mu jezikom vrh glavića,pomerajući ga tada iz usta I lzala ga uzduž uda, I ispod jaja.Tada se Milan pomerio I zakoračio bliže meni,pritiskajući mi glavu uza vrata sudopera koji je bio na zidu do dvorišta.

Stvarno sam radial na tome da mu popušim najbolje što sam ikada pušila ikome.Koristila sam usne,jezik, čak I zube,da mu lagano diram kurac I osetljivu koe na njemu koja ga je obavijala. Tvorila sam vilicu jače,a on je gurnuo svoj ud još dubje u moja usta sve dok ceo nije bio u njima,I svojim glavićem ušao u moje grlo I jajima mi dodirivao bradu.Sa prvim mužem sam znala I da se zagrcnem pri ovome,ali moj sadašnji muž mi je pomogao da usavršim tehniku dubokog grla.

Sudeći po zvukovima koje je Milan ispuštao dok je stajao iznad mene,shvatila sam da je moj sadašnji muž bio u pravu. Ukrala sam trenutak da provirim I pogledam Milana I gleda li napolje.  Oči su mu bile zatvorene, “Alo bre majmune,Gledaj napolje kretenu glupi!”,viknula sam na njega.

“Izvinite teta…izvinjavam se,”promrmljao je,I širom otvorio oči.  “Bože,ne prestajte!”

“Sve je u redu, nastaviću ti pušiti amo u ako niko ne prilazi,” zapretila sam mu, I održavala svoju pretnju čekajući,držeći mu kurac nadomak svojih usta.

Videla sam ga kako marljivo I pažljivo skenira okolinu, “Ne,niko ne prilazi,sve je ok,”uveravao me je, “čini se da su svi udubljeni u neke svoje priče.”

“A ti mladiću,da li si ti zadovoljan ode samnom?” zadirkivala sam ga,ružajući jezik kako bih mu vrhom lizala glavić. A Milan je glasno uzdahnuo, “Jebote,samo nastavite…molim vas,teta Barbara.”

S tim,povukla sam mu kurac nazad među svoje razdvojene usne,sisajući ga,vrteći jezikom okolo I preko njegove ljubičaste malene glave. Rukom sam mu krenula drkati kurac,vukući ga,prevlačići mu glavić po svojim usnama kao labelo,odlučna da svrši što prije.

Odjednom,bez ikakvog upozorenja,osetila sam kako me Milan hvata za zadnji deo glave, sa obe ruke,ja sam stala sa pušenjem I umirila se,njegov penis j bio smešten duboko u mojim ustima,a moje usne su se stegle oko dna njegovog uda. Gurnuo je kukove napred,nabijajući mi nos skroz u svoje guste stidne dlake,nisam se mogla pomeriti.

A onda,na svoje iznenađenje preplavio me je šok I strah neprepoznatljivih razmera do sada,začula sam glas svoga sina Adama tako blizu nama, “De si Milane čoveče,pa šta se radi?”

Jebote,htela sam u zemlju da propadnem,ali gde je on? Otvorila sam oči malko,kao da je zatvaranje očiju bio moj način da si kažem da ništa od ovoga nije stvarno dok ne otvorim oči,ali nije bilo tako.Pogledala sam nagore I videla da Milan gleda kroz kuhinjski prozor.Moj sin mora da stoji pravo do prozora,gledajući unutra.Činjenica da Adam nije pitao Milana,” ko ti to puši druže?” uverila me je da je visina prozora dovoljna da spreči u nameri bilo koga da vidi šta se dešava Milanu spod struka.

“Evo ništa druže,samo uzimam malo vode da popijem,žedan sam jako. Mislim das am malko više popio,treba mi nešto da me osveži,”reče mu Milan,zvučeći stvarno uverljivo I samouvereno.Ja sam bila nervozna do jaja.

“Milane,jesi li mi video majku?” pitao ga je moj sin,glas mu je bio tako blizu mene dk sam klečala Milanu pod nogama, njegovog čvrsto penisa zabijenog skroz do kraa u moja usta,dodirivao mi je grlo,sise su mi bile ispale van,noge raširene I pička je bila slobodna,sklonila sam si kupaće gaće ustranu kako bi si je pomazila ponekad dok pušim.Jebem ti život,bila sam kao neka kurva koja puši kurac za pare,a ne za svoje lično zadovoljstvo.

“E,pa da,upravo sam se mimoišao s njom Adame,mislim da je otišla na wc da piša..”

