četvrtak, 3. prosinca 2015.

Tašta ili razvod 2

Svetlana me dugo i tužno gledala. Napokon progovori.
"Nemoj da se razvodiš. Znaš kakva je Dragana, ja nisam mislila da će muškarac nju trpeti ni tri meseca, a vi ste zajedno već 5 godine. A i šta će reći ljudi, mlada raspuštenica, pričaće da je ovakva i onakva.", reče mi ona staloženo.
"Jesi videla šta želim? I to je samo početak, Dragana mi nikad neće pružiti sve što mi je potrebno. Evo počeo sam i da je prezirem zbog toga. Kako vreme bude prolazilo, prestaću da je volim, ostaće nam samo prezir. I još ..", nisam stigao ni da završim rečenicu, ona odjednom briznu u plač.
" Ja ne znam kako ću je pogledati u oči, jao šta sam to uradila! Šta si mi to uradio?", krenula je da me udara rukama.
Zateklo me je to. Ustao sam iz kreveta i krenuo da se oblačim.
"Ništa, što oboje nismo želeli. Ništa, što nam oboma nije bilo potrebno. Idem sad, razmisliću o svemu. Što se mene tiče, možeš sve i da kažeš Dragani, ionako gotovo da mi nije stalo, samo ću nestati.", rekao sam to i otišao.

Vratio sam se kući i sačekao Draganu. Razmišljao sam šta ću dalje. Ne, neću se još razvoditi. Igra sa taštom mi se jako dopala. Još toliko toga želim da joj radim. Sve ono o čemu sam maštao, kao klinac, sada mogu i da ostvarim. U glavi su mi se stvorili obrisi plana, kako da sve sprovedem u delo.

Par dana, nakon neverovatnog seksa, je tašta bila kod nas. Sve je bilo normalno. Tašta je odlično glumila. Komunicirala je sa Draganom kao da se apsolutno ništa nije desilo.  Mene je Dragana prestala potpuno zanimati seksualno. Dobila bi svoje lizanje, a ja sam čuvao spermu. Suzdržavao sam se od drkanja, iako mi je to bilo iznimno teško, pogotovu u trenucima kada sam se prisećao Svetlanine dlakave pičke i ogromnih bradavica. Ali, znao sam da će vredeti.

Učinilo mi se, da tašta nosi uložak. Nosila je trenerke, i na njima se isti mogao naslutiti. Od žene sam, što prisluškivanjem razgovora, što veštim izvačenjem informacija, saznao da tašta još uvek nije u menopauzi. To me je obradovalo.  Ne mogu ni sam sebi da objasnim, ali želeo sam da je napunim upravo dok ovulira. Uzbuđivala me je ta opasnost od mogućih posledica, iako one nisu bile verovatne u 46-oj godini.

Sledećih desetak dana, sam pustio da se tašta umiri. Ponašao sam se skroz normalno, osim što bi joj pustio po koju masnu poruku. Nije odgovarala. Nadao sam se da su ipak ostavile efekat. Osmislio sam plan. Dragani i meni sam uplatio vikend u hotelu, sa  spa centrom i saunom, uživancija jedna. Međutim, u poslednjem trenutku, meni je "iskrsla" obaveza na poslu. Uspeo sam da je ubedim, da ode sa svojom sestrom, a mojom svastikom, te da se odmore obe od kolokvijuma i fakulteta. Nije mi puno trebalo. Uplatio sam im i neki džeparac na kartici, te sam im zagarantovao odličan provod, dok sam ja glumio da mi je jako teško što to propuštam. Fino sam zarađivao na poslu, imao sam i dobru materijalnu osnovu od roditelja i jako dobro obrazovanje, tako da mi novac nije bio neki problem. Jedino sa ženama nikad nisam umeo, a kao klinac nisam nešto naročito ni izgledao.  Mnogo više pažnje sam tada posvećivao HD pornićima, školi, Herojima 3 i svim vrstama strateških igara, nego sportu i teretani. Tako sam završio u braku sa prvom devojkom koja mi je dala, Draganom. Tašta je bila moj spas.

Elem, taj vikend je bio tačno 14 dana nakon njene posete, bio sam uzbuđen i nadao sam se da će  baš jedan od tih dva dana ovulirati. Dragana je spakovala par stvarčica. Odvezao sam je do stana moje tašte, gde je bila i moja svastika, koja je došla iz drugog grada gde studira, kako bi zajedno otišle na vikend. Mislile su da će ići busom, međutim iznenadio sam ih i pozvao im taksi. Moj drug je vlasnik lokalnog taksija i sredio sam im najboljeg vozača, koji će ih odvesti i u nedelju uveče vratiti. Nisam hteo da se odvojim od tašte, da joj dopustim da mi utekne. Tast se ionako, tek za Novu Godinu vraća sa terena i to na desetak dana do Božića, pa opet odlazi.

