nedjelja, 17. studenoga 2019.

Mama

Staša: “Još samo da kliknem na - Pošalji. KLIK! To je to Stanislava, sada nema nazad. Konobar! Molim vas još jednu ceđenu i stavite dosta leda. Hvala.”

Ustala sam veoma rano i uverivši se da Peđa čvrsto spava, odlučila sam da uzmem svoj laptop i uputim se u jedan maleni restoran na samoj obali mora. Sat vremena sam smišljala kakav mejl da sklopim i šta tačno da napišem famoznom autoru mojih omiljenih priča. Na kraju sam se odlučila za podužu i potpuno iskrenu poruku, i nadala sam se da će je kao takvu i razumeti. Ko zna ko mu sve šalje mejlove sa pričom kako spava sa svojim sinom, majkom, ocem… i sigurna sam da su većinom to prazne priče. Baš zato sam celu sebe dala u toj poruci kako bi se razlikovala i kako bih uverljivo uspela da prenesem svoju stvarnu priču koja bi ga zagolicala i makar ga na trenutak zaintrigirala da pomisli – hej, ova žena zaista govori istinu.

Bila sam veoma nervozna. Dve domaće crne kafe i ceđena pomorandža – a malo je falilo da budu zamenjeni nekim jutarnjim jakim koktelom, toliku sam tremu imala.

Šta ako ne odgovori? Šta ako mi odgovori?? Gde je on? Kada će je pročitati? Dobre tri nedelje nije ništa novo objavio, možda je na odmoru, na letovanju? Možda mu je sve dojadilo pa više neće ni pisati? Šta, kako, gde, da li…?

Staša: “Uh! Uplaši me.” – zvonjava mog mobilnog telefona me je prekinula u razmišljanju. – “Molim sine?”

Peđa: “Gde si?”

Staša: “Evo me na obali, pijem kaficu. Jesi se naspavao?”

Peđa: “Jesam. Jel bi došla nazad u sobu?”

Staša: “Naravno, samo da kupim nešto usput i…”

Peđa: “Mama, molim te da dođeš odmah. Posle ćemo zajedno u kupovinu.”

Staša: “Odmah? Peđa, jel je sve u redu?”

Peđa: “Jeste, sve je sjajno… samo želim da te vidim.”

Platila sam račun i krenula ka hotelu. Glas mu je čudno zvučao, govorio je brzo i nestrpljivo, kao da se nešto desilo. Nisam brinula jer da je nešto ozbiljno, rekao bi mi preko otvoreno. Ipak, požurila sam nazad iz radoznalosti da vidim šta ga toliko kopka.

Otključala sam vrata, spustila laptop na sto i usmerila pogled ka sinu. Ležao je na krevetu sa svojim telefonom u ruci i zacakljenim očima. Osmeh mu je bio vidljiv ali veoma stegnut i zbunjen. Bio je pokriven tankom plahtom preko donjeg dela tela, ali sam po golim belim delovima kukova shvatila da je bio go.

Peđa: “Želeo bih da popričamo malo. Lezi tu pored mene.”

Staša: “Hoću sine.” – prišla sam mu i poljubila ga. “Samo da se presvučem u kupaći, preznojila sam se dok sam došla.” – krenula sam u kupatilo ali me je zaustavio.

Peđa: “Molim te, svuci se ali nemoj oblačiti kupaći.” – tada je sklonio plahtu i ugledala sam mu penis koji je bio u polu erekciji i potpuno beo za razliku od ostatka nešto tamnijeg tela.

Staša: “Hmmm… kad se samo setim koliko sam te smatrala za stidljivog i povučenog momka, a vidi ga sada. Leži go pred majkom i pokazuje mi svoj lepi… Znaš, trebali bi češće na nudističku plažu da nam i intimni delovi dobiju malo boje.”

Brzo sam se skinula i potpuno gola legla pored njega. Moj ten je bio više crven nego crn, ali su mi skromne grudi, guza i moja ribica bili dosta belji. Ljubila sam ga po ramenu i obrazima, čekajući da mi kaže ono zbog čega me je zvao.

Peđa: “Mama… pre nekih pola sata sam dobio jedan zanimljiv mejl.”

Mama: “Pre pola sata? Mejl? Hmmm…” – gledala sam ga u oči i ne svesno počela ubrzano da dišem.

Peđa: “Da, mejl. I to poduži. Znaš ko mi ga je poslao?”

