nedjelja, 20. ožujka 2016.

Najbolji drugar njenog sina peti dio

Videla sam kako Jovan nastavlja intimno zavođenje svoje mlade cure,držeći svoj masivni kurac u ruci,trljajući ga uzduž njenog pičkinog procepa,gore dole, pokrećući sokove da ponovo poteku.Ona se činila nestrpljivom da proživi I ovo iskustvo,skoro momentalno reagirajući na njegovo masiranje njene pičke glavićem,sa svojm prilično glasnim uzdisanjem I stenjanjem.
Majina glava počela je da se mrda levo desno u mom krilu dok je Jovan prbližio glavu njenim sisama I počeo joj sisati bradavicu,pravo ispred mojih očiju.Ovo je izvlačilo iz nje sve glasnije uzdahe.
“Ajde, daj mi, stavi mi ga…spremna sam za njega sada,”Maja je poticala svog novog ljubavnika koji joj je obrašđivao bradavice istovremeno joj trljajući  klitoris I pičku glavićem.
Bio je to prelep prizor, iako sam bila zabrinuta zbog svoje blizine u ovom seksanju, I svedočenju ovako nečem.. Intenzivno sam gledala u Jovana koji je nameštao glavić na ulaz,razdvajajući joj usmine.Ovo je čini mi se,bilo najdalje dokle je malopre stigao..pokušaja koji je doveo do vriske I uvlačeći mene u sobu,I sada,ostavljaju ći me u ovom sramotnom I neprirodnom položaju.

Moj bože,pa zar meni pred očima,gledala sam taj debeli kurac kako pridire u nju,razdvajajući njene mlade vaginalne usmine kao bi obgrlile prvo gleavić a onda I ostatak koplja.Primala ga je sada mlada cura,bez protivljenja.Oči nije otvarala.Ja sam sklonila svoj bikini bestidno ustani I s jedne I s druge strane u području sisa,I tako ih izbacila napolje,uradila sam to bez stida I sa dozom bezobrazluka.Jovan je blenuo kao nespašen.Ulazeći u Maju,povremeno bi mi liznuo sise.

Čula sam Maju kako dahće,primajući taj prelepi kurac sve dublje u sebe. “To Majo, samo tako,opusti se dete,zatvori oči,ne otvaraj ih, uživaj u zadovoljstvu koje ti donosi ovaj debeli kurac,a ja ću biti tu uz tu,I provesti te kroz sve to.Ne brini se ništa,teta je tu,biće ti lepo s nama.”rekla sam joj I milovala je.  “Hvala vam teta Barbara,hvala vam puno,ne znam šta bi mi bez vas I da li bi bilo nas da nema vas,hvala vam.”,odgovori  MAja I nastavi da stenje.
Ja sam se još malo obezobrazila I zavukla si ruku među noge,sklanjajući bikoni u stranu I počela si trljati pičku.Jebem ti,kako je ovo super,mislila sam u sebi.Hvala ti Jovane,mislila sam, I ja ti zahvaljujem za ovo novo iskustvo.

Digla je ruke gore. Ja sam se uplašila,brzo trpajući sise nazad u bikini I pičku isto. Mislila sam da će ih omotati oko Jovinog vrata I privući ga tako bliže sebi.To bi mi blokiralo pogled na njenu pičku I njegov kurac kako ulazi u nju,prizor koji me je opčinio. Ali,umesto toga,držala je ruke ispred mene.Nisam bila sigurna šta želi,ali,pokušala sam da uzmem njene ruke u svoje.Tooo,je bilo ono što je želela.

