nedjelja, 20. ožujka 2016.

Najbolji drugar njenog sina

Ova priča je ispričana kroz oči jedne žene,Barbare Milošević, Ima 42 godine,udate po drugi put. Muž joj se zove Mile,ima I dvoje dece, sina Adama (20) I ćerku Juliju (18), iz prvog braka.

*
Dok sam se oblačila za dan pred sobom u privatnosti moje spavaće sobe u 11 sati ujutro,nameravajući da izgledam što više seksi,spremajući se za iznenadnu posetu mužu u ured,nisam imala pojma kako će se odigravati dan predamnom do zalaska sunca.

Posle doručka,namočila sam se u toplu kupku sve dok mi se prsti nisu smrežurali. To mi je bio znak da bi trebalo da izađem van,posušim telo sa mekim peškirom, uzmem svoj najdraži parfem I namirišem diskretno svoje erogene zone.

Ne nosim tange često, ne volim uopšte osećaj koji tanka špaga na leđima izaziva kada se trlja o veoma osetljivu kožu na mom šupku. Ali toga dana odabrala sam malo veće I labavije tange koje imam,povlačeći ih gore uz svoje duge noge. Uzela sam I plitki grudnjak,na kojem je čipka jedva prekrivala moje tamne oreole I bradavice. Obe dela su bila u crnoj boji.Čarape sa podvezicama sam zakačila za pojas koji se nalazio oko moga donekle tankog struka I sve mi je lepo I zategnuto stajalo. Svemu tome dodala sam crnu haljinu koja je dizajnirana tako das am dobro znala da će u njoj da se naziru moje podvezice I da će mi otkrivati dobar deo burtina kada budem prebacivala nogu preko noge dok sedim,ili kada se naginjem napred da će mi sise skoro pa ispadati van dok stojim.

Žena na ulazu  u Miletovoj firmi je bila prijatna I ugodna.Najavila me njemu I rekla mi da krenem hodnikom do ureda.Ali,sekretarica ispred njegove kancelarije nije bila tako ugodna I prijazna,jedva da mi je rekla ZDRAVO, I odmah vratila pogled na monitor  nastavljajući da radi svoj posao koji joj je zadao moj prezauzeti muž.
Nisam se nešto ni zamarala njome-govoreći sebi da nije bila vredna moga vremena-I rukom sam gurnula Miletova vrata I ušla. “Zdravo Barbi”pozdravio me je kada sam ušla unutra.Krenuo je prema meni,”čemu mogu da zahvalim na ovom iznenađenju?”

“Ljubavi”, rekla sam mu,”iako smo venčani već 5 godina,ali to ne mora da znači da ne moramo malo začiniti naš ljubavni život. Zar nam treba povod, mislila sam da bi me možda hteo izvesti na neko intimno mesto za ručak,jer imaš I ti pauzu.”. Sada sam već ušla u ured I zatvorila vrata za sobom.Kako sam mu prišla,dodala sam, “…pravi razlog zbog kojeg sam došla je taj da ti razbacaš sve papire sa stola I uzmeš me,sada I ovde,nasred stola.”



Mile je delovao pomalo postiđeno, “Barbi,ništa mi ne bi bilo draže… ali I sama znaš das am do grše u rokovima.Čak sam otkazao Majinu pauzu za ručak kako bi mogli stići da sredimo uraiti neke izveštaje za  sastanak glavnog odbora. Izvini ljubavi,moraćemo da odgodimo to za drugi put.” Pogledala sam sam ga najzavodljivije što sam mogla I rekla, “nije valjda da tako misliš,” I povukla na gore svoju suknju,otkrivajući tako svoje podvezice na čarapama,I svoje gole butine I ponovo rekla, “jesi li siguran da možeš odoliti ovome?”


Nije bilo nikakvog pomaka u mom trudu,okrenula sam se oko sebe,spustila haljinu,a pognula se u struku prema napred,dajući mu da napasa oči na moja dva guza,sa samo tankom špagom među njima.Virnula sam preko ramena, “možeš me sada jebati sguza ako želiš,znam koliko to voliš.”

