nedjelja, 20. ožujka 2016.

Najbolji drugar njenog sina deveti dio

Maja je zaustavila moj drhtavi govor ljubei me u usta,žvalavila me je,ovako matoru I razjebanu, “ššššš! Nema potreba za rečima teta Barbara,uradile smo nešto prelepo.”

“O bože, “ pokušala sam da nastavim, “Majo, nemaš pojma koliko me je sada sramota što I ti takođe znaš da se jebavam sa momcima.”

UUUups!  Odmaknula se malo od mene I pogledala me a ja sam se zapitala da li joj je Jovan priznao da me je I on jebavao, a posebno zbog toga jer joj je on dečko sada.Ali,ako I jeste, nije ništa govorila oko toga.Bilo kako bilo, njeno sledeće otkriće me je zapanjilo, “Ne bi se trebali brinuti oko toga što se seksate sa Milanom, jer, ipak, I vaš sin Adam, jebe Jovanovu mater… I to mesecima… koliko sam ih shvatila.”“Šta?”,vrisnula sam polutiho, prepavši je, “Adam, I moja najbolja prijateljica Radojka.O Bože, kako je mogao,to je tako pogrešno I nenormalno.”

“Ali teta Barbara, pa zar ne radite I vi istu stvar sa Milanom?”Moje licemerje je bilo ogromno,bila sam toliko šokirana da bi se moja dečak mgao naći u seksualno vezi sa majkom svog najboljeg prijatelja,onoga koji je jebavao njegovu majku I koja mu je skinula neviost, I uvela ga u svet jebačine, a I ja ja sam to isto činila…ali,ako to išta znači,Milan nije bio Adamov najbolji drugar.


Maja je pogledavala okolo da vidi gde je Jovan, I onda šapnula, “Nemojte im dati do znannja da znate za to…Vaš Adam mi je rekao za to,ali ne znam da li Jovan zna za to.”

Obećala sam da neću ništa reći,ali dok smo se oblačili I  sređivali, I ja ja sam se pozdravila sa svojim mladim drugarima, ni sama nisam znala koliko dugo to mogu zadržavati za sebe. Već sam bila besna na Radojku.

Bila sam budna pola noći, nervirajući se oko Majinog otkrića meni da moj rođeni sin Adam, jebe majku svog najboljeg drugara, upravo na isti način na koji se I ja sama seksam sa njegovim najboljim drugarima, Milanom I Jovanom.

U zoru,zaključila sam da mora doći do suočavanja.  Nisam mogla da dozvolim da se to dalje nastavi, pa čak I ako se ispostavi da će time moja veza sa momcima izaći na videlo. Bila sam toliko strašno uvređena da Radojka – Jedna zrela žena – može dozvoliti sebi da dođe do tako nečega,  da tako zavede moga voljenoga sina, moje čedo. Moj Bože, da li ja čujem sebe? Pa ja sam uradila upravo istu stvar. Sve to mora odmah prestati. Mile je otišao na posao u 8, I prošlo je 5 minuta posle odlaska, nazvala sam Radojku, “Ćao draga, ja sam, moramo razgovarati oko nečega što se dešava. Mislim da mora I Jovan biti uključen u sve, jel on tu? Da li ste oboje slobodni  sada, ovog jutra?”

“Paaa, da, pretpostavljam da jesmo… ali mi treba sat vremena. Nisam se još sredila, ne mogu da izađem iz kuće ovakva.”

“Da, I mislila sam, naročito ako želiš da vidiš svoga ljubavnika – moga sina – kad dođeš,” pomislila sam u sebi, spremajući se za suočavanje za koje mislim da je neizbežno. “Dobro, dogovoreno, oko 9 onda, da li vam to oboma odgovara?”

“Važi Barbara draga, u redu je. Bože dragi, sad si me zaintrigirala, šta je to toliko važno pobogu ženo?”

“Reći ću vam kad se vidimo, pozdrav!” ekoh joj nekako grubo,prekinuvši vezu I spustivši slušalicu.