Bilo je tišina za trenutak,sam razdragani zvuukovi sa bazena.Opet sam pogledala prema gre,kako je Milan popustio pritisam,a moj nos izašao iz njegovog stidnog žbuna,a njegova jaja sklonila se sa moje brade,dajući mi malo priliku da se pomerim.Sklonio je ruke s moje glave.Digla sam ruke gore I izvadila njegov tvrdi ud iz svojim usta, “je li otišao?” šapnula sam. Milan me je pogledao s visoka I sa podrugljivim smeškom odgovorio, “Da,otišao je ,matora!” .

Da ti jebem ja malo mamu Milane,konju jedan smrdljivi,u šta gledaš,jebote al je ovo bilo blizu sranja.Zar ga nisi video da prilazi?”

“Toliko si dobro pušila da sam zatvorio oči na trenutak,I već sledeći tren bio je predamnom skoro.”

“Kakav si ti kreten Milane.Rekla sam ti da dobro paziš ili je gotovo.”počela sam da se podižem sa kolena,

Milan je stavio ruke na moja ramena kako sam ja krenula da se dižem, “E nećeš valaj…O moj bože…kako dobro pušiš,bio sam tako blizu teta Barbara,ajde još malo,samo još koji minut,neće mi puno trebati.”

Ne baš drage volje,dozvolila sam mu da me vrati na kolena,koja su mi već bila crvena I bolela me od klečanja. Koliko god zastrašujući I stresan bio taj trenutak,još uvek sam imala na umu da svoj zadatak privedem kraju,jer ionako su mi svi aduti već napolju,sise mi vise nadole,a iz pičke mi kapaju sokovi na pod,stvarajući malenu baricu,neko ko ne zzna I ne uzme u ruku da pomiriše mislio bi da sam se upišala.Držala sam ga za kurac I prinela ga svojim otvorenim usnama, “ALI,drži oči otvorenima I brzo svrši!”

Nastavila sam pušenje, uvlačeći mu erektivni kurac u usta,počinjući istim ritmom kojim I malopre,uskoro se začulo njegovo otežano disanje,koje je počelo da bude glasnije. Nije trebala ni minuta više,bio je skoro pa gotov,gledala sam ga direktno u oči,I on je mene.Oči su mu sada bile otvorene,ali ne skroz.
Usta su mi bila puna kurca,koji je ulazio I izlazio jako brzo iz njih,može se slobodno reći da me je klinac jebavao u usta.Nešto u njegovom pogldu je govorilo da ne namerava dag a izvadi iz usta I da mogu da se pripremim na usta puna sperme.

U panici sam krenula da mu vadim kurac van iz usta.Bivao je glasan,I trebalo je da se desi svakog trena.Osetila sam prvi štrcanj kako je zapljusnuo zadnjio deo moga grla. Pravila sam I sama čudne zvukove,mrmljajui dok sam gutala vrelu I gustu spermu,čisteći grlo tako za sledeći mlaz koji je izlazio iz malenog otvora naliku na oko,na vrhu njegovog glavića koji sam ja I dalje nadrkavala,mazeći si pičku I rovareći prstima po njoj.

Progutala sam većinu njegovog mlekaali sam nastavljala da mu muzem kurac sa svojom šakom,praveći tako I treći mlaz njegove kremaste tečnosti. Sada sam imala više vremena da se igram s kurcem,kružila sam jezikom po njegovom glaviću,I njegovim glavićem po svojim ustima,vrteći ga oko svog jezika,sa ustima punim sperme,razmazujući si je tako kurcem po ustima,jeziku,zubima I spod jezika,pre nego što bih to progutala.

Sada je već bilo puno manje sperme, I nasumično je špricao manje I slabije količine sperme,jebo mater svoju,kao da je čuvao spermu mesec dana u jajima,odakle mu toliko samo?.Sakupljala sam spermu u ustima dok se nije nakupila lepa količina,mćkala sam si spermu po ustima,kao kada koristim vodicu za ispiranje usta,samo što ovu dragocenu tečno nisam pljuvala van,nego je sa zadovoljstvom gutala I unosila je u svoj probavni trakt.Htela sam da uživam u trenutku,donoseći radost ovome arogantnom detetu.Ali,u isto vreme,brinula sam da u ovome silno svršavanju I puneći me spermom on prestati da bude budan I mi bi mogli da budemo otkriveni u svom svom bludničenju koje bi dovelo do razarajućih posledica za moj život,brak,kao I za moje dalje otežano bitisanje na zemlji.Moje usne I jezik kkupile su svaku kap sperme za svo vreme kako mu se kurac smanjivao,pre nego što sam sig a izvadila iz usta I avršila ovu strasnu pušačinu.

