četvrtak, 3. prosinca 2015.

Bezobrazna direktorka Sladja

Jos jedna dosadna noc na poslu i sta raditi 12 sati nocas,  razmisljao sam iduci polako ka zgradi u kojoj sam radio kao obezbedjenje preko jedne agencije. Mrzeo sam nocne smene pogotovo kad mi zapadnu petak i subota. Dok su moji ortaci izlazili po klubovima provodili se jurili ribe svaki vikend  ja sam morao neke da propustam i da blenem 12 sati u monitore, dosadjujem se na internetu na kome su bile blokirane sve drustvene mreze i odlazak na porno sajtove. Sta ces privatnik nece da te placa da lezis i blejis na poslu vec moras da radis ono za sta si placen. Napokon sam se dovukao do zgrade i pozdravio se sa kolegom kome sam zavideo jer ide kuci. Progovorili smo nekoliko recenica tek dok se nije spremio da ide kuci i predao mi je duznost. Ispratio sam ga, zakljucao vrata i krenuo u pocetni obilazak kancelarija da vidim jel sve u redu. Lutajuci tako hodnicima i zavirujuci u kancelarije, dosao sam i do direktorkine. Kao i svaki put uhvatio se za kvaku da vidim jel zakljucana jer se u njenu kancelariju nije smelo. To je bio njeno strogo naredjenje da cak i ako vidimo da je otvorena ne ulazimo unutra. Kako sam se uhvatio za kvaku i otvorio tako su vrata krenula nazad od promaje, sigurno je prozor pomislio sam i usao unutra da ga zatvorim jer ne dao bog da ostane moze od vetra da se zalupi i polomi pa jos treba da ga placam jer sam bio nemaran na radnom mestu. Okrenuo sam se i krenuo da izadjem a kako je prozor bio iza njene fotelje zapazio sam da je upaljen racunar, na kome je otvoren bio jedan prozor na usb flash memoriji i stajao samo jedan fajl "Sladja u akciji".

Sladja je bila nasa direktorka, cerka jednog od suvlasnika firme, ostra na jeziku ohola i bezobrazna, gledala je uvek sve nas sa visine, ophodila se kao prema robovima i smatrala nas nizim stalezom. Kada sam pocinjao da radim svi su mi ukazivali na nju da se ne zalecem i ne pokusavam nista osim dobar dan i dovidjenja jer njen izgled je susta suprotnost od ponasanja. Imala je 35 godina udata je bila i izgledala kao prava bomba. Njena bujna crna kosa koja je padala do pola ledja je cinila da izgleda kao iz nekih reklama. Haljine koje je nosila najcesce nisu imale dekolte uopste ili tek po neki V izrez ali tako utegnute da isticu njene sise koje su bile taman za saku ni preterano velike a ni preterano male, uvek cvrste i podinute taman onoliko koliko treba. Njene crne oci su se svrseno isticale i pored sminke koja joj nije bila potrebna izuzev ako nekad nije bila u provodu pa ne naspavana dosla na posao pa prekrila tragove umora. Guza uvek zategnuta kao struna malo podinuta u tim haljinama uvek se isticala a vitke noge koje su bile kao strela i cipele sa visokom stiklom samo mamile uzdahe iz grudi vecine muskaraca u firmi. Vrlo cesto su se culi kometari uh kako bi je jebao i slicno medju muskarcima u firmi.

Zagolicao me je fajl ciji sam naziv video ali me je jos vise zaprepastilo to sto je ostao otvoren na racunaru. Na blic sam pritisnuo da vidim koliko traje i pisalo je 12:37, mnogo vremena pomislih necu da rizikujem sigurno je negde tu u blizini jer ne verujem da bi tek tako ovo ostalo otvoreno. Samo osravi tako i izasao iz kancelarije.

Nastavio sam da tumaram po hodnicima i kancelarijama i dalje dok mi se po glavi motalo sta li se sve nalazi na snimku i ko je osim Sladje na njemu. Uspeo sam samo da vidim prvih par sekundi dok sam gledao koliko traje da neko lezi u krevetu i pali kameru na telefonu koju upire ka nekim vratima. Napokon sam zavrsio obilazak i krenuo ka svom radnom mestu dok su mi misli letele ka snimku koji me je zestoko interesovao. Prolazili su sati vec je skoro bila ponoc a ona nije silazila nikako sa sprata da bi isla kuci. Krenuo sam opet do njene kancelarije, sve je bilo onako kako sam ostavio, nije bilo tragova da je iko bio posle mene. Napokon sam skupio hrabrost i resio da otvorim klip.