Bila sam još uvek u negližeu, ali sam preko sebe prebacila lagani kućni ogrtač. Požurila sam dap o kući malko pospremam sklanjajućui razne stvarčice, da bude sve uredno. Adam je bio budam do kasno, I ostavio je za sobom nekoliko boca piva I tanjir sa jelom. Uzela sam njegove cipele I čarape koje je bio nosio I ponela ih u njegovu sobu.

Bila sam u iskušenju da bacim cipele glasno na pod,da ga probudim. Bila sam toliko uzrujana činjenicom da se on I Radojka seksaju. Stavila sam mu cipele kraj kreveta,  videla sam da I dalje čvrsto spava, na leđima,  plahta mu je pala na pod. Nije nosio pidžamu još od kada je bio tinejdžer. Obično bi navukao samo bokserice.Kako sam podigla glavu gore kraj njegovog kreveta pošto sam spustila cipele, pogledala sam malo bolje njegovo telo,moj pogled je privukao njegov penis  - ljudi moji, stajao je pravo, čvrst, krut, pravi primerak muškosti, po mojoj proceni solidnih 20ak cm, podebeo, I sa jako izraženim plavim venama uzduž,koje su išle sve do poput jabuke lepog ljubičastog glavića. Moj Bože dragi, izgledao je prelepo, I ja sam se ukipila u mestu, diveći se prelepom primerku.

Razmišljajući kako je ovaj zgodni – I očigledno muževan – mladi muškarac izašao iz mog tela pre samo 20 godina. A pogledajte ga sad,  da zadovoljava Maju I Radojku sa ovim impresivnim penisom.
Mile I ja smog a vodili na obrezivanje.Gledajući ga sada, drago mi je što jesmo. Izgledao je savršeno, tako gladak na nekim delovima, sa debelim venama, sjajan I uredan, koža odmah ispod glavića uopšte nije davala znake da je ikada bila sečena pre toliko godina.Obrezan je bio jer je imao problema u detinjstvu I nije mogao prevući kožicu preko glavića pa je morao ići na obrezivanje. Nagnula sam se nad njega, dag a pogledam pobliže, pomalo sam se sramila jer tako otvoreno špijuniram  penis rođenog sina.

Nedavno sam I sama postala opsednuta muškim organima, I smatrala sam se stručnjakom. Oduvek je bio Mile u mom životu, I naravno, tu je I moj prvi muž. Znala sam im oblike I teksturu kao svoj dlan.Ali, u zadnje vreme, dodala sam tu  penise Milana I Jovana.Moj bože, jel to pravi naziv, ili bi trebala reći penisove?!

Kako je moguće da mu se toliko ukrutio u snu? O čemu li sanja? Bože dragi, eno mu kap providne sperme na vrhu glavića.  Pre nego što sam se I uspela zaustaviti, posegnula sam prstom I prešla preko sinovog glavića I prstom obrisala kap sperme I prinela je usnama. Bila je nekako bezukusna,ali sam sebi predstavila kao da je super ukusna. Pretpostavljala sam da treba da ima okus meda.


Prevukla sam prst preko njegove erekcije prilično čvrsto,prateći sledeću kap sperme koja je kliznula sa glavića, I penis mu se počeo trzati pomalo nekoliko puta. Zadržala sam dah, nadajući sad a se neće probuditi, ali disanje se nastavilo po ustaljenom ritmu… nekako otežano, pomislila sam.

Pomerio je ruku,ali mi se činilo da je I dalje u dubokom snu. Spustio je ruku na penis,verovali vi meni na reč Ili ne, I nekoloko puta ga snažno nadrkao. Činilo mi se kao dag a je usmerio prema meni.Moj Bože, da li ga on to meni nudi?  Nekako sam sklonila pogled s toga čvrstog penisa. Pogledala sam ga u lice,njegove oči,  očekujući bilo kakav znak da je budan I da se pravi da spava. Ali  ustaljeni ritam disanja se vratio…bila sam sigurna da spava.

Ne znam šta me je obuzelo, zašto bi uradila tako nešto, počinila takav strašan rizik. Mogla sam si todino objasniti kao opsesija koju sam razvula prema muškim penisima koja me I sada vodi. Ali,nagnula sam se napred, I stavila ve ruke lagano na krevet, , podupirući tako gornji deo svog tela dok sam glavu namestila tačo iznad njegovog glavića.