I dalje me je odbijao,rekavši mi, 2Barbara,lepo od tebe,ali tajming ti je pogrešan.Zašto me nisi nazvala I proverila samnom da li sam Slobodan I da li imam vremena,tako se ne bi morala doterivati I spremati bez veze.”

On-moj voljeni muž,već 5 godina,Mile-me je odjebao,odbio mi je seks.Pre nego što sam se I snašla I uspela da sagledam šta je pošlo loše već sam bila kod lifta,vozeći se dole do prizemlja.Naravno da je mogao da upeca 20ak minuta za jednu jabačinu nabrzaka.I šta je to sa sekretaricom,nekada je bila ljubazna samnom,a vidi je sada? Jako ljuta,zbog neuspeha u zavođenju supruga,um mi je radio sto na sat,a šta ako me vara s njom? Da li njoj obećao odlazak na pauzu na neko intimno I skrovito mesto,a ja sam uletela I pomerila im planove?

Do sada,moram priznati da nikada nisam sumnjala u  supruga. U naših 5 godina braka,a 6 godina otkad se znamo nikada mi nije dao razloga da sumnjam u njega I u to da bi mogao biti kao moj prvi muž.E to je bio preljubnik samo takav,ko zna s koliko me je taj žena prevario u tih 14 godina koje smo proveli skupa.Jedina dobra stvar iz toga braka bilo je to što mi je podario dvoje prelepe dece..sina Adama,koji sada ima 20 godina, I ćerku Juliju,koja sada ima 18 godina I upravo je završila školu.

ALI,da se vratimo u sadašnjost…

imala sam u sebi tako pohotne misli odkad sam se probudila jutros,I eto me,bukvalno sam bila uspaljena,obučena za seks preko dana,I vraćala se svojoj praznoj kući.Nakratko,pomišljala sam da svratim u neki kafić,sednem,cevčim neko pićence, I da vidim šta će se desiti.Ali to nije ličilo na mene.Bila sam odana I verna supruga svom prvom mužu,sve dok nisam odlučila da odgovorim istom merom na njegovu neveru u umirućim mesecima pred kraj našeg braka.Nedugo nakon toga se brak I završio.Srela sam Mileta I ni trenutka se nisam dvoumila šta da radim da zastranim ponovo.Ko zna u kakvu nevolju bi se uvukla.Psovala sam Mileta,I proklinjala ga sve do kuće,sumnjajući pomalo, da li mu se sekretarica sada baca u naručje.Ali svejedno sam planirala da nađem neki razlog dag a nazovem čim se vratim kući.Parkirala sam auto pred kuću,jer mi se nije dalo dag a teram u garažu.

Čim sam izašla iz auta,dva mladića su prilazila autu,pogledala sam ih I odmah prepoznala jednog od njih…Bio je to najbolji drug moga sina,Jovan.Gledala sam ga I pomislila kao je stvarno izrastao u prelepog mladića.Sreli su se u vrtiću,kao I ja I Jovina mama,I nas dve smo ostale drugarice I dan danas.


“Moj bože,Jovane,pa šta ti radiš ovde? Adam nije kući,to znaš;,”podsetila sam ga. “ Ma znam teta Barbara,znam to.Ali ja…ja…sam mu posudio knjigu pre dve nedelje, I sada mi treba.Pa sam došao,nadavši se da ću je pronaći iako on nije tu.Da li bi vam smetalo da skoknem do njegove sobe I probam je naći?”.

“Naravno da mi nesmeta,dobro znaš da si kod nas uvek dobro došao,pa ovo je kao tvoja druga kuća veći deo tvog života.” Klimnuo je glavom,nasmešio se.Pogledala sam mladića kraj njega,otprilike istih godina,oko 20ak.Ali kada sam ga pobliže osmotrila,činilo mi se da je par godina stariji. “Hoćeš li me upoznati sa drugarom Jovane?”