Staša: “Poduži?” – maltene sam počela da hiperventiliram, boreći se za vazduh nakon ovih njegovih reči. – “I… ko ti ga je… mislim, poslao?”

Peđa: “Potpisala se kao – Zaljubljena Mamica.”

Staša: “Peđa, ne igraj se sa tim. Imaš moj mejl verovatno, moju šifru i video si da sam poslala poruku MomLoveru.” – pokušavala sam da racionalizujem, ali me je on i dalje gledao mrtav ozbiljan.

Peđa: “Mama, da li ti znače nešto ovi naslovi – Sine, Ponašaj Se!; Mamino Drugo Lice; Fotogenična Mama; Trostruki Užitak; Mamino Nasledstvo; Majka U Ulozi Mamice…”

Staša: “Stani Peđa, zaustavi se. Te priče su javne, mogao si ih pronaći bilo gde na netu…”

Peđa: “Mama, ja sam MomLover! Znam da zvuči ludački, da zvuči nemoguće… mislim, koja je verovatnoća?? Milion prema jedan? Dva miliona?”

Staša: “Ali, ne razumem! Ti nisi takav… Mislim, zar si ti i pre svega ovoga gledao na mene… tim očima?”

Peđa: “Nisam… veruj mi, nisam nikada. Ja te cenim, poštujem, volim te kao majku i uvek sam na tebe gledao kao što sin i TREBA da gleda na ženu koja ga je rodila. Ali one noći kada si me poljubila, nešto se desilo… Kada si izustila – “poljubi mamicu”, ja sam tada upao u neki vrtlog, u neku paralelnu dimenziju u kojoj moje priče nisu samo puka mašta jednog ne zrelog momka, već prava, istinska realnost! A onda i tvoj mejl mama…” – uzeo je mobilni u ruku i počeo da čita.

“Dragi MomLover-u

Počeću sa najvećom mogućom floskulom – Ja sam tvoj najveći fan! Samohrana sam majka, imam 38 godina i svako veče u poslednjih godinu dana čitam tvoje priče. Maltene ih znam napamet! Svršim uz njih jednom, dvaput, nekada i tri puta a da ni ne stignem do kraja priče!

Izvini… skrećem sa teme.

Razlog zbog kojeg ti pišem je odnos između mene i mog 18-šnjeg sina. Molim te, nemoj odmah da zatvoriš mejl. Sigurna sam da ti često pišu na ovaj način, ali ja te molim da pročitaš do kraja.

Ja ga volim. Ne onako kako majka treba da voli svog sina, ne – ja ga VOLIM.”


Peđa je tu zastao na trenutak i pogledao me. Nije bilo reči samo nežan poljubac i dlan na mome obrazu. Nastavio je…

“Njegov pogled, njegov dodir, osmeh, njegov miris, njegovo sve. Volim kada je nežan, kada je brižan… ali volim i kada je nevaljao, perverzan, dominantan… volim kada me nazove mamicom. Uhhh, ne mogu ni da opišem kako se tada osećam.”

Peđa: “Voliš kada ti kažem – mamice?”

Staša: “Mmmm…” – spustila sam usne na njegove grudi i ljubila ga, a rukom sam nežno počela da mu mazim kurac koji je tokom čitanja postao tvrđi.

“Pojedinosti i fetiši iz tvojih priča su me vodili u nekim našim trenucima, pojačavali moju seksualnu želju i širili mi vidike. A sve je počelo kada sam svršila mazeći se njegovim upišanim boksericama. Nakon tog dana, moja ljubav prema njemu ali i moja naloženost ka njemu, srazmerno su rasli.”

Peđa: “Uhhhh… ovo kad sam pročitao… odmah sam postao tvrd. Svršila si sa mojim mokrim boksericama u onom motelu?”

Staša: “Jesam… Veče pre, dok si spavao, ja sam čitala “Dedin Posleratni Dnevnik”, i mazila se uz onu mokru scenu, a izjutra… prvo sam mirisala i lizala tvoje bokserice, a potom ih gurnula duboko u pičku i svršavala po njima.” – spustila sam se tada niže i obgrila usnama njegov užareni glavić.

Peđa: “Mhhhh… ali to nije sve, zar ne? Uhhhh…”

“Kada sam ga prvi put poljubila i kada je dobio erekciju, on se uplašio moje reakcije, ne znajući koliko mi je to zapravo godilo, laskalo… koliko me je napalilo. Toliko sam bila van sebe da sam mu “namestila” i svoje prljave gaćice i čekala da ih napuni kako bih skinula tu predivnu spermu sa njih.”

