nedjelja, 20. ožujka 2016.

Najbolji drugar njenog sina sedmi dio

Probudila sam se u ponedeljak ujutro,jutro posle zabave moga sina I njegovih drugara.Muž mi je već otišao na posao,tako da sam se ja izležavala u krevetu,razmišljajući stalno o tome koliko se moj dosadni,prigradski život promenio u ove dve nedelje. 

Mile je moj drugi muž,I venčani smo 5 godina.Uopšte nisam nesretna s njim,ni kao s ljubavnim I bračnim suputnikom I novim ocem moje skoro odrasle dece,niti kao sa sposobnim ljubavnikom,u svemu je bio dobar. Pa kako sam onda upala u ovu škakljivu situaciju kojoj stalno odgovaram-ne,ne samo odgovaram-ja čak I seksualno žudim za dva mlada Adamova drugara,Milanom I kuratim Jovanom.

Doduše, njih dvojica su sa namerom došli na moja vrata da me zavedu, dobro znajući da ni Mile ni Adam nisu kod kuće. Ali,mogla sam reći NE, kako sam toliko mogla sebi da dozvolim da budem zavedena,od dva mlada muškarca,uskoro čoveka ,ali za mene dva deteta od 20 I 22 godine,generacije puno mlađe od mene Tražla sam grešku u svom braku koja me je potakla na to da primim dva mlada lepa komada mesa u svoje telo.

Jedina stvar tog sudbonosnog dana bila je tada sam bila jako seksi obučena I otišla takva u muževu kancelariju s namerom da ga zavedem,ali on me je glatko odbio,šaljući me kući jer je bio prezauzet.I tako,da su me momci našli u situaciji u kojoj sam se oporavljala od muževog odjeba,I u potpunosti su iskoristili moju trenutačnu slabost.Ali,to je bilo tada,a ovo je sada,dve nedelje kasnije,a juče(nedelja),JA sa se ponela kao kurva van kontrole.


Otišla sam u sobu za goste I dopustila da mlada Maja položi glavu u moje krilo dok ju je njen novi dečko Jovan—da,on,s velikom kurčinom—izjebao. Zatim,stajala sam u svojoj kuhinji, dozvolila sam bahatom I arogantnom Milanu,da me prstenjači do orgazma,dok je debeli glavić njegovog kurca bio tesno priljubljen uz moj otvor na šupku,koji je svo vreme pulsirao.

I,kao završetak,kao šlag na tortu,kao da sve to već nije bilo dovoljno,spustila sam se na kolena I popušila mu,I to dok je pričao s mojim sinom,koji je bio s druge strane prozora.Bože moj, u kakvu sam se ja to izopačenost upustila?

Sada,kada sam u potpunosti odbacila svoju teoriju da moj muž ima aferu sa svojom sekretaricom zašto se ja I dalje ovako ponašam,šta mi je, šta nije u redu samnom?
Isto tako,neverovatna sreća me je zadesila kada me muž nije zatekao u našem bračnom krevetu a mladim Milanom,što je pravo mesto gde bi trebala biti,gde bih I bila,ali zbog pravog tajminga mog muža koji je došao ranije kući da bi bio sa svojom porodicom, nisam bila.


Da, I meni se čini da sam debelo van kontrole.Ali ipak, ležim ovde,u svom krevetu, dok je druga strana još uvek topla od mog muža koji je upravo spavao kraj mene, prelazim prstima preko sisa, I zalazim njima među svoje dlakave I debele usmine. Dok u glavi prevrćem kako bih mogla dogovoriti još jednu jebačinu sa Milanom,a možda I sa Jovanom—što bi zavisilo od toga koliko je Maja spremna da održava svoju vezu monogamnom.

Da li bi ja ispala pre napaljena I previše željna I gladna ako bi pozvala Milana jedan dan da navrati do mene kada budem sama kući? Ali,tada sam shvatila da nemam njegov broj, da li bi trebalo da uskočim u auto I provozam se okolo nadajući se da ću zateći negde Milana,bez Adama u blizini? Ne, to ne bi izgledalo baš dobro,jer bi poslalo Milanu I Jovanu signal koliko sam očajna I nenormalna.Ne, trebalo bi da održim nekakav nivo samopoštovanja,I sačekam da jedan od njih učini prvi korak.Debelo sam verovala I da hoće, računajući na zadovoljstvo koje su obojica izvlačili iz ovog zrelog ženskog tela.