Uzela je moje ruke čvrsto u svoje,preplićući prste s mojima, I stekla sam osećaj kao da I ja osetim ono što  ona proživljava.To joj je pomoglo, I sama sam znala kakav je osećaj kada Jovanov kurac širi pičku koja nije primila takav komad u sebe.Mogla sam osetiti svaki centimetar koji joj Jovo trpa,to je sve praćeno refleksima u mojoj vagini,sećajući se kako je taj isti kurac ulazio u mene nedavno.Kako je ulazio u nju tako je ona stiskala moju ruku.Bio je to spor process.I ona se jedva borila sa napadačem koji joj je napadao vaginu.Minuti su prolazili dok je Jovanov kurac došao skroz do kraja u mladu maju.Tada je pravo uzbuđenje počelo.kada se povukao iz nje I počeo ponovo ulaziti u nju.Maja je počela da mrmlja I dahće.U zavisnosti da li je ulazio ili izlazio iz nje.Tada sam I ja svoje sise ponovo izvadila.
Čvrto mi je stisla dlanove ne otvarajući oči.Glavu je bacakala po mom krilu.A kukovima je počela da vrti,da ih bacaka,I odiže od kreveta.Jebote kako sam vlažila.Orgazam mi se približavao.Disanje joj je postajalo nekako hrapavo I glasno. I činilo mi se kako će I ona svršiti uskoro.Nisam mogla verovati njenoj ali I svojoj sreći.Probaću da spojim njen I svoj orgazam,da svršimo zajedno.Istovremeno sam osetila ponos jer sam imala sreću da gledam ovog mladog čoveka kako dobro I kvalitetno jebe ovu mladu ženu,a najviše od svega mi je drago jer sam ga ja za to obučila.
Sada se već svim srcem podala ovoj jebačini.Odizala je kukove tako jako,nabijajući se I sama na Jovin kurac.Glasne,nerazumljive uzdahei I mrmljanje sam iskoristila da neprimetno izvučem desnu ruku iz njene,stavim si  je na pičku I počnem je žestoko trljati.I za tren se desilo, protresao me je žestok orgazam u istom trenutku kada je I nju.Bacakala se I grćila,stenjala je glasno I skoro se derala.Oči su joj I dalje bilo snažno zatvorene.Ja sam se počela smirivati I vratila sam svoju ruku,sluzavu I lepljivu od svojih sokova u njenu I ona ju je instinktivno ponovo stegnula, I stezala je povremeno.Jovan se nagnuo nad nju I zažvalio me je u usta,krnuo mi j jezičinu,strasno me ljubeći dok je istovremeno I sam punio pičku tem lade žene spermom.
Kada je povukao svoje usne sa mojih,ja sam vratila sise nazad u bikini brzo sam pogledala prema Maji da proverim da li je videla išta od ovoga,a posebno ovo kad me je njen dečko zažvalio jebavajući nju u isto vreme.Srećom,  ona je još uvek bila u ekstazi od orgazma,zatvorenih očiju,nesvesna šta joj se dešavalo pred očima,da je njen dečko skoro I mene kraj nje izjebao.

Jebote kako napaljujuće, našla sam se usred seksualne scene.Sada sam ponosno verovala kako sam jednog mladića spremila za ubuduće seksualne odnose.Iako nisam znala da ću biti ovako ponosna kada me je isti ovaj mladić punio spermom pre samo dve nedelje.Morala sam napustiti sobu,bila sam I dalje uspaljena,mokrog međunožja,iako sam jednom svršila.Ljudi moji,bila sam mokra dole,skroz mokra.Nadala sam se samo da mi sokovi iz pičke neće probiti bikini I curiti niz noge.
Ali Maja je idalje bila nesvesna svega,vagina joj je bila prepuna Jovinog debelog mesa, a njegova gusta sperma se nekako izlivala iz njene vagine,iako joj je s tom dužinom I matericu dobrano natopio.Činilo mi se kao da neće skoro da se vrati u stvarnost,pa sam ja namestila sise u bikiniju,kao I material koji mi je pokrivao šumovitu pičku,podigla joj glavu s mog krila,kako bi se mogl dignuti I napustiti sobu.
“Hvala!” reče mi Jovo,priznajući mi koliko sam im pomogla,a najpre njemu u osvajanju ove relepe mlade žene.Verovatno ne samo zato što sam je smirivala I tešila kada je postal histerična,nego najpre zato što sam im obezbedila krevet I sobu.