Moj jezik je izvirivao kao zmija između mojih uveliko vlažnih usana – itekako sam slinila na ovaj prizor njegovog venama izbrazdanog penisa – uzela sam si jezik između palca I kažiprsta I simulirala drkanje penisa. Spustla sam vršak jezika na sam vrh njegovog glavia, na otvor odakle šprica spermu I pišaću.Zadrmao mu se penis jš jednom,na moj postupak,  ali njegova solidna čvrstina ga je vratila pod ugao od 45 stepeni čime se odmakao od tela.

Moje oči sam prikovala za njegove tražeći bilo kakav dokaz da li je možda budan. Nikakve reakcije na licu nije bilo, čak ni trzaja. Ne znam ni sama zašto, ali uradila sam to ponovo. Jezikom sam mu ponovo oblizivala glavić,a zatim još jednom potražila znake buđenja. Sada sam bila sigurna, čvrto je spavao!

ta je to bilo, zar sam dobila želju da umrem?  Zar sam stvarno želela da se sin probudi I nađe među svjim nogama rođenu mater kako mu sisa čvrsti penis, dajući mu tako pušenje o kakvom nije mogao ni sanjati? Pušenje… e to je samo takva ideja! Mili Bože, šta sam ja to postala?  Namsetila sam usne u ovalni oblik I spustila ih nadole,ponovo, čvrsto obuhvatavši njegov glavić I to ceo, zaključavajući tako usne ispod granice njegovog glavića. Njegovo duboko disanje se pomalo iizmenilo, I začulo se nekakvo mrmljanje iz njegovih usta.

Usporila sam daljne napredvanje svog čina,  dovlačeći kolena na krevet, tako das am sada ve klečala kod sinovih kukova, sa glavom skroz pognutom dole, I njegovim penisom u svojim ustima. Ohrabrena ne menjanjem situacije, krenula sam ustima nadole, cent po cent, gutajući njegov ud, sve dok mi njegov debeli glavić nije dotaknuo zadnji deo grla I dok nisam u svom nosu osetila njegove crne guste kovrdžave stidne dlake,bome sam ih na usnama osećala.

Njegovo disanje kao da je zaštucalo ponovo, osetila sam njegove ruke na svojoj glavi, uzeo me je za glavu I snažno je trgavši napred, I stao, virnula sam na gore da ponovo potražim nekakav znak da je budan,ali nisam ga nalazila.Rukama me je držao za glavu I dalje.

Čvrsto sam zatvorila usta , osetila sam kako mu se telo trznulo,a kukove je nabio malo prema napred, kao da se trudi da ponovo spoji svoj penis sa mojim ustima iz kojih je malopre iskočio. Ali kada su mi usne dotaknule sinov glavić,držeći samo glavić koji mi je sada ušao u usta, JA sam sama, nabila si usta snažno I brzo nadole, niz nkegov penis, brže I snažnije nego prvi puta.

“UUUummmmmm!”,  promrmljao je moj Adam, I rukom ponovo uhvatio vrh moje gglave, I to baš snažno, nisam mogla podignuti glavu sada, čak I da sam to htela. Držala sam u svojim ustima ceo njegov ud, usta si miu bila topla I vlažna,slinila sam kao klinka. “UUUhhh Majooo,” promrmljao je Adam,” postaješ  sve bolja u pušenju kurčine,zar ne?”

Mili Bože, zar je ovo moralo da se desi, o čemu li sam ja glupača razmišljala? Definitivno je bio budan sada, Iako je to kao nekakav polusan, u kom je mislio das am ja Maja. Bože mili, zašto bi uopšte mislio da je to Jovanova nova devojka?  Da li je ona tip cure koja ide od dečka do deka u društvu, da li je svi imaju? I koja bi bila njegova jebena reakcija… kada shvati da je žena koja ima NJEGOV penisu u svom grlu NJEGOVA ROĐENA MATER???