Bilo mi je jako teško pregurati nedelju. Skakala sam na svaku zvonjavu telefona, ali nijedan od njih nije zvao. Bila sam jako pažljiva oko toga šta sam pričala pred sinom, pazeći da ne izazovem nikakvu sumnju. Posle svega,ja sam bila nesigurna u vezi toga koliko će diskretni biti njegovi prijatelji u vezi mene.Koliko je jaka njihova prijateljska veza s mojim sinom? Koliko je verovatno da će da likuju nad svojom seksualnom pobedom nad njegovom materom? Ali,srećom,nisam primećivala ništa sumnjivo u vezi sinovog ponašanja prema meni.

U petak popodne, dok sam se konstantno prisećala prolazeće nedelje,kako se ništa za vikend ne može desiti jer su Mile I Adam stalno tu negde u blizini,dobila sam poziv.

Zdravo,teta Barbara,”bio je to Milan – onaj koji nije puno pričao,jednostavno je pustio svoj kurac da vodi razgovor, barem u mom, slučaju. Tada je bilo to,,ta tišina, čekajući moju reakciju I moj odgovor.
Moram vam priznati,da sam tada prilagodila svoj glas,da zvuči nekako seksi I zavodljivo.

Šta je to bilo u tom mladom muškarcu što je izvlačilo iz mene sve pogrešno I loše,na površinu?
“Zdravo Milane,nadala sam se da će zvati,očekivala sam tvoj poziv ovih dana. Ali, mislim, da nemam tvoj broj.”

“To je ok,I ne treba vam.Ja ću vas pozvati kada vas budem poželeo izjebati.”

Kako se samo usudio, kako je samo bio toliko siguran u sebe,tretirajući me kao kurvu.Želela sam da mu zalupim slušalicu I prekinem vezu, da mu psujem svašta, koristeći se rečima koje bi čak I on razumeo,reči koje u normalnom razgovoru ne bih nikada upotrebila.Ali, ipak, čuvši njegov glas u svom uhu, osetila sam trzaj dole, negde u blizini svoje vagine, I klitorisa.

Čak I bez da sam se dotakla.osetila sam se uzbuđeno. Da li je to samo njegov glas tako uticao na mene? Spustila sam ruku sebi među noge,I, preko haljinice,pritisnula dlanom svoju rutavu pičku pre nego što sam mu odgovorila, “Pa,šta mogu učiniti za tebe? Šta si trebao?”

“Ooo draga teta Barbara,možete vi svašta učiniti za mene. Nisam mogao ni pomislita da starija ženka može biti toliko perverzna.”

“Nemoj previše koristiti taj izraz-starija žena,” uzvratila sam mu svadljivim tonom, “Ja imam samo 42 godine,I dobro mogu ići u korak s onim što volite vi mladi.”

“Pa da,to je ustvari ono u vezi čega sam hteo popričati s vama teta.Vaš muž nas je zajebao dolazeći kući onako rano u subotu,kada sam bio spreman da vam probušim guzicu.”

Duboko sam udahnula na sam spomen analnog seksa sa mladim Milanom. Nije da nisam iskusila analni seks,ali prošlo je 7 godina od zadnjeg ulaza u moju guzu.Moj prvi muž je naginjao prema tome,I ja sam mu ugodila,jer sam ga volela,uspkrkos njegovom promiskuitetnom ponašanju. A sada,moja ruka je pritiskala I gnječeći gužvala moju mokru pičku,dok sam slušala Milana kako priča, gurnula sam si ruku pod haljinu,iza leđa.Prstim sam preko gaćica pritiskala svoj analni otvor.

“Milane, imali smo neverovatnu sreću što nas nije uhvatio u svom krevetu na gomili, još koji minut I bio bi nas zatekao.Sumnjam da bi pričala sa tobom sada, a moj brak bi bio samo ruševina.”

“Pa,da,sranja se dešavaju,li ne I ovaj put.Naravno,imali smo sreće,ali nemoj da se zadržavamo na tome.I,u vezi toga,da li bi želela kurac mladog Milana u svom dupetu?

Bio je nekako previše drčan za svoje godine. Trebalo je da ga spustim za stepen ili dva, pokušala sam da nekako razgovor izvrdam na tu emu. “Ne verujem Milane,ne želim to tako..ako me istinski želiš,možemo to uraditi na normalan način neki drugi put,” ponudila sam mu se, ne želeći da ga totalno odbijem. “Pa čak I nabijena uza zid,ako treba,” dodala sam, “to je bilo stvarno uzbudljivo,nisam to nikada pre toga uradila u toj pozi.”