“Oh,da,hoću,izvinite teta Barbara,Ovo je Milan,takođe Adamov prijatelj.” Iznenadila sam se I rekla, “oh stvarno,kako si Milane,Adam te nije spominjao.Verovatno se ne znate dugo.” Milan,koji je bio viši od druga,ljubazno je pružio ruku I stisnuo moju čvrsto. “Pa,ja I vaš sin se znamo tek oko godinu dana.”
“Stvarno,”odgovorila sam.Iznenadilo me to što ga Adam nikada nije spominjao,ali nije mi se dalo dalje polemisati.

“Uđite momci,da se odmorite I popijete nešto,a imam I kolača,”ponudila sam ih kao I dosad, u ovih 10ak i više godina.U svih ovih školskih godina,Adam nikada nije oklevao da pozove svoje drugare kući, I meni je uvek bilo ugodno s njima.Činilo mi se da se kreće u dobrom društvu I da nemam razloga za brigu.Stavljala sam ključ u bravu I začula Jovana iza sebe, “Izgledate veoma lepo danas,teta Barbara,I mirišete veoma lepo takođe.
Začula sam I Milanov glas,”mmmm,itekako lepo!”

Kako sam gurnula vrata,okrenula sam se prema njima,”Hvala vam,lepo je od vas momaka što ste to primetili.Iako me to ne iznenađuje,Jovane,ipak si ti oduvek bio pristojan mladić.” Njihova pohvala mi je jako godila, ali nisam se nešto osećala previše ugodno ovako obučena pred njima.Prošla sam kroz dnevnu sobu prema kuhinji,viknuvši im, “Osećajte se kao kod svoje kuće momci.”

U kuhinji sam spremila tanjir s kolačima,keksima, I dve čaše, I flašu kole.Odnela sam to u dnevnu,a njih dvojica su se već opružili I opustili.Nisu mi smetali,jer sam uvek govorila Jovanu da je ovo njegov drugi dom.Ponašala sam se prema njima kao majka,pitavši obojicu šta bi pili I sipala im.

Stala sam ispred Jovana koji je sedeo opušteno u fotelji I prebacio nogu preko svakog naslona za ruke.Dok je uzimao čašu od mene,nisam mogla odoleti a da mu ne pogledam među noge,u njegovo krilo gde sam primetila pozamašnu izbočinu.Iznenada sam poželela da ne izgledam ovako kako izgledam..možda je primetio gde gledam.Šta ja to radim gledajući mu tako među noge,širom otvorenih zjenica,bio je to sinov drugar I do sada nikada nisam gledala ispod struka njegove drugare. Ali.zašto bi imao erekciju baš sada? Da li je to možda zbog načina na koji sam obučena…obučena da bezuslovno zavedem svoga supruga?

Da li se ovako ponašam jer me je moj suprug odbio počastiti seksom danas? Da li je moj libodo van kontrole? Da li sam ja sada žena koja se tera,kao kuja? Da li su to oni dani u mesecu? Pokušala sam što brže skrenuti pogled, nadajući se da Jovan nije primetio moje interesovanje za ono što mu se nalazi u hlačama.Zatim sam stala ispred čudnog I ćutljivog tipa,Milana,da ga ponudim kolačima I sokom.Nisam znala šta da mislim o njemu.Bila sam pažljiva I trudila se da ne spuštam pogled,gledajući ga pravo u oči.Uzeo je ponuđene kolače I gledao me pravo u oči,dajući mi čudan uzvratni pogled.

Spustila sam tacnu sa kolačima,keksima I sokom pred njih na stol, “Izvinjavam se momci,brzo se vraćam,” rekla sam im,jedva čekajući da izađem iz sobe,saberem svoje misli,svoje osećaje.Požurila sam niz hodnik u svetost svoje spavaće sobe na drugom kraju kuće.Zatvorila sam vrata iza sebe,žureći da skinem sa sebe ovu zavodljivu odeću,jer sam umislila da time odašiljem signal da želim da me nasadi na kurac ko god poželi,da gorim među nogama I od samog jutra,kao što I jeste bio slučaj,ali ne mora to svako I da vidi.Želela sam da obučem nešto obično,prostrano,ono što svakodnevno nosim po kući,barem dok imam mlade posetioce.
Brzo sam svukla,otkrivajuću haljinu,I prebacila je preko stolice I požurila da se presvučem.Ali čini mi se kao da se to oteglo,jer sam prekopavala u ormaru po garderobi.