“Samo pazi na nju I tretiraj je kako treba,” rekla sam mu kao majka. “Hoću teta Barbara,” obećao mi je.
Morala sam načiniti soj potez već jednom.Podigla sam joj glavu, I izvukla nekako nogou od ispod nje,silazeći s kreveta I na prstima odlazeći do vrata.Jovan nije skidao oka s mene.I ponovo,izvadila sam jednu sisu,pa zatim I drugu,uzela ih u ruke I mlatila s njima na Jovu kao da mu mašem sisama I da ga I one pozdravljaju.Vratila ih nazad u bikini,a on mi je s obe ruke pokazao kao da će me navući na kurac,namignula sam mu I izašla iz sobe.Ostavila sam polumračnu sobu iza sebe,I našla se ponovo u kuhinji.Sunce je I dalje sijalo napoju iako je bilo već kasno popodne.Sinova zabava je I dalje bila u punom zamahu I pitaa sam se da li sam ikome falila, da li su moj sin ili neko od njegovih drugara ulazili u kuhinju I pitali se gde sam.

Bože mili, tako sam se uspaljeno I dalje osećala jer sam učestvovala u seksu između dvoje mladih ljudi,na neki način.Mlada Maja dobila je ono što je tražila a Jovo se dobrano istresao u nju.ALI JA,iako sam jednom svršila,nisam bila izjebana,ostavljena sam na cedilu,tako vruća,vrela I vlažna. Stajavši tamo u kuhinji,za šankom,usudila sam se da si stavim ruku među noge na prednji deo bikinija.Bila sam vlažna,itekako vlažna,skoro kao rekao sokova da je curila iz mene,natapajući mi sve više I više bikini.Trebala sam da svršim,ponovo,ali kako,I gde,I sa kim.

Kao da je čekao na znak,dok sam stajala nasred kuhinje,tražeći izvor zadovoljstva,onaj drugi Adamov drugar,Milan,iznenada se stvorio na vratima kkuhinje., “I,teto,kako ste ovih dana,da li dobijate svje sledovanje redovno?”

Pogledala sam oko sebe nervoozno,gledajući ima li koga oko nas I da I se neko približava kuhinji. “Sasvim sam dobro Milane, moj muž je dobar čovek,I brine se o meni.”

“Pa I nije se nešto brinuo za vas ona jdan kad smo došli da vas posetimo  tete Barbara.Koliko se ja sećam da vas je odbio,iako ste izgledali kao million dolara tog dana.”
Osetila sam kao da sam morala da odbranim muža od seksualne arogancije ovog mladića,iako je,u tom trenutku moj um ludeo u žudnji da mi on ponovo servisira međunožje I moje potrebe zadovolji. “Bio je jako zaposlen tog dana,a ja sam naišla u loše vreme.”
“Taj čovek je debil, kako bi vas mogao odbiti u bilo koje vreme?” Milan mi se približavao, ja sam nervozno krenula unazad,ušla u šank I nabila se na zid šanka koji je bio zatvoren od vidnog pola bilo koga ko bi I ušao u kuhinju tada. Stao je kraj mene,skroz, “I tako,kažete mi da redovno dobijate sledovanje teta?

Bila sam prisiljena da ga gledam direktno u oči.Osetila sam da je stavio obe ruke na golu kožu mojih bokova. “Pretpostavljam,da ponekad,ni to nije dovoljno,”priznala sam,iako,nisam bila ni sama sigurna zašto bi trebala biti toliko iskrena sa ti klincom.da li me to moje telo opominje da potražim pomoć od ovog mladića?

“Znao sam od prvog trenutka kada sam vas ugledao pred kućom dok ste izlazili iz auta da ste vi jedna poprcljiva I uspaljena matorka željna dobrog kurca.”