“I sumnjao sam da dosta toga nisi probala,ali tu je Milan,d ate poduči I nauči novim stvarima,teta Barbara.I,kada mogu navratiti da vas vidim ponovo?”
Ne želeći da zvučim previše željno I napadno,” err,pusti me da razmislim.Pa,ovaj vikend otpada,naravno.”

“Zar baš mora?” prekinuo me je.

“Da,mora.Mile I Adam će biti u kući skoro svo vreme.Ne želim ponovo doći u situaciju da rizikujem da budem uhvaćena. Trebao bi to da bude slobodan dan za nas u kojem bi mogla ležati bezbrižno u krevetu s tobom I probavati nove stvari I poze…”

“Kao što bi bilo to da ti ga strpam u šupak,”bio je uporan.

“Uhh,pa ne znam baš, Milane,morali bi da vidimo još u vezi toga.”zezala sam ga,prst mi je ušao u gaćice,prateći liniju koja razdvaja moje guzove,misleći na Milanov kurac koji je bio tu, kao onda u mojoj kuhinji prošle nedelje dok me je prstenjačio.

“Pa dobro onda,kako vam onda odgovara ponedeljak teta Barbara?”

“Da, mislim da ć sve biti ok u ponedeljak,”rekoh mu, trudeći se da zvučim smireno što ću morati da sačekam tri dana pre nogo što se opet nađe u meni. “A kako bi bilo da navratiš ranije? Moj muž ide na posao oko 8. Ako želiš,parkiraj se negde dole niže u ulici I dođi čim ga vidiš da odlazi.

Ali,nemoj slučajno da parkiraš auto pred mojom kućom,znaš,zbog radoznalih komšija.Kada on ode,ostaviću otključana zadnja vrata,od dvorišta.Ja ću biti u svom krevetu,pa ti dođi I uđi slobodno sa zadnje strane. Znaš gde ćeš me naći, biću spremna za tebe.”
Moj bože,kako sam postal prepredena u svom pažljivom planiranju.

“Ok,zvuči super,”reče mi, “vidimo se u ponedeljak teta Barbara.” I veza se prekinula.

Preko vikenda mislim da sam bila nepodnošljiva svojoj porodici.Brecala sam se na njih I otresala se I za najmanju sitnicu.Trebalo je da budem sretna jer ću ponovo imati Milana u svojoj utrobi još jednom,u ponedeljak.Ali,umesto toga,činilo se kao da krivim njih što su u kući I što ga ne mogu primiti u svoje rupe pre ponedeljka.

Napokon,stigao je I ponedeljak.Noćas nisam spavala,stalno sam mislila na to kada će me Milan posetiti. Da li će to biti drugačije jer Jovan nije tu? Hoću li se moći naterati na to da dozvolim Milanu da uradi šta je naumio s mojim telom? Očigledno, dosta sam razmišljala o njegovoj opsesiji sa šupčanim seksom.Kada dođe do toga,I ponovo mi uđe u krevet,mogu li se naterati da mu podam I tu rupu, mogu li se okrenuti na stomak I podati mu svoje golo dupe—svoje razdvojene guzove—njemu, da mu dozvolim da se izdovolji I sa tim mojim otvorom? Prošlo je baš dosta godina odkada sam imala mužev kurac u šupku.


Pola 7 ujutro.. sedam.. pola osam Ležala sam,u tišini,napokn slušajući muža kako se diže,ode da se otušira,zatim u kuhinju,gde sam znala da pije svoju jutarnju kafu I tost—njegov uobičajeni ritual. Srećom, bila sam na wc-u noćas kenjala sam,ispraznivši svoja creva.Za svaki slučaj,ako me natakne tamo. Zatim sam uživala u dugoj,toploj kupki.Kasno sam legla u krevet,puštajući muža da zaspi. Nadala sam se da se neće probuditi napaljen I poželeti seks odmah ujutro.Morala bih se ponovo tuširati I osvežiti se ponovo.

Sat kraj kreveta pokazivao je 7:50,čula sam Mileta kako ulazi u sobu,dolazi do moje strane kreveta I ljubi me u obraz.Praveći se da spavam kada se nagnuo nad mene I poljubio me. Osećala sam se loše jer je to uradio,znajući,da ću, dok on dođe do svog ureda, ja već uveliko imati Milanov kurac u sebi,a možda I jahati na njemu u to vreme.