Malo sam zakoračila unazad prema krevetu,noseći to što ću oobući u ruci.Tu sam uhvatila pogled na sebe,u ogledalu, I zastala malo da se divim prizoru. Izgleda da se ne oblačim ovako dovoljno ovih dana.Možda ,da se malo više oblačim seksi,ne bi sumnjala da mi se muž muva sa sekretaricom.Pogledala sam crni donji veš, I još sam bila u štiklama.Mislim da ne izgledam toliko loše za ženu od 42 godine.

Čula sam škljocanje na vratima I vrata od sobe su se počela otvarati,a ja sam se okrenula u šoku.Bio je to mladi Jovan,stajao je tamo,na vratima,I krenuo ulaziti u sobu-moju spavaću sobu,ostavljajući vrata za sobom otvorena. Ali nije mi prilazio,samo je stajao tamo,pokraj otvorenih vrata I blenuo u mene. NIKADA do sada nije uradio nešto ovakvo… osim možda kada su on I Adam imali 6 godina,I verovatno bili radoznali da vide kako izgleda odrasla,zrela žena.

“Šta…šta trebaš?”pitala sam zabrinuto, nadajući da se u mom glasu nije primićivao strah,strah I zabrinutost I nervosa što me najbolji drug moga sina vidi ovakvu.”Jovane,brzo dolazim.Mislim da nije prikladno da ti budeš u mojoj spavaćoj sobi,možeš li molim te pričekati napolju?” Pokušavala sam da zvučim ozbiljno,kao osoba koja kontroliše situaciju..ali u sebi, moje srce je tuklo sto na sat. “Želim da te gledam dok se skidaš,”reče on.Izgledao je znatiželjno.Nikada ga ranije nisam videla ovakvog, “Samo zaboravi da sam tu,radi šta radiš inače kao da si sama.Molim te, ostaću čak ovde, samo želim da te gledam.”

“NE,Jovane, ne smeš to raditi, ne smeš biti ovde, to nije normalno,” pokušavala sam I dalje da se oduprem I da insistiram da ode, “možeš li izaći molim te?”
“Teta Barbara,sve ove godine koliko vas znam,žudio sam da vas vidim upravo ovako. I sada, danas, toliko sam sretan što sam tug de jesam. Nisam te do sada imao priliku videti u ovako seksi izdanju.Izgledaš senzacionalno I mirišeš predivno takođe.” Nisam mogla da verujem u reči koje izlaze iz usta tog deteta koje sam smatrala za svoje rođeno,to je bio sinov drugar,osoba koju znam,veći deo njegovih 20 godina,koliko sada ima.

Nesvesno,zavukla sam palce ispod elastične gume svog pojasa.Ali,šta…šta ja to radim? Da li ću ja stvarno dozvoliti detetu da me gleda dok se presvlačim? Pogledala sam u mladog Jovana,koji me je gledao,ali I u odraz sebe u ogledalu pred sobom.Tiho,pokušavala sam da odlučim da li ću svući pojas koji mi drži čarape koje sam prethodno otkopčala I tako mu otkriti tange koje nosim,a koje skoro I da ne sakrivaju ništa, jer moj žbun među nogama bukti na sve strane,iako I sada već vidi trag  kovrdžavih dlaka koji se spušta od pupka I ide mi pravo među noge.

