nedjelja, 17. studenoga 2019.

MOTEL

Cvrkut ptičica.

Zar postoji bolji alarm od tih veselih melodija? Prosto vas mame da se probudite sa osmehom ali vam isto tako ne dozvoljavaju da ustanete već vas teraju da se skoncentrišete i ležeći u krevetu pomno slušate. To je onaj prijatan osećaj kada se naježite od radosti. Savršen početak dana, zar ne?

KUC, KUC

Peđa: “Hoćemo mi da krenemo ili si se predomislila?” – ušao je u sobu noseći šoljicu vrele kafe.

Staša: “Mmmm… jel mi nosiš ono što mi se čini?” – prišao je i predao mi toplu šoljicu. “Peđa, od kada ti kuvaš kafu?”

Peđa: “Od jutros očigledno. Možda nije toliko ukusna ali ako bi tebe čekali, ne bismo krenuli do večeras.” – cupkao je u mestu željno iščekujući da je popijem i da krenemo.

Staša: “Vidi što je nestrpljiv. Ajde ovako, pošto je kafa vrela, staviću je u termos, spremiću se i krećemo, jel može tako? Popiću je usput.” – njegov osmeh mi je bio dovoljan odgovor.

Nakon pola sata sam se obukla i izašla napolje gde me je sin već čekao. Stvari i torbe je spakovao u gepek, sedeo je na mestu vozača i gledao me kroz prozor automobila.

Staša: “Jesi spreman?” – smestila sam se i vezala pojas, primetivši pritom da je bez treptaja zurio u mene. – “Nešto nije u redu?”

Peđa: “Ma ništa… nego ta haljina je... Nisi je nikada nosila.”

Gledao je u moju žuto-crnu letnju haljinu koja je savršeno padala preko mog tela. Nisam ja bila neka preterano sisata ili guzata žena, ipak uz određenu odeću mogla sam da naglasim svoje skromne ali privlačne, ženstvene obline. Imala sam i crne naočare na sebi a kosu sam kao i obično vezala u rep.

Staša: “Da, juče sam je kupila. Jel ti se dopada? Da nije možda previše…?”

Peđa: “Ma jok. Savršeno ti stoji.” – nasmejao mi se i upalio kola.

Vožnja je bila duga ali ni malo naporna. Često smo pravili pauze kako bi nešto gricnuli i kako bismo se divili lepoti prirode oko nas. Prolazili smo kroz predivna brda, posmatrali drveće, jezera i reke, životinjice koje su razdragano trčkarale preko nepreglednih zelenih polja kao i ptice koje su letele i uživale u slobodi.

Kada je sunce polako počinjalo da slabi, preuzela sam volan kako bi se sin odmorio. U tom trenutku je odlučio da uzme telefon u ruke i tada mu se na licu vratio onaj tužni i zabrinuti izraz.

Staša: “Dragi, jel je sve u redu?” – zaustavila sam auto na malom proširenju pored puta.

Peđa: “Mhm. Sada je i zvanično gotovo.” – ugasio je telefon i stavio ga u pretinac.

Staša: “Ne tuguj Peđa. Mlad si, lep, pametan… biće ih još mnogo.” – spustila sam svoju ruku i uhvatila njegovu. – “Takva prilika kao što si ti se retko sreće. Ta koja tebe shvati, razume i dozvoli ti da joj pokažeš sve svoje kvalitete, ta će te čuvati kao malo vode na dlanu. Ajde sada, osmeh na lice, pusti neku muzikicu… motel je na svega par kilometara.” – stegao mi je ruku i ozareno me pogledao.

Motel je bio skroman, najblaže rečeno, ali je makar imao toplu vodu i struju, kao i dva kreveta. Taman koliko nam je bilo potrebno da se otuširamo i odspavamo pred nastavak puta.

Prvo sam ja obavila u kupatilu sve što sam trebala ali ovaj put nisam mogla da spavam samo u spavaćici kao što sam to obično radila. Morala sam da obučem i donji veš jer je Peđa naravno bio u krevetu pored. Legla sam, pokrila se tankom plahtom i ušuškala se.

Peđa je posle par minuta izašao iz kupatila. Bio je u svojim boksericama i bez majice. Došetao je tiho do svog kreveta i legao na njega. Poželeli smo jedno drugom laku noć.

Međutim, za razliku od njega koji je ubrzo zaspao, ja sam ležala na leđima i gledala u plafon. Glasni zvukovi kamiona i automobila mi nisu davali sna pa sam samo zamišljeno leškarila.

Nisam odmah ni shvatila da jednom rukom stiskam svoje grudi a drugom kružim oko gaćica. Godinama je taj period noći bio rezervisan za višečasovne snažne masturbacije, tako da je to postao kao neki moj prirodni bioritam.

Okrenula sam se i pogledala ka sinu koji je spokojno spavao.