“Nisam baš bila prikladno obučena taj dan.”

“A ja opt mislim da ste baš bili prikladno obučeni…prikaldno za izjebati.Ali ne, nije to bila vaša odeća tog dana teta Barbara,bilo je to vaše telo,vaše oči,vaše usne,vaša pojava je jednostavno molila I preklinjala da vas se izjebe,vaša sama pojava je odisala time da trebate biti navučeni na kurac,vaše oči su to govorile,u njima se vidi koliko vam kurac iz njih viri i koliko ga trebate,koliko trebate nekog odlučnog da vas jebe”

“Milane, Nikada mi to niko pre tebe nije rekao.”

“Ma dajte, znate I sami koliko dobroo izgledate za svoje godine,I svesni ste šta to čini muškarcima,bez obzira na to bili oni vaše ili moje godište.Pogledajte ovo,meni se jednostavno digao kurac na to samo što sam u vašoj blizini,”I on je posegnuo rukom nadole I svukao svoj kupai šorc,a ja sam ugledala njegov dignuti ud.Stvarno mu je bio dignut I čvrst.Samo što sam ga gledala vratilo mi je sve one divne uspomene I sećanje na zadovoljstvo kje mi je njegov penis pričinjavao tog dana

Poželela sam dag a zgrabim I uvedem u svoje telo koje je I više nego spremno…ali ne tu,ne u mojoj kuhinji.Jovan I Maja mogli bi se stvoriti tu za koji tren,ili još gore,Adam ili neki od njegovih drugara mogli bi doći iz bazena u kuću.Milan me je prikovao uza zid,iza šanka.Leđima sam bila okrenuta od dvorišta I bazena.Mora das am ga predugo gledala, “Pogledajte se,”reče Milan, “Ne možete skinuti oči s kurca,jel da? Gde ga želite?”

Pogledala sam ga u oči ponovo,srameći se sama sebe.Posle zadnjeg puta zaklela sam se da neću rići ni Jovanu ni Milanu ikada više. Ali trebala sam biti jebena ponovo, toliko da sam izgubila svaku suzdržanost., “znaš gde mi je spavaća soba,ajde ti najbolje kreni prvi.”

Nije se pomerao,osetila sam ruku,koja mije otkrila peni,da kreće prema mom međunožju.Uvukao je prste ispod mog bikinija I u moje kovrdžave stidne dlake,dodirujući mi  golu kožu pičke.Prstima je prešao preko klitoris,a moj telo se trznulo u pohotnoj reakciji na dodir.,tada mi je skliznuo do mojih usmina, “Jebem ti,pa već ste mokri teta,”govreći mi ono što sam već I sama znala. “Znaš šta,u redu je, daj mi ga sada,trebam,želim ga,” priznala sam, ovo je jako prijalo njegovom egu, “Želim te Milane! Brzo u moj krevet,odmah!”

Prstima je podragao mj klit I ja sam se ponovo stresla.Tada se odmaknuo od mene I krenuo prema mojoj spavaćoj. Čak I njegovo dupe je izgledalo sjajno hodajući ispred mene.Nestao mi je iz vida,a ja sam pogledala zabrinuto kroz prozorčić od kuhinje prema bazenu.Činilo se da su svi preokupirani zabavom,plivanjem,pićem I pričanjem.Okrenula sam se od bazena,kretajući istim koracima kojima je Milan krenuo ispred mene,išla sam od kuhinje prema spavaćoj.Pretpostavljala sam da je do sada već u mom krevetu,I želala sam ni manje ni više nego nezonitu jebačinu sa ovim magičnim mladim mukarcem.