Držala sam oči zatvorene sve dok nisam čula bravu na vratima,I vrata da se zatvaraju. Iskočila sam iz kreveta,ispravljajući svoju zgužvanu spavaćicu I odlazeći do komode,vadeći napolje svoju dvodelnu providnu bebi dol spavaćicu, ne trudeći se uopšte da obučem I odgovarajuće gaćice.Zgrabila sam tubu lubrikanta od ispod svojih gaćica.

Spustila sam lubrikant pokraj kreveta I provirila kroz prozor.Videla sam muža kako autom odlazi od ispred kuće.Pogledala sam uz  niz ulicu I nisam videla ni znaka od Milana I njegovog auta. Nije valjda da kasni? Ako nije video Mileta da odlazi da li će znati kada treba da dođe? 

“Uh, nemoj upropastiti ovaj dan Milane,mollim te”, pomišljala sam u sebi žureći kroz kuću da otključam zadnja vrata na dvorištu kao I ona na kući. Stala sam na tren,prisećajući se događaja od pre nedelju dana,događaja koji su se odigrali na tom prozoru.

Onda sam potrčala da stignem d svog kreveta.Popravila sam plahte,legla na krevet I pokrila se samo plahtom.Ležala sam na leđima u isčekivanju,bila sam sva nervozna.Prvi put kada se desilo,bilo je neplanski,impulsivno,I momci su se nadjebavali nadamnom.Ovog puta,JA,sam bila ta koja je pokretala sve to.

Minute su prolazile,kuća je bila tiha,a meni su nervi pucali kao strune. “O,molim te,dođi što pre” – pomišljala sam u sebi.Tiho sam se molila. Spustila sam prste među noge, videvši da sam već mokra dole, samo od željnog isčekivanja.

Um mi je radio sto na sat,imala sam veoma pohotne misli.Svake sekunde bi se vrtela,čas na jednu stranu,čas na drugu,posegnula sam za lubrikantom,stavila si malo na prste,zavukavši si dlan iza leđa do guzice.Raširila sam si noge,raširila si guzove,a prsti su mi kao po komandi upali među guzove ,raširivala sam si gel oko rupe,čak sam se usudila I da si dva prsta malko uguram u dupe,da budem sigurna da ću biti vlažna I skliska koliko treba.

Kada je priprema bila gotova, zgrabila sam jastuk I stavila ga u donju zonu kreveta,tada se okrenula kako bi bila na jastuku,I kako bi mi on bio smešten ispod stomačića.ojačala sam efekt,izbacivajući dupe u vis u odnosu na ostatak tela.Posegnula sam rukom ponovo iza sebe, I stavila si lubricant na vrh guzice.Zatim stavila glavu na drugi deo jastuka I nestrpljivo čekala.

Nekoliko trenutaka kasnije,učinilo mi se da čujem nešto, da li se to zadnja vrata zatvaraju? Moja glava na jastuku bila je okrenuta na suprotnu stranu od vrata spavaće sobe.Pitala sam se da li bi trebalo da okrenem glavu prema vratma I ugledam Milana kako ulazi u sobu.

Čula sam još jedan zvuk,da li to neko ulazi u moju spavaću? Za nekoliko strašnih trenutaka preplavila me je čudovišna omisao. Šta ako je Mile nešto zaboravio I vratio se po to,da bi kući našao svoju voljenu ženu,kako leži licem dole zabijenim u krevet, a golog dupeta istrćenog visoko u zrak, I kako joj lubrikant  bukvalno razdvaja guzove,stojeći sada zabijen među njima?.

Čula sam još zvukova,kako se približavaju,blizu su. Sada sam bila sigurna da je neko ušao u sobu.Prettpostavljala sam,nadala se da je to Milan. Ali on nije rekao ni reč što me je našao u ovoj pozi,koja je očigledmno odražavala moju želju zbog položaja u kom sam bila-lubrikant mi je bio zabijen među guzove—koliko želim da me jebe u dupe.

Ali,opet, znala sam da je on klinac koji jako malo govori rečima,ali dela su mu magična. Živci su mi radili sto na sat, začula sam zvuk poput onoga kada se neko skida.Defintivno sam čula cipele kako padaju na pod,kao I zvuk kaiša koji se otkopčava..Želela sam da okrenem glavu I pogledam na drugu stranu,da pogledam tog muževnog mladog muškarca,koji se sprema da me natakne u dupe I odvede me na putovanje na koje nisam išla već godinama.