Pogledala sam joj jedan zadnji ut na njegov splasnuti urac,razmišljajući u svom umu kada ću ga ponovo videti, DA,TAKO JE,DOBRO STE PROČITALI-SLEDEĆI PUT,jer do sada, sam definitivno znala,da ga MORAM dobiti ponovo.Ne ovako,zbrzano,kao što je danas bilo,nego,ponovo,u svom bračnom krevetu,da imam vremena da cenim I uživam u svemu štoo mi se dešava među nogama,da uživam u njegovoj muževnoj I izdržljivoj mladost,njegovom kapacitetu  da me po nekoliko puta dovede do svršavanja I to sa osetim u dubinu svoga tela.DA,definitivno će biti sledećeg puta,I ja u početi da planiram u svom mozgu kada bi se taj trenutak mogao dogoditi čak I sada dok se dižem na noge,ovako razdrljenih sisa koje vise,pičke koja je ispala van,I sperme koja mi je još na usnama.Izgledala sam nervozno,zadivljena onim što smo upravo učinili,I način na koji smo se izvukla sa ovako drskim I skrivenim pušenjem kurca nasred svog sopstvenog doma,sa svojom porodicom I njihovim prijateljima samo nekoliko metara od nas.

Milan je spakovao svoj penis nazad u šorc I sada se bez problema mogao pridružiti društvu u dvorištu,kraj bazena bez opasnosti izlaganju svog čvrsto međunožja svima prisutnima.Dečko mi se zaista I nasmešio I posegnuo rukom na mju brradu kako bi pokupio neto svoje sperme koja mi je pobegla sa usana I smestila se na mojoj bradi. Držao je prst pred mojim licem I ja sam pružila jezik napred I polizala te zadnje ostatke njegove sperme u svoja usta na isti način kao što sam uradila I sa ostalom supermom kojom me je punio malopre.

Neki mali postotak krivnje mi se javio,zbog svega što sam uradila,onoga što radim,kao I zbog onoga što ću tek da radim,ali brzo sam to oterala iz svojim misli razmišljajući šta ću još da spremim I da iznesem sinu I njegovom društvu na bazen.Milan me je još jednom malko I nežno luppio kurcem po čelu,jednom I drugom obrazu I ponovo mi ga nabio u usta.

Vratila sam sise u gornji deo bikinija,vratila pičku nazad u gaće bikinija,omotavajući oko struka neku vrstu tanke marame kakve nose indijke,zvane sarong,kako ne bi svi baš videli na šta mi liči međunožje, I koliko je razjebano ovako isprstenjačeno od strane Milana kao I od mene dok sam mu pušila kurac.Ne bi baš izgledalo lepo tako se tako seksualno I izazovno pojavim pred svojim mladim posetiteljima,ko zna šta bi mislili o meni kao I moj sin I mu.Mlan je već izašao,a ja sam uzela tacnu I krenula na bazen da ponudim mladićima još hrane.Jebote kako volim kkurac u ustima, i ne mogu da verujem da je trebako jedno dete da me izjeebe u usta pa da i to otkrijem.Izgleda da i jeste istina da i od mladih može ponešto naučiti.

Osetila sam kako me je nečija ruka pljusnula po guzici I okrenula se preplašeno,nadajući se da to nisu ni Milan a ni Jovan,da se nisu toliko odomaćili.Laknulo mi je kaa sam videla da je to bio moj muž,koji mi reče, “”Ljubavi,danas izgledaš stvarno super…šta kažeš na to da odemo pravo u spavaću sobu čim se ova gužva raziđe?”


Ok,priznajem da sam osećala neki novi krivice kada sam pogledala muža I pitala se da li su moje sumnje u vezi njega I negove sekretarice bile neutemeljene. Upravo ta sumnja bilo je ono što me je gurnulo u krevet sa ne jednim,nego sa dvojicom mladih muškaraca,od koji je jedan neverovatno kurat, tog sudbonosnog dana pre dve nedelje.U vezi tog dana, mogla bih se zakleti da su ta dva mlada muškarca krenula prema mojoj kući sa naumom da me zavedu,da su to planirali I došli k meni.Ali sada—večeras- ja sama sam poticala sve to I želela još više te dvojice mladih ljudi…nadajući se, ne na štetu svoga braka.

Kada su Adam I njegovi drugari završili sa zabavom I krenuli u grad u provod,u jedan od noćnih klubova,uradili smo nešto lepo u krevetu,ja I moj muž…I to nas je oboje ispunilo.

Nema komentara:

Objavi komentar