Razlog protiv se uključio, (koliko god da sam napaljena u ovom trenutku, bilo bi pogrešno da se još više ogolim pred ovim mladićem—koji je bio kao član moje porodice veći deo svog života.) Mozak mi je vrištao, (za boga,pa on je I više nego upola mlađi od tebe,ima samo 20,jesi li normalna?). ali dok sam ja odugovlačila sa svojom debate u sebi o svom sledećem poetzu,Jovan je povukao svoj potez,time su stvari eskalirale.Na moje iznenađenje,gledala sam u njegove ruke kako kreću da spuštaju njegove hlače.Spustio je hlače I one su mu pale oko gležnjeva.Nije nosio gaće,mladi Jovan je bio gol od struka prema dole,a gore je imao samo majicu koja mu je pokrivala prsa.

Sa nevericom sam gledala u njegov penis koji je bio tako ogoljen predamnom. Njegova veličina prikovala je moj pogled na njega,nije bilo potrebe skretati pogled dalje… Bila sam opčinjena njime,jednostavno sam blejila. Jer je bio tako velik,u svojoj naivnosti, nisam verovala da dete njegovih godina može da ima toliko veliki "privezak" … ali ovde,predamnom, u stvarnosti… zadnjih nekoliko godina je proletelo I predpostavljam da je sada skoro pa odrastao muškarac.

Nisam znala šta bih rekla.Nekako,promrmljala sam nekoliko reči, “Mili Bože,šta to radiš Jovane, pobogu dete, šta ti je, zašto to radiš?”
“Samo želim da ti pokažem kako reagujem na tebe,” reče on, I shvatajući da on misli na ukrućenost koja je sada očigledna, ne samo na veličinu dok je spušten, a koji je I dalje imao moju nesmetanu pažnju,I dalje sam buljila u njegov penis. Verovatno,kada ga uporedim sa ostalim malim penisima koje sam predhodno videla,ovaj stvarno ima u pravom smislu značenje VELIKI,bilo da je dignut ili spušten.Promatrala sam gas a druge strane sobe. Želela sam ga videti iz bliza,ali nisam se usuđivala da mu priđem.
Čak I sada,dok sam se opirala I razmišljala kako da postupim u ovoj novonastaloj situaciji, moj um je na trenutak ponovo otišao u ono vreme kada sam videla sličan penis.Bilo je to na kraju mog propadajućeg prvog braka kada sam otkrila da me muž vara I da ševi sve okolo što ima suknju.Nas dvoje smo bili na zabavi u komšiluku I čovek kojega jedva znam a živi niže u ulici nabacivao mi se cello veče.Bilo je to oko 11 uveče,I shvatila sam da nisam videla muža već duže vreme.Bez privlačenja pažnje na sebe,polako sam se izdvojila iz grupe I počela da cunjal okolo…po drugim sobama,I vani na terasi.

Tek onda kada sam videla muža da se pojavljuje iz pravca spavaćih soba sa prilično zgodnom komšinicom koja je išla malko iza njega I brisala usta sa dva prsta I zadovoljnim smeškom na licu sam dobila impulsivnu želju da izmam onoga tipa koji mi se nabacivao. Došla sam do njega,uzela ga za ruku,uvukla ga u jednu od psavaćih soba,gde je on ubrzo preuzeo inicijativu, željno me svlačeći odeću s mene pre nego što je skinuo hlače. Kroz prigušeno svetlo u ionako mračnoj sobi, uočila sam njegovu pozamašnu erekciju.Ali,kao što sada stojim,nasred sobe,usred bela dana,buljeći u Jovanov prelepi komad mesa,podsetilo me na ud sličnih propoorcija to veče na zabavi.Ali,šta sam ja učinila to veče?

Uspaničila sam se! Videvši ovaj moćni,debeli,mesnati čvrsti penis…nikada  nisam videla sličan do te večeri.Bila sam 7 godina mlađa.Krivica koju sam osećala simulirala je ono što je moj muž radio našem braku kombinirano sa slučajnim strahom od tog debelog dugog penisa.debljeg I dužeg nego ikoji koji je do sada ušao u mene-mogao mi je pocepati utrobu njima. Rekla sam komšiji gde da ga stavi,naravno neće u mene,I  pokupila sam svoju odeću I pobegla iz mračne sobe.