Zar on nema ovakvu potrebu kao ja? Zar u tim godinama ne želi da se pomazi, dodirne…? Hmmm, možda je obavio na brzinu dok se tuširao? Jeste da je tugovao usled raskida, ali zar orgazam ne bi upravo pomogao situaciji? Nisam ranije razmišljala o tome, ali tada je bio prvi put posle mnogo godina da smo delili sobu u kojoj smo spavali.

A ja? Šta sada da radim? Mazi mi se… Uhhhh… a moj vibrator? Ne, ne mogu… čuće se… probudiću ga. Čekaj… znam! – razne nevaljale misli su se motale po mojoj glavi.

Uzela sam mobilni u ruku i otvorila moj dobro skriveni folder. Čim sam počela da čitam naslove priča, osetila sam kako mi pičkica vlaži. Imala sam taj refleks, kao kada na neki zvuk ili prizor odmah postanete napaljeni, e tako nešto bih i ja doživela na samu pomisao da ću čitati svoje omiljene priče.

Svetlo na telefonu sam smanjila na minimum, gaćice sam oprezno svukla i blago raširila noge. Srce mi je tuklo veoma brzo i snažno od uzbuđenja, iako sam znala da moram biti pažljiva jer mi je sin ležao svega par metara od mene. Ali morala sam… gorela sam od želje.

Izabrala sam jednu od perverznijih priča i počela da masiram svoj osetljivi klitoris čitajući i udubljujući se u radnju.

“Mama: “Nemoj da mi se upišaš ovde, imaš dovoljno mesta…” – malo se povukla guzom unazad i napravila mi prostora.

Brzo sam svukao gaće i namestio kurac. Urin je krenuo iz mene pod jakim pritiskom pa nisam mogao da ga iskontrolišem. Piškio sam praktično preko mamine pizde i močio njene tamne dlačice. Ne samo da se nije bunila već se i namestila tako da može da drži moj kurac i da cilja sa njim. Stajao sam i gledao u olakšanju kako se mamina pička kupa u mojoj pišaćki dok i sama piški, a mama se smeškala i slobodnom rukom širila svoje izražene spoljne usmine.

 Ubrzo sam prestao da piškim ali sam postao veoma tvrd u maminoj ruci.

Mama: “Ajde sada kad sam bila toliko dobra i dozvolila ti da piškiš pored i PO meni, uzmi onu maramicu i obriši me.”

Brzo sam podigao gaće i krenuo po maramicu. Čučnuo sam pred mamom koja je razdvojila noge i pokazala mi svoju predivnu, zrelu i dlakavu pizdu. Osećao sam kako je zračila oštrim privlačnim mirisom i opijajućom toplotom.

Naslonio sam maramicu i prvo malo brisao oko same pičke, a potom sam nežnim pokretima krenuo da je brišem po svim njenim slatkim delovima. Noge su joj zadrhtale kada sam joj brisao klitoris pa sam se malo duže zadržao na njemu osećajući koliko joj je to prijalo.

Mama: “I unutra sine… unutra sam baš mokra.” – razdvojila je unutrašnje usmine za mene i zanemeo sam od prizora.

Predivna mamina pičkica je otvoreno i vlažno gledala u mene! Stavio sam maramicu na kažiprst i oprezno ga zavukao u nju koliko sam mogao. Bilo je to najudobnije, najmekše i najmokrije mesto koje sam ikada osetio pod prstom.

Mama: “Hvala sine.” – kada sam se podigao prišla mi je i poljubila me u usne prelazeći jezikom preko njih.”


Staša: “Mmmm…” – izgubivši kontrolu, bacila sam telefon u stranu i počela da se jebem prstima, češkajući drugom rukom svoje stidne dlačice koje sam namerno ostavljala nešto duže, kao i “mamice” u mojim omiljenim pričama. – “Tako sine… uhhh, piški po mamici… piški po njenoj zreloj, napaljenoj, željnoj pički!” – veoma tiho sam buncala približavajući se orgazmu.

Bezbroj novih fetiša sam otkrila i zaljubila se u njih čitajući te nevaljale priče, pa mi se tako i te “vodene” igrice nisu činile toliko gadnim koliko su bile pre nego sam počela da čitam o tome.

Sa druge strane - incest nije bila pojava koju sam podržavala u stvarnom životu, razumela sam nemoralnost takvog čina kao i potencijalne negativne posledice, ali lagala bih kada bih rekla da me čitanje o tome nije napaljivalo i veoma lako dovodilo do vrhunca.

 Staša: “Mhhhh… Uffff…” – tri prsta su me žestoko jebala dok su mi se slike iz priče pojavljivale pred očima i produžavale mi orgazam.

Svršavala sam dok mi se telo grčilo i treslo, zaboravljajući gde se nalazim i ko je bio tik pored mene. Kada sam prste zavukla u svoja usta i posisala ih, tek sam tada okrenula glavu ka svome sinu. Srećom, i dalje je ležao u istom položaju i duboko spavao.

Nisam mogla u tom mraku da pronađem gaćice tako da sam se samo pokrila i u trenutku zaspala.

Nema komentara:

Objavi komentar