Približavajući se hodniku,začula sam dva mlada glasa….činilo se kao da je neko izazvao Milana I da je mladić odgovorio na izazov.. Ko bi još mogao biti u kući? Jovan bi morao proći kroz kuhinju da bi ušao u hodnik…isto tako I moj sin adam. Glasovi su umuknuli,a ja sam se sledila,zaustavljena u svojoj misiji da se pridružim Milanu u svom bračnom krevetu I da mu dozvolim da me izjebe ponovo,da svršim nekoliko puta kao što je I uradio onda pre dve nedelje.Zatresla sam se u strahu kada se pozat glas pojavio na vratima,Bože mili,bio je to moj muž.

“Ćao ljubavi,kako zabava ?” ne čekavši moj odgovor,brzo je dodao, “Ne mogu da verujem kolika je arogancija prisutna u mladićima današnjice…upravo sm naletio na mladića—koga nikada nisam video---hodao je kroz kuću kao da je rođen ovde.Ispostavilo se da traži wc…zar im nisi rekla da koriste onaj wc dole kraj sobe za veš ljubavi?   Neka su I Adamovi prijatelji,ali ne bi trebali biti u našem kupatilu,pogotovo ne u onako malom kao što je ono u našoj spavaćoj,zar ne dušo’”


‘Bila sam iznenađena I crvena u licu,da li mi se to videlo. “Ne,pretpostavljam a ne bi trebali biti tamo,” morala sam se složiti s mužem.Nisam očekivala debila još barem dva sata, “Odkud ti tako rano?”.

Ma nije mi se sviđalo druženje pa sam otišao.Neki su ošli u kafanu,a meni se nije dalo,nekako sam hteo da budem sa svojom familijom.I,kako su klinci,uživaju,a ti,jesam li ti falio?”

Zamucala sam, “Daaa,…ovaj…naravno dda jesi! I ja mislim da se dobro zabavljaju u dvorištu..” U glavi mi se sve vrtelo sto na sat,da li sam ja to umišljala,da li se osealo u vazduhu koliko sam uspaljena I mokra.. posle svega…imala sam svoje slinave sokove po svojim prstima…a li je on šta primećivao’ Da li će me doaknuti I osetiti koliko sam vlažna? A šta ako Jovan I Maja slučajno nalete na nas posle svog seksualng iskustva? Šta bi moj muž mislio o tome što sam I dala sobu da se jebu u njoj? A šta ako izađe na videlo das am I ja bila s njima u toku jebačine.kako bi on to primio I podneo,da li bi mislio da su I mene tamo jebali?

Najvažnije od svega,ja sam I dalje bila vlažna I napaljena,kako ću svršiti sada kada mi je muž kod kuće? Mogu li ga ubediti da me povede u sobu I izjebe…I to sada,dok su klinci u dvorištu u bazenu?On nikaa nije bio nešto naročito impulsivan čovek.Iako sam oseila krivicu zbog svoji misli,I bez obzira na to koliko je on bio dobar prema meni za svih ovih 6 godina braka,nikada me nije toliko izjebao da sam dva puta svršila kao sa Milanom u jednom popodnevu.Tebalo mi je jako piće,pre nego što mognem uživati u bilo čemu krutom.

“Hoćeš li ti piće mužu moj? Ja bih mogla jedno, “predložila sam mu,naslanjajući se na zid uz koji mer je Milan malopre pribio,dok je prstima prčkao po mojoj dlakavoj pizdi.

“Da,može,što ne,”odgovorio mi je, nemoj ono slabo pivo,daj mi viski a ja ću otići malo napolje I poričati sa sinom.

Dok sam sipala iće mužu I uzimala kolu I rum za sebe,primetila sam da mi ruke rhte.Ovo je stvarno bilo blizu.Da je moj muž došao kući samo nekoliko minuta kasnije našao bi me u svom bračnom krevetu sa detetom,drugom svog sina,a ja bi jahala na njemu kao da kurca nikada nisam videla, I moj brak bi sada bio u ruševinama.Tiho sam prekorila sebe što sam se usudila dda rizikujem sa Milanom toliko a sam bila spremna da zajašem kurac dok je oko mene brdio dece,pa I moj sin,a ja bi bez stida skakala po kurcu njegovog drugara.A opet,s druge strane,neki drugi delovi moga tela,govoreći mi kako treba da primim Milana u sebe onovo…a možda I Jovana…možda I u isto vreme??? Koliko god to popodne bilo zabranjeno I nezakonito,za sada,sam imala samo uspomene na taj dan.