A SADA, 7 godina posle, u svojoj,prilično osvetljenoj sobi,usred bela dana,sa suncem koje je uprlo u sobu,gledam u mlađu repliku penisa koji me je tako prepao to veče. Ali ono što je drugačije sada je das am nekoliko dana posle te večeri pre 7 godina pričala s nekoliko svojih prijateljica na ručku.Sve su mi rekle-I to svaka posebno—da sam I koliko sam glupava bila, das am to veče mogla imati u sebi veličinu penisa kakvog bi jedan deo žena samo mogao poželeti dok ga se jedan deo užasava.Objasnile su mi kako bi mi se vagina u tom slučaju raširila I prilagodila veličini,sa malo ili nimalo boli ili neugodnosti,kako bi mogla primiti u sebe tako moćan penis. Slušajući njih shvatala sam koliko sam glupava ispala,požalila sam što sam tako reagovala,I zaklela sam se tamo odmah,na tom ručku sa drugaricama,da ako mi se ikada pruži druga prilika da imam penis te veličine I debljine,da ću mu željno poželeti dobrodošlicu u svoju utrobu.

Ali to je bila skroz drugačija situacija! Jovvan je više od 20 godina mlađi od mene. Vlasnik ove prelepe stvari je bio najbolji drugar moga sina,dete koje sam ja gledala kako odrasta od klinca do njegovih tinejdžerskih godina,I sada do njegovih godina kada stiče muškost….i bome je to poprilično lepa muškost. Ali zbog pozadine našeg odnosa, nema šanse da bih se ja mogla seksati sa Jovanom… I moram to da mu kažem---odlučno, I odmah sada!

“Teta Barbara, hoćete li me počastiti I skinuti to?” pitao je Jovan, misleći na pojas u kojem su bili zataknuti moji palčevi,spremni da ga povuku prema dole preko mojih kukova,mojih bedara, I tako mu otkrijem svoje najintimnije donje rublje.

“Jovane, mislim da ne bi smela, to ne bi bilo u redu nikako, kako bih mogla pogledati tvoju mater u oči posle toga,” pokušala sam ga urazumiti, ali već sam ionako znala što želim. Bila sam uspaljena još od jutros,kada me je muž tako grubo odbio u uredu ne čineći ništa da nahrani moje gladno međunožje koje je gorelo,ali I dalje gori od želje. I eto ga,predamnom je stajao mladić pokazujući mi svoj mladi,muževni penis,mirno I staloženo,spreman da njime uradi ono za šta ga je priroda namenila.

“Moja mama neće nikada saznati,ja joj nikada neću reći,” inzistirao je Jovan.
Blenula sam bezobzirno u mlado Jovanovo telo stojeći tamo kod vrata,boreći se s time kakvu odluku da donesem,a iza njega uočila sam  lice,mladog Milana. “Ni ja joj neću reći,” dodao je Milan,nekako jezivim tonom glasa. Sada sam imala publiku od dva promatrača, a ovo nikako ne ide putem kojim sam ja želela da krene. “Ne tako Jovane,Ne želim ga ovde,on mora čekati napolju.

Ne poznajem ga, I ne mogu mu se pokazati.” Moj bože, da li sam ja nešto propustila, kada sam se ja to odlučila šta ću uraditi? Te reči su zvučale kao da samo teram Milana iz sobe… da li sam ja time mislila da Jovan može ostati I gledati, pa možda uraditi I više od toga?

“U redu!” Jovan je požurio da me uveri I okrenuo glavu da se obrati kolegi, “Idi odavde, čekaj nas napolju, ovo je samo između mene I nje.” Milan je izgledao  razočarano I nevoljno,ali videla sam kako nije više iza Jovana I polako odlazi. Želeći da budem sigurna da je stvarno otišao I da me nije zajebao I samo se sakrio iza ćoška,rekla sam Jovanu, “Jovo, Priđi bliže I zatvori vrata… ovo što će biti između nas,biće samo za tebe.”

Nema komentara:

Objavi komentar