Peđa: “Aaahhhh…” – povukao me je ka sebi i gurnuo mi jezik u usta držeći me za kosu. – “Ti nisi ni svesna koliko se jebeno ložim na tebe!”

Staša: “Zar mi tvoj tvrdi kurac nije dovoljan pokazatelj? A sada me izvini, taj isti kurac vapi za mojim ustima. Nastavi sine da čitaš…” – spustila sam se i nastavila da mu guram penis u svoja usta što sam dublje mogla dok mi je on mazio obraze i čitao.

“Mislila sam da ludim, da moje misli i želje nisu normalne i prirodne… plašila sam se kako bi on reagovao da može da zaviri u moju glavu. Ali naprotiv, shvatila sam veoma brzo da je to sve od početka bilo iskreno i iz srca. Njegova reakcija je bila veoma zrela, a moji postupci su očigledno i kod njega probudili određene strasti koje su se krile duboko u njegovom biću.

Njegove reči su nežne i prisne, ali isto tako i prljave i proste, baš kao u tvojim pričama. A seks sa njim… ta tenzija i napetost… ta jebena napaljenost (izvini na rečniku), to je neopisivo! Obažavam njegov jezik, njegovo pljeskanje po mojoj guzi… obožavam ukus njegovog kurca, njegove sperme!”


Peđa: “Aaaahhhhh…” – bacio je telefon u stranu i sa obe ruke mi držao glavu dok se nabijao u moja usta.

Pljuvačka je obilno klizila iz mojih usta dok su mi prsti bili duboko u pizdi. Kada me je pustio, podigla sam glavu i počela da mu pljujem po kurcu. Zatim sam ustala, opkoračila ga nogama i naslonila pizdu preko njegovog organa koji mu se zalepio za donji deo stomaka.

Staša: “Sećaš se… kada smo još uvek bili zbunjeni. Tada smo se samo ovako mazili u vodi.”

Peđa: “Daaa… baš ovako si se udobno prilepila za mene i trljala prelepu pičkicu po meni.” – upravo to sam radila i u tom trenutku, mešajući njegove sokove sa svojom pljuvačkom kojom sam mu natopila organ.

Staša: “Mmmm… A ti, napaljenko jedan. Čim si me video u onim tangicama, odmah si se napalio… odmah ti se digao, jel tako beše?” – spustila sam dlanove na njegove grudi i još brže počela da klizim pičkom preko njegovog kurca.

Peđa: “Jesam, priznajem… uffff, šta ću kad si tako jebozovna.”

Staša: “Ju! Kako to pričaš sa majkom?” – nežno sam ga ošamarila, nasmejala se i nastavila da se trljam. – “Uostalom, da me zaista smatraš jebozovnom, sada bi me bacio na leđa i žestoko izjebao!”

Znala sam da će reagovati, ali je to uradio tako brzo da sam se u deliću sekunde našla na leđima. Zalepio je usta na moje ukrućene rozikaste bradavice i počeo mokrim glavićem da mi mazi klitić.

Staša: “Aaaahhh… ne radi mi to, ne igraj se sa mnom… poludeću.” – namerno me je držao u nestrpljenju i samo nežno prelazio preko klitorisa i grickao mi grudi.

Pička mi je bila potpuno mokra i lučila je velike količine ukusnog sekreta, vlažeći kanal za mog sina. Ali ni tada nije ušao u mene. Spustio se niže, raširio mi noge i počeo halapljivo da me oblizuje gde god je stigao. Gutao je moje sokove i držao me za grudi dok sam vrištala od uzbuđenja.

Njegov jezik je dodirivao sve moje osetljive tačke ali kada god sam bila na ivici orgazma, on bi sklanjao jezik sa pičke i premeštao ga na moju guzu. Gorela sam!

Igrao se veselo sa mojim usminama i grickao mi klitoris dok mi je prstom masirao čmar. Mnogo je voleo da pljuje po mojoj pici, baš kao i likovi u njegovim pričama. Zagledao bi se tada u nju tako mokru, udisao snažno njen miris…

Peđa: “Mmmmm…!” – gurnuo je dva prsta duboko i počeo me jebati njima, lizajući usput moj nabrekli i otekli klitoris.

Staša: “Aaaaahhhh…” – grčila sam se i drhtala dok me je “jeo!”

Ali mi i dalje nije dozvoljavao da svršim… podizao je moj orgazam maksimalno.

