četvrtak, 3. prosinca 2015.

Bezobrazna direktorka Sladja 5

Dobro raspolozen i vedar krenuo sam sutradan na posao, jos me je drzao vedar duh od sinoc i situacija sa direktorkom, po dolasku na posao obavio uobicajene formalnosti i preuzeo smenu. Negde oko podneva prisla mi je Sanja

-Nikola kada si slobodan da mi pogledas laptop - pitala me je sa sirokim osmehom

-Kad god hoces, mozemo i sada ako nemas nekih obaveza gore

-Nemam - pricala je - direktorka je odsutna celog jutra pojavice se negde oko 2 tako da mozemo sada da odemo na kafu preko puta i taman tamo da popijemo kafu i pogledas sta mu je.

-Moze - rekao sam - idi gore ponesi laptop taman dok ja zavrsim ovde nesto.

Otisla je gore, na brzaka sam pozavrsavao nesto na kompu i spreman je cekao. Izasli smo preko puta na kafu, caskali nesto neobavezno dok sam cistio laptop od nekog internet smeca.

-Evo sad je sve ok - rekao sam joj - sad ce da radi ok

-A kako ti radis? - pitala me je nekako cudno

-Kako mislis? - zbunjen sam je gledao

-Pa lepo - uhvatila me je za koleno ispod stola i stegla jako - mislim kako radis sa direktorkom?

-Sanja sta pricas? Kakvom direktorkom?

-Ne pravi se blesav - saputala mi je na uvo - videla sam kako je napusavas onaj dan na garnituri, odskrinula sam vrata i videla od pozadi kako je jebes u usta kao najvecu kurvu, istina zasluzila je to ali nije jedina koja to voli - stegla me je jos jace i krenula ka kurcu rukom.

-Sanja nismo sami - govorio sam - pun je kafic iskuliraj malo

-Cekam te onda danas posle posla u zenskom WC-u na drugom spratu, dodji inace necu biti jedina koja to zna.

Razmisljao sam do kraja dana sta raditi, Sanju nisam toliko dobro poznavao i samim tim nisam znao na sta je spremna, na kraju sam odlucio da odem pa sta bude, ali igracemo po mojim pravilima droljo mislio sam u sebi.

Na kraju radnog vremena kada su svi otisli zakljucao sam vrata, peo se gore i krenuo u zenski WC.

-Dosao si macane - docekala me je Sanja gledajuci se u ogledalo i stavljajuci karmin na njene pune usne.

-Sta hoces od mene? -  pitao sam gledajuci je preko ogledala

-Isto sto i direktorka - smejala se kurvinski i okrenula licem ka meni - isto dragi.

-Slusaj droljo - uhvatio sam je za vilicu - zucni samo nekome o tome zadavicu te kao pile.Jasno?

-Neces neces - smejala se kurvinski - neces macane vec ces me napusiti kao i nju.

Drzeci je za vilicu okrenuo sam je kao ogledalu i zadigao joj suknju.

-Necu kurvo, tebi cu picku na suvo da rasturim - otkopcavao sam slic i vadio vec nabrekli kurac.

-Ti si slabic - izazivala me je - ne mozes nista da rasturis slabicu - govorila je dok se smejala i gledala me u oci preko ogledala.

Sklonio sam joj gace u stranu i zabio ga naglo do kraja u njenu vlaznu picku koja je vec bila spremna da ga prima beskonacno, njen smeh je bio prekinut na trenutak jednim jaukom ali se brzo vratio i nastavila je da me proziva sve vise i vise, dok sam je sve jace i jace jebao.

-Ti bas ne znas kad je dosta da cutis kurvo - izgovarao sam u dahu dok sam joj punio picku

-Pa ucutkaj me macoru - smejala se i dalje - ucutkaj kurvu da te ne proziva govorila je i mesala mi na kurcu dok sam ga drzao celog unutra - hajde sta je za tebe jedna kurva kao ja.

Izvela me iz takta u sekundi sam je okrenuo spustio na kolena i nabio kurac u usta, uhvatio je za glavu i nabijao jako na kurac

-Vidis kako mozes da cutis kurvo - govorio sam i nabijao je na kurac - vidis kako si sad dobra

Mumlala je klimala glavom kako nije i mamila je jos vise da je nabijam na kurac, dohvatio sam je najjace sto sam mogao, napusavao je i samarao kurcem po faci, nabijao ga do kraja i drzao glavu da krene da se otima, uzalud kurva je sve trpela, nikako nisam uspeo da joj doskocim, svakim vadjenjem kurca iz usta smejala se i trazila jos a ja sam sve zesci i zesci bio ali nije vredelo kod jednog vadjenja samo me je okrenula na zid, uhvatila za ruke i drzala ih uz moje telo

-Sad ces da vidis pravu kurvu nasmejala se i nabola se ustima na kurac jako.

Sisala mi je ceo kurac uvlacila ga do kraja, lizala muda igrala se sa njima, grickala mi glavic i oblizivala ga bez ruku, mazila se kurcem po faci i uzimala ga celog do kraja, dok sam ja gledao kao u transu, gledala me je u oci dok mi ke socno sisala kurac a onda ustala, uvatila me za ruku i povela pravo u direktorkinu kancelariju, posadila me da sednem u njenu stolicu, rasirila mi noge okrenula ledja i elegntno se namestila na vrh kurca, naglo se nabila vrisnuvsi i krenula da skace, drzao sam je za kukove tek reda radi dok je ona skakala po kurcu kao u transu, nabijala se samo dupetom poput najboljih pornicarki, mrsila svoju kosu skakajuci i govorila kako odavno takav komad nije u sebi imala.Sedela bi na kurcu do kraja mesala kao kukovima i grebala mi jaja noktima.

-A sad za kraj - rekla mi je mesajuci mi na kurcu - i krenula najjace sto moze da skace da se drzi za rucke stolice dok mi stavlja svoje noge na kolena, osecao sam da sam bio blizu i rekao joj silazi svrsicu, a ona je samo ubrzala tempo da sam uskoro urliknuo od zadovoljstva i krenuo da joj punim picku vrelom spermom, sela je do kraja dok sam trzajuci svrsavao i tresao u nju mlazove sperme. Ustala je nekoliko sekundi kasnije dok joj se niz butine slivala moja sperma.

-Odlican si Nikola - okrenula se i poljubila me socno - druzicemo se jos macane - a zatim namestila gacice kako treba popravila haljinu i izasla iz kancelarije dok sam ja jos bio u transu.

Nastavice se

Nema komentara:

Objavi komentar