Provirila sam ponovo, ali još uvek nije otvorio oči. Verovatno jer još uvek misli das am ja Maja…ali zbog čega?  Sada nisam mogla da pobegnem , došla sam čak dovde… moj sin me je držao za glavu I svoj penis mi sažno nabio u usta,tj u grlo, tj sama sam si to uradila,a ja sam mu veselo sisala enis. Slušala sam često o incest,ali nisam ni u najluđim snovima ni pomišljala  da ću I sama biti uvučena u teko nešto. Ali,eto, desilo se, slučajno mi je sinov penis upao u grlo,a dovde sam došla preko svoje nove opsesije muškim penisima. Bolje bi bilo da završim što sam I započela, bez obzira na cenu koju ću morati platiti posle svršavanja.

Povukla sam usta nagore kako je Adam popuštao pritisak na moju glavu taman toliko da dođem do glavića,koji mi nije napuštao usta. Tada sam primenila pritisak vrha jezika,  kojim sam oblizivala deo ispod njegovog glavića.

“”Toooo MAjoooo dušo, gde si to naučila? Gde si vežbala? “  Nabijao me je kukovima nagore, nimalo sporo, jebao me je u usta, uspostavljao je nekakav određen ritam. Omagaa sam mu I sama lizajući jezikom svaki deo tog prelepog penisa koji sa stvarala godinama.Svo vreme su mi usne bile čvrsto stisnute oko njega. Nisam znala koliko dugo može izdržati,ali čvrsto sam rešila da kada bude poželeo da svrši,da će njegova sperma otići samo u moje grlo,a sa ostatkom ću promućkati usta I progutati ponovo.

Sada, kretala sam glavu gore,dole, uzimajući ga duboko u usta, sisala sam ga, lizala, cuclala. ČAk sam ga u dnu prdržavala rukom,a drugom rukom sam mu se igrala sa jaima, milovala ih I mazila, draškala sam ga,osećala sam kako mu se jaja zatežu pod mojim prstima od uzbuđenja. Predpostavila sam da neće još dugo… što mi je potvrđivalo njegovo disanje koje je postajalo glasnije I ubrzanije. ON – Moj SIN ADAM – dostizao je svoj vrhunac.

“Jeboteeeeeeee, MAMAAA, pa šta to radiš???”  vrisnuo je glasno iz sveg glasa,baš upravo dok sam osećala kako mu se ppenis ukrućuje I kako kreće mlaz sperme duboko u moje grlo, gledala sam ga u oči dok mi je sin špricao spermu u grlo.Čvrsto sam stisnula usnama njegov ud I primla mlaz za mlazom guste sperme u svoje grlo, ne prekidajući kontakt očima, nisam ni prepnula, uopšte.Gutala sam gutljaj za gutljajom kako je špricnuo u moje grlo tako sam ja gutala, I verujte mi,imalo je šta I da se proguta.


Očigledno je otvorio oči upravo u trenutku svršavanja I bio zapanjen  prizorom u kojem mu rođena mater sisa penis, I da to nije Jovanoa cura Maja.Da ga upravo Majka dovodi do životinjskog vrhunca. Nije više ništa rekao dok ga je svršavanje držalo u nekom čudnom svetu, I totalno ga je obuzelo,gledao me je svo vreme u oči, kao da ne veruje das am to ja.A ja sam se brinula šta će biti kada se sve ovo završi.

Kada sam osetila da nema više ni kapi sperme u njegovima jajima koja će jurnuti iz glavića, jezikom sam mu oblizala vrh glavića, kao I ostatak penisa, posisavši još jednom kanal odakle je sva ta sperma izašla, I izvukla sam si penis iz usta. Polizala sam svoje usne,gledajući očima njegovo prelepo telo, čekajući bilo kakvu reakciju. Nije je bilo, oči su mu bile sada zatvorene.  Uvukla sam se kraj njega, I dalje u svojoj providnoj spavaćici,ogrtač mi je ležao kraj kreveta,ali nije me bilo briga šta će videti na meni,jer ipak sam ja bila ta koja mu je sisala I cuclala penis malopre,zar ne?. Legla sam kraj njega,položivši svoj lice kraj njegovog,osećavši I dalje kap sperme u uglu svojih usana koju nsam htela da poližem,neka je vidi.