Spremila sam dva pića,mužu viski a sebi rum I kolu,gledala sam kroz prozor šta se dešava u dvorištu na bazenu.Videla sam da je muž našao Adama I da njih vojica sede na rubu bazena,brčakju noge u njemu čvrst udubljeni u nekakav razgovor.Odjednom sam se trgla, prepala sam se,osetivši kako su moje gaće od donjeg dela bikinija svučene dole.Okrenula sam brzo glavu I videla Milanovo lice ppreko svog ramena.Gurnuo je mje gaće od kupaćeg još niže,ispod mojih kolena a svojim kolenima mi je raširio butine.Ruke su mu bile na oblinama moga dupeta,osetila sam kako mi je raširio guzove,a zatim je čvrsti ud dodirivao otvor moga naboranog šupka.

“NE,NEMOJ,O BOŽE!” molila sam, skoro sam I vrisnula oaetivi kako se nabija na taj mali otvor.Sklonio je ruke s mojih guzova I ubuhvatio njima svoj penis.Pomažući tako kurcu da ostane na mestu,a drugom rukom je obuhvatio moje telo,I skliznuo je rukom na moju pizdu.Bila sam toliko mokre dole da mi ga je mogao bez poteškoća strpati u pičku.Jednog trenutka je magičnim dodirom su njegovi vrhovi prstiju uzbuđivali moj vrh klita,a zatim su dva prsta ušla u pičku, ubrzo je prstima pronašao moju g tačku.

“Stani Milane…ne ne smeš…ne…nemoj..nemoj ovako…ne ovde.Molim te stani!” Celim elom sam se vrpoljila,trudeći se da se oslobodim I da sklonim njegov penis s mog šupka I njegove prste s kojima je nameravao da mi odvrati pažnju od svoje sttvarne namere. “Da si odmah prestao,neko može svakog trena da naiđe,”preklinjala sam ga, svo vreme osećajući kako mi telo reauje pod njegovim snanim dodirima.

“Odavde možemo videti ako neko naiđe,” rekao mi je,ne sklanjajući prste, neg je I pojačao prstenjačenje izvalčeći uzdaje iz mene,koji nisu bili baš tihi, a koji su se izvlačili iz mojih usta između preklnjanja da prestane.

“Ne samo odande,Jvan I njegova cura…kako joj je ime…a da…Maja su bili u gostinjskoj sobi I mogli bi da izađu svaki tren.” I dalje sam se vrpoljila nabijena na prste klinca,ali,da li sam se sada okušavala osloboditi…ili sam samo reagovala na snažno prstenjačenje klinca koji mi je prčakao po pički,sa kurcem smeštenim među mojim guzovima.

“Pa zato je sve ovo još uzbudljivije, mogli bi nas uhvatiti Jovan I Maja.Hej,pa on je nju izjebao,zar ne? Super za njega,ali kako ti znaš das u oni to ustvari obavili ovde kod tebe?”

Da li  da mu kažem? U jebote, ne mogu da verujem da ja ustvari razgovaram sa Milanom a on mi je zabio kurac među guzove a prstima me prstenjači čačkajući po mojoj g tački unutar moje pičke.

“Bila sam s njima dok su to radili…gledala sam ih,videla sam sve,bilo je prelepo. Zbog toga I jesam toliko uspaljena.Vidiš, nisi me ti doveo u ovo stanje!” rekoh mu,trudeći se da mu spustim ego na zemlju,uspkos tome što trenutno spretno manipuliše mojim telom.