Osetila sam kako se krevet mrda,od ečije težine,da li on sedi I promatra moje golo telo? Šta radi? O čemu sada razmišlja? Da li je uzbuđen što me vidi ovako naguženu? Možda je zanesen prizorom ispred sebe, pogedom na moje golo dupe,na lubricant zabijen među moje guzove,šireći ih,dok se sama rupa sjaji kao pasja kesa,namazana I spremna.

Poskočila san a prvi dodir mojih guzova,sklanjajući lubrikant između mojih guzova.Pretpostavljala sam da će biti sretan zbog ovoga što vidi pred sobom,da će uzeti tubu lubrikanta,istisnuti si na prste I premazati kurac njime. Mora da mu je kurac već čvrst sada, videvši tu malu smeđu metu smeštenu između mojih guzova.


Pošto Milan nije hteo da mi oda priznanje za ovo moje iznenađenje,ja sam prekinula tišinu, “Dobro jutro mladiću…pa, jesi li iznenađen?”

“Jesam,jako!” bio je Milan kratak odgovor.

“Je li to ono što si želeo?”

“Da!” rekao je od negde iza mene I s visine. “Iskreno, nisam mislio da ćeš mi dopustiti da te jebem u guzicu.”

“Isprva I nisam mislila,ali bio si veoma uporan da mi ga turneš.”

“Jesi li to radila nekada?”pitao me je.

“Da,jesam,sa svojim prvim mužem,on je to voleo.”

“Da li si uživala u tome?”

“Pa,mislim da jesam,bilo je ook,” rekla sam mu, “ali, ne tako dobro kada mi se zabije u pičić.A ti Milane, koliko si žena ili devojaka jebao na ovaj način? Bila sam radoznala.


Činilo se kao da slini,nemogavši da izgovori ni reč, “Nijednu,vi ćete mi biti prvi.”

Bila sam iznenađena što ga čujem u tako iskrenom izdanju, čak štovie I zbog činjenice što mi je to I otkrio. Činilo se da je uvređen činjenicom što ja imam iskustva u šupčanom seksu.Volela bih da mu sada mogu videti lice,jer je još uvek bio kao ljut I pomalo ogorčenzbog mene,činilo mi se kao da je s druge strane ipak, oklevao,pa možda I bio nesiguran u sebe.

“Pa,da li još uvek želite to, ili da se okrenete na leđa, I da vas nataknem kao I inače?”

“Ma, nee, u redu je sve!”

“Ja sam za da probamo malo kasnije,” predložila sam kompromis.

“NE..ne, sada ćemo,želim to sada.”

“Trebaš li pomoć?”

“Ne, čitao sam o tome,video porno filmove I časopise,znam šta treba da radm.” Uobičajeno grub,I neotesan Milan kakvog se sećam se vratio, vraćajući samopouzdanje.

Osetila sam kako me grabi za kukove I spušta mi guzicu,koja je bila visoko natrćena,postavljajući me tako na sve 4. Osećala sam kako mi se nešto tvrdo I čvrsto uvlači među guzove I širi ih, bio je to očigledno njegov glavić. Zatim je skliznuo do mog otvora,igrajući se njime I kružeći mi po šupku.

“Jebotee!” čula sam kako je Milan uzdahnuo kada mi je gurnuo glavić prema šupku.

Sa nedostatkom iskustva,shvatala sam da će mi pokušati  uleteti suviše brzo. “Uspori Milane,” molila sam ga, “nemoj prebrzo.Ne želim da me povrediš.Ovo može biti ugodno za oboje,ali moraš to raditi kako ti ja kažem I ići polako.”

“Ok,u redu..OK!” bili su njegovi okrutni odgovori,kao da odbacuuje moje savete.Opet sam osetila pritisak na šupku, gurao ga je u mene,trudei se da mi ga ugura u moj maleni otvor.Ponovo je hteo da mi ga stavi,ali ja sklizavi gel kojim je bio premazan moj šupak učinio da mu glavić klizne I da mu kurac prokliže nagore,šireći mi guzicu. “u pizdu materinu,”promucao je Milan, očigledno frustriran jer ne ide sve kako je zamislio.