“Adame,” rekla sam,nekako provizorno,  osećajući tračak krivice,  “Adame, sine, izvini, ne znam šta mi se desilo, jednostavno sam se pogubila, ne mogu ti objasniti zašto, ali, ušla sam tti u sobu, videla te kako ležiš, sav gol, penis ti je bio skroz čvrst, I trzao se. adame, oprosti mi, ali jednostavno sam morala to da uradim. Znam da ti verovatno misliš da je to pogrešno, ali toliko sam jebeno zbunjena u zadnje vreme. Molim te, oprosti mami!

Sin je okrenuo glavu prema meni, “Mama, to je bilo ubedljivo najbolje pušenje koje sam ikada iskusio.  Sin jednostavno ne očekuje da mu je majka toliko dobra I iskusna u takvom nečemu. Moram ti prizati da sam se jako šokirao, probudio sam se I zatekao rođenu mater kako mi skoro gola puši kurac. Pretpostavljam da bi trebao biti zatečen…pa možda I jesam.Ali, šta god da je bio tvoj razlog zbog koegg si oželela da pređeš I tu granicu, moram da ti kažem da si jebeno super to odradila! Ali, mama, ne znam da li bi to trebalo da postane navika.”

Toliko mi je laknulo, sama situacija u kojoj sam se našla nije me osvestila koliko deo u kojem je vrisnuo MAMA, u samom trenutku kada mi je počeo spermu špricati u grlo koja mi je zatim odlazila u utrobu. Tih nekoliko minuta u kojima me je punio permom,a ja je gutala I oblizivala mu penis bili su najgori za mene u životu—možda kao onda kada je Jovan cedio svoj preveliki kurac u moje telo.

“Adame, ne znam da li je ovo pravi trenutak da ti kažem ovo,ali moram to reći. Maja mi je rekla da se ti I RAdojka seksate. Moram ti reći das am šokirana tim.  Znam da sada, u ovom trenu ja nisam ta koja bi trebala da ti držim predavanja o moralu, ali sam zgađena time da je Radojka zavela mladića poput tebe.”

“Mama, jesi li ti normalna, o čemu ti pričaš?”

“Pa o tebi I RAdodajki, Jovanovoj mami, Maja mi je rekla sve o vama dvoma, kako ste ti I ona počela ida se jebete pre nekoliko meseci.”

“MOLIM??? Mama, ne boj se, nismo, nema šanse da jesmo! Maja je u kurcu skroz,  nisam se seksa sa Radodajkom.Jebote, tek pre neki dan sam joj rekao da bi je bilo zanimljivo poseskati, da mi se sviđa kako je jebozovna I dobra.Ali, mama, ona je tvojih godina! Znam da zvuči dvolično, nakon ovoga što si ti upravo uradila meni,  ALI do sada, do ovoga trenutka, nisam nikada razmišljao o tome da guzim neku 40-ogodišnjakinju.”

“Stvarno? Pogledala sam ga u neverici, “Ali,Maja je bila tako ubedljiva, ona tvrdi da ste ti I Radodajka par već uveliko.”

“To uošte nije istina mama..ozbiljno,Kunem ti se!  Maja je lujka svoje vrste mama, Na tvom mestu ja bih sa zadrškom uzimao sve što izusti. Ja I ona smo se spojili,počeli se zabavljati, I dok sam se I sam snašao ona je bila Jovanova cura. Mili Bože, neka mu je!”

“I ja samo to pomislila u sebi,”  šta će mom sinu takva cura.

“Moram u wc, upišaću se,” vrisnula sam iz sveg glasa.Zgrabila sam mobitel koji sam ponela sa sobom kada sam išla da obiđem Adama I otrčala u wc.

Htela sam da napišem prijateljici Radojki  (Radodajki, kako sam je prozvala, kada sam bila ljuta na nju jer mi je zavela dete) poruku da će mo odgoditi druženje za malo kasnije, samo dok dođem sebi,

ali upravo u tom trenutu mi je Adam ušao u wc.

Nema komentara:

Objavi komentar