Peđa: “Znaš…” – podigao se i počeo snažno da me ljubi tako musav i ukusan od mojih sokova. – “Ni ja tebi nisam rekao koliko volim ukus tvoje pičke.” – dok mi je to govorio ja sam ga gledala i nisam očekivala da će se nabiti u mene.

Staša: “Aaaaahhh… prevarantu jedan… uhhhh…” diverzija mu je uspela i odmah sam svršila čim je celom dužinom ušao u moj osetljiv kanal.

Peđa: “Psssst… izvini. Želeo sam da te iznenadim i da čujem tvoj presladak jecaj kada svršiš.” – ležao je na meni, gledao me i veoma sporim i dugim pokretima me tucao. – “Oduvek sam mislio da samo imam bujnu maštu i da su moje priče obična nerealna fantazija. Uffff, a sada, dok me stežeš svojom vaginom i uzdišeš mi na usne, shvatam koliko sam bio u krivu. Ja ne želim samo da ti budem sin, želim da budem i više od toga.”

Po prvi put smo bili smireniji i nežno se tucali, tiho šapućući jedno drugom. Seks bez ljubavi, bez strasti, nije ni blizu kao seks koji smo tada upražnjavali nas dvoje. Iskrice su sevale oko nas, svakim našim dodirom i poljupcem.

Staša: “I ja želim sine… želim da ti budem više od majke. Želim da ti budem mama, prijateljica, ljubavnica… Želim da te imam svaki dan, da te osetim u sebi, uhhhhh… svaki dan te želim.” – moje reči nisu bile precizne kao njegove jer, koliko se god trudila biti staložena, njegov kurac duboko u meni mi je ipak skraćivao dah i remetio misli.

Peđa: “Imaćeš me svaki dan. Uffff.”

Gledali smo se i čvrsto držali dok je on sve brže ulazio u mene. Znojava tela su nam se dodirivala i lupkala, tihe prostote smo govorili i razmenjivali pljuvačku. Vrtelo mi se u glavi jer moj orgazam nikada nije prestao! On se samo produžavao i produžavao… znala sam da samo jedna stvar može da ga zaustavi.

Staša: “Napuni me… svrši u mene. Želim to… uhhh! Želim da budem ispunjena tvojom sočnom spermom!”

Usledio je poljubac i duboki uzdah u moja usta kada je počeo da svršava u mene. Kada se sve sabere, taj momenat ejaklacije u vaginu iz koje je izašao, to je bio na neki način vrhunac našeg greha ali i naše ljubavi, koliko god to uvrnuto zvučalo.

Svršavao je polu tiho, dugo, predugo… savršeno. Toplina koju sam osećala mi je mazila telo iznutra ali i spolja. Smirio se… i dalje je bio u meni, pulsirao je i gledao me u oči.

Peđa: “Znaš… nešto razmišljam, kako sada da se vratimo kući? Kako da se suzdržavam kada god poželim da te zagrlim, poljubim… da uđem u tebe?” – kiselo se nasmejao.

Staša: “Ne znam… ne želim da razmišljam trenutno o tome. Imamo još par dana ovde, pa ćemo da mislimo o tome kada dođe vreme za to. Do tada, možeš da me zagrliš, poljubiš, a i napuniš kada god poželiš.”

Peđa: “Uhhh, da znaš da hoću… mamice. Ali pre toga, nisam ti pročitao kraj mejla, čisto da te podsetim na zahtev koji si mi poslala.”

Legli smo znojavi na leđa i slušali njegov glas….

“Ne zameri za ovo do sada napisano, tu ću se zaustaviti.

U svakom slučaju, naše avanture traju i trajaće. Iskreno mislim da bi mogao da napišeš predivnu priču, dugačku priču o svemu što smo moj sin i ja doživeli.

Ako negde u sebi pomisliš da sam zaista iskrena i da nemam nameru nikoga da varam ili lažem, ti mi piši na ovaj mejl. Sve što tražim jeste da sačuvaš našu privatnost, da budeš diskretan, a mi bi ti uzvratili istom merom. Svaka reč koju sam izrekla i koju ću potencijalno izreći je istinita, a to će ti potvrditi i moj sin, ako odlučiš da pišeš o našim ljubavnim, perverznim avanturama.

Ako mi i ne budeš odgovorio, razumeću. Ali ništa to neće promeniti. Ja ću i dalje biti tvoj najverniji čitalac i veselo ću se radovati svakoj novoj pričici.

Ljubim te i pozdravljam.

Zaljubljena Mamica”

Nema komentara:

Objavi komentar