“Milane,dušo, treba da u jednoj ruci čvrsto držiš kurac I polagano gurneš u mj otvor,sve dok ne osetiš da se moj sinkter tj šupak širi I prima te u moja creva,”savetovala sam ga.

“Dobro,u redu,samo daj da ja probam,u redu?”,ponovo je bivao drzak,verovatno zbog sramote što mi ga nije uspeo staviti iz prvog puta zbog nedostatka iskustva.



Zadržala sam dah,odlučna da ne kažem više ništa,ako se bude mogla suzdržati. Osetila sam kako ga pritiska rema napred svojim švrstim udom. Mora da je poslušao mj savet I držao kurac u ruci čvrsto,jer ovaj put nije profulao. Probala sam da se opustim,upskos odlučnom pritisku koje je trpelo moje dupe I onda sam osetila kako moj šupak popušta,otvarajući se da propusti glavić kurčine koja napada moj šupčani otvor.

UUuuuhhh,osetila sam se veoma popunjeno,zaboravila sam kako je to neverovatan osećaj punoće u svom rektumu kako kurac počinje da popunjava sav u dostupan proctor. Čula sam I njega kako je glasno uzdahnuo,čineći se kako uživa u uskoći rupe u kojoj je moj šupak čvrsto obgrlio njegov kurac.

Zatim mi je gurnuo još malo,osetila sam kako mu kurac malo po malo ulazi u mene. Prošlo je tako puno vremena odkada sam imala kitu I u tom svom otvoru.

Moje sećanje na to se mešalo kao dobro,I ne tako dobro. Nastavio je ulaziti u mene, I osetila sam malu neugodu—ne kao bol. Tada,kada mi se učinilo kao da nimalo više ne mogu primiti u sebe,on je stao.Osetila sam njegove butine,I njegov stomačić uza se I tada sam bila svesna da mi je Milan nabio ceo kurac u dupe.

“I,kako ti se čini srećo?” usudila sam se da ga pitam.

“Uh,bože mili,sreće I radosti,prelepo je u tvom dupetu,dupe ti je kao stvoreno za kurac matora!” izustio je, neobično je bilo za mladića koji nije navikao da izražava svoje osećaje čuti ovako nešto. “Uh, imam osećaj kao da ću da svršim,ali ne mogu još. Hoću još malo da uživam.”

“Ti si ok, samo radio ono što ti prija,“ ohrabrivala sam ovog mladića na svoj majčinski I zaštitnički način,mladića koji je   20 godina mlađi od mene. “Ako si mislio svršiti,svrši slobodno,u redu je,samo me natopi dobro!”
Pa, I jeste…uradio šta mu se svidelo. Povukao je kurac unazad,sve dok mu nije samo glavić ostao u meni, zatim mi ga je ponovo nabio,skroz do kraja u šupak Ponovo, I ponovo me je bušio, glasno uzdšući dajući mi do znanja koliko mu je dobro čim je počeo da ubrzava ritam…

Nisam osećala nikakakv pritisak na klitoris,tako da nisam mogla da svršim,I znala sam I da neću svršiti ovako. Ipak, uživala sam,dajući ovom mladiću ono što je želeo,ali nikada prije nije dobio priliku da to I proba. Jedva sam se držala na rukama I kolenim koliko me je derao,nabijajući mi kurac u dupe,bušeći me nemilosrdno.Toliko me je gurao ok me je jebavao da sam mislila da će me nabiti u krevet,Jajima me je pljuskao po pički.Mogla sam čuti koliko je blizu da svrši od njegovog disanja,jer sam I sama glasno stenjala.


A Zatim, iznenada, osetila sam gustu,toplu,kremastu tečnost kako mi poplavljuje unutrašnjoast creva u mlazevima koje je njegov glavić izbacivao iz sebe. Težinom svoga tela legao je meni  na leđa, dok mu je kurac I dalje bio nabijen duboko meni u dupe.

Sada su mali mlazevi izbacivale I poslednje kapi  sperme koje je imao u jajima. Kada mu je kurac omekšao tolko da ispadne iz mene,I jeste, ispao je, ja sam I sama klonula na krevet.Njegovo telo ležalo je kraj moga I osetila sam kako njegov mlitavi kurac leži na jednom mom guzu,još izbacujući pokoju kap iz sebe po meni.Jebote,večeras ima lakše da serem koliko mi je raširio dupe,kao I onda kada me je prvi muž bušio.

Zaspali smo, totalno smireni I opušteni,oboje…

Nema komentara:

Objavi komentar