Noge su mi postale klimave,butine su počele da mi podrhtavaju.Ne mogu da verujem da ću svršiti na ovakav način,I to baš ovde,nasred moje kuhinje,sa svim tim ljudima oko mene.O Bože, ako I svršim,ne dozvoli mi bože da budem onoliko glasno koliko ja znam biti kada svršavam.
Njegovi prsti obavljaju lavovski posao,mogu osetiti kako mi cello telo reaguje.Čudno,skoro da mi se sviđa pritisam koji njegov penis vrši na moj šupak.Čak sam se I sam nabijala polagano na njega kukovima. “O da,vidim,jebote kako si uspaljena kurvo,želiš ga ti u šupku,itekako,znao sam,mogu to osetiti.”

“Nemoj sada Milane! Neki drugi put! Iznenadila sam I samu sebe ovom izjavom,  ppriznajući oboma da razmatram to I usppevam mu reći to pre nego što me je prstima doveo do vrhunca,I vrisnula sam od zadovoljstva koje mi je priuštio.Slobodnom rukom mi je brzo začepio usta da ućutim I tako stišam svoje buduće krike svršavanja.Tako sam bila u 7om nebu,nisam se mogla fokusirati ni našta,čak I na to da bi me neko mogao čuti kako se derem dok svršavam pod prstima klinca.Nisam mogla ni gledati jasno,sve mi je bilo kao u magli u mom pogledu.
Bilo je ulsiranja u mom telu,I to iz dubina, prožimalo me je je od g tačke pa sve do prstiju na nogama.
Nekako sam bila čudno uklještena klupu u kuhinji,noge sup retile da me izdaju,ali Milanov penis koji mi je dodirivao uski otvor šupka I prsti na koje me je navukao I prstenjačio me držali su moje telo uspravno. Bilo je to stvarno prelepo svršavanje,iao sam se trudila da dođem nekako do zraka kroz nos jer je njegov dlan začepio mi usta kako bi ućutala I da se ne derem dok me trese svršavanje.
Ne znam ni sama koliko smo dugo tako stajali,dok me telo nije izdalio I dok nisam počela da svršavam.Napokon je Milanova ruka sišla s mojih usta I prvo što sam uspela da ga pitam,bilo je “Stiže li neko?”

“Samo ti,stižeš do orgazma I nazad,” reče on, I stvarno si prelepa dok svršavaš,volim što se toliko dereš I vičeš kada svršavaš.

“O bože mili,ovo je bilo odlično,” priznala sam I njemu I sebi---kako I ne bi? Okrenula sam glavu prema njemu trudeći se da mu vidim lice, “Hvala ti Milane za ovo,trebalo mi je,stvarno mi je trebalo.”
Shvatio je da me je orgazam popuštao,jer sam osećala kako mu prsti izlaze iz moje pičke, I pustila sam lagani uzdah.Zatim sam osetila njegov kurac kako izlazi od između mojih guzova I rekla sam tada, “ohhh,jao!”,ne znam ni sam ni kako ni zašto.

“HEehhehe,da,znam,vidim I sam koliko želiš da te jebem u dupe sada,ne izmičeš se nego se I natičeš još,”reče mi Milan.

“NE,NE ŽELIM,” pokušala sam mu naglasiti odlučno,ali sam ga lagala,jer,imajući njegov kurac na otvoru šupka,navirale su mi uspomene na analni seks sa prvim mužem na trenutak, I razmatrala sam da dozvolim Milanu da mi ga strpa u šupak jednog dana. To jest,ako se budemo provlačili kroz sve ovo I ako se naša prljava tajna ne otkrije.

Osetila sam kako mi Milan navlači gaće od kupaćeg nazad na bokove, I izmiče se,kako bi mi dozvolio da se ustanem. O bože, što sam se dobro osetila tog trena,uprkos nestabilnosti svojih nogu.Pružiila sam ruku kako bi se pridržala za šank ispred klupe dok se moje telo oporavljalo od velikog orgazma koji me je upravo opalio.

Nema komentara:

Objavi komentar