Paleci kameru i uperujuci je ka jednim vratima cuo se muski glas

-Pa da potpisemo i ovaj ugovor Sladjo - cuo je se duboki muski glas

-Naravno partneru - zacuo sam glas svoje direktorke u pozadini a onda se pojavila nasmejana na vratima koje je lik snimao, samo u gacicama sa cvrstim sisama potpuno prirodnim koje su stajale kao da su u brusu a ne pustene, zabacila kosu u nazad uz reci

-Na obostrano zadovoljstvo da ga potpisemo.

Elegatno je prisla krevetu i naslonila se rukama na njega kleknuvsi prvo jednom pa drugom nogom.Manirom prave dame isla ka medjunozju tipa koji je snimao i pratio njene pokrete. Prisla je kurcu koji je vec bio poludignut i obuhvatila ga samo usnama i dalje drzeci ruke na krevetu, njena kosa je pala preko njegovog stomaka a on je vesto samo pomerio u stranu. Sladja ga je uvlacila u usta lagano sve dublje napusavajuci se samo glavom bez ruku u pocetku a onda ga uhvatila za koren. Strpala ga u usta i naglo i odjednom krenula ludacki da pusi. Sisala je liku glavic napusavala se i gutala ga celog.

-Mmm kurvetino - uzdisao je lik kome je pocela ruka da podrhtava na snimku - dudlaj ga droljo aaah - govorio je lik dok je Sladja samo poslusno klimala glavom i pusila kurcinu sve jace, uvlacila ga je u usta manirom prave kurve, lupala se po jeziku i trpala ga celog u usta mumlajuci i uzivajuci u dobrom komadu kurca.

-Slabo te onaj tvoj jebe cim si tako zeljna pusenja kometarisao je lik dok je Sladja dudlala

-Ma on ima mmmm smoki u odnosu na tvog macane pusila je i govorila, njemu retko kada i pusim mmmm a tebi bih mogla stalno mmmm neprestalno je pricala i zabijala kurac u usta do kraja, tvoja kurcina mi potpuno odgovara mmmmm sjajnu kurcinu imas Milose mmmm pusila i dalje i mumlala

-Uuuuh uzdisao je lik odlicna si kurvo uuuh tako sisaj ga potpisuj tati jos jedan ugovor mmmmmm

-Tek cu da ga potpisujem nasmejala se sa kurcem na usnama i uhvatila da sisa glavic a onda se podigla skinula gacice i opkoracila muskarca uhvatila ga za kurac i namestila na svoju jasno se vidi obrijanu picku i sela na njega. Krenula je da skace po kurcu i uzdise poput kurve da se hvata za sise i mesi ih dok se nabada do kraja

-Sjajaan je mmmm aaah kako je dobar mmmm ispunio mi je celu picku aaaah cule su se njene reci dok je lupala koza od kozu, skakala je po kurcu i nabadala se do kraja

-Skaci kurvo to skaci droljo - uzdisao je i drao se muskarac

-Ostavi vise taj telefon jebacu moj mmm progovorila je Sladja ostavi i jebi me kao lud - rekla je zabacijuci glavu nazad i sve brze se nabijajuci na kurac.

Klik ugasi se telefon posle par sekundi. Kraj snimka steta pomislio sam a onda se setio u sekundi prebacicu klip, brzo sam pogledao ima li racunar card slot za karticu i video da ima. Izvadio sam moju iz telefona ubo u racunar i prebacio. Brzo sve vratio u pocetni polozaj otvorio prozor i izasao iz kancelarije. Spustio se do svog radnog mesta, nastavio da gledam u monitore i posle ne punih petneast minuta video na parkingu njen auto kako ulazi. Odmah sam skocio kao oparen i otvorio vrata, usla je vidno uzbudjena samo dobacujuci "Cao" i odjurila u svoju kancelariju. Vratila se ubrzo i ledenim glasom me pitala

-Jesi li proverio sve?

-Jesam - odgovrio sam po malo uplaseno

-Pa zasto je onda otvoren prozor na mojoj kancelariji? Prodrala se na mene

-Pa zato sto mi je zabranjen tamo ulazak - sada sam vec spremno odgovorio - Samo sam proverio jel zakljucana video da nije i upisao u dokument.

-Za sta li vas placam - gundjala je odlzaci i dobacila - dobices 10% od plate i izasla

-Dobices ti kurvo nesto drugo - pomislio sam i osmehnuo se i sebi, zakljucao vrata i vratio se na mesto.

Nastavice se...

Nema komentara:

Objavi komentar