Čim ih je taksi pokupio pogledao sam taštu, pogledom ludim od želje. Znala je šta sledi.
"Zete, ne smemo više to da radimo.", molećim glasom mi je rekla.
"Dobro.", rekao sam joj.
"Ali pod jednim uslovom. Želim da prespavaš kod mene kući, gostinska, a buduća dečija soba je slobodna. Ako te ne mogu imati želim ti barem biti blizu.  Neprestano sam mislio o tebi, svo ovo vreme",  odgovorio sam.
Nasmejala se, ali bila je pomalo sumnjičava. Obećao sam da ništa neću probati. Odvezli smo se kod mene kući.

"Kupio sam ti nešto.", rekao sam joj čim smo ušli unutra.
"Šta si mi kupio?", zaintrigiralo je.
"Videćeš kasnije, hajde prvo nešto da popijemo.", otišao sam u kuhinju i sipao nam po jednu dunjovaču. Ceca je volela rakiju.
Nazdravili smo obnavljanju porodičnih odnosa i povratku svega na staro. Barem je ona tako mislila. Sve vreme je pokušavala da izvuče od mene šta sam joj kupio, ali nije mogla.
Veče je postalo kasno, par dunja je nestalo. Rekao sam joj da može da se istušira, a ja ću nakon nje.
Otišao sam po peškire, pokupio poklon i sve odneo u kupatilo.
"Poklon je čeka u kupatilu, kao i peškiri.", rekao sam joj.

Otišla je, a meni je srce lupalo. Od poklona, u kupatilu su bile crne čipkaste čarape sa halterima, najtanje tange koje sam mogao naći velikog broja, sa zlatnim prstenom, veliki korset za njene ogromne sisurine, cipele sa velikom štiklom i jedan beli papir na kome je pisalo:
"Želim te. Znam da i ti mene želiš. Trebam te. Znam da i ti mene trebaš. Šminka je u ormariću. Sredi se i dođi večeras u spavaću."
Čuo sam zvuk jtuširanja, dugo je trajalo, a zatimj još dugo ostala u kupatilu. Da li je to probavala poklon?  Kada je završila, čuo sam da je otišla u svoju sobu. Ja sam ušao za njom. Ponela je poklone, usrećilo me to, dalo mi nadu. Istuširao sam se, otišao u spavaću i čekao.

Prošlo je pola sat,a ceo sat, nije došla. Ludeo sam i borio se sa sobom. Krenuo sam da drkam. Toliko sam je želeo jebati. Je li moguće da me ne želi nakon svega? Prestao sam drkati. Nisam to želeo. Želeo sam nju. Prevrtao sam se po krevetu, uznemiren, minuti su mi izgledali kao dani, a sati kao večnost. Nisam mogao njene sisurine izbaciti iz glave, njen suzni osmeh, njenu dlakavu pičku, njeno veliko dupe. Bilo je jedan, pola dva, već tri sata je prošlo od kad je otišla u sobu. Nisam više mogao izdržati.

Prelomio sam i krenuo kod nje. Morao sam videti, da li mirno spava. Prišunjao sam se do njene sobe. Vrata su bila blago odškrinuta. Umalo nisam vrisnuo od sreće! Hvala bogu, suzdržao sam se da ne ispustim ikakav zvuk. Tašta je lezala raskrečena na krevetu, obučena u sve što sam joj poklonio. Drkala je svoju dlakavu pičku preko tangi i ispuštala čudne zvukove. Nakon početnog šoka sam je čuo bolje. Plakala je tiho i tiho jecala.
"Zete, šta si mi to uradio .... ne, ne, nemoj, ne želim biti tvoja kurva."
"Nemoj zete, molim te, nemoj! Nemoj me jebati, šta ako neko sazna."
"Nemoj zete, nemoj preklinjem te."

Bio sam malo zbunjen. Plakala je vičući nemoj, a istovremeno je drkala svoju pičku. Želela me je, ali nije mogla protiv sebe i krivnje koju je osećala, krivnje što se jebala sa mužem svoje ćerke. A upravo je ta krivnja najviše palila, gadila se sama sebi i to je strašno palilo. Želela je da je jebem, da je jebem kao da ona to ne želi.

Otvorio sam vrata. Čula je i pogledala u mom pravcu. Videla me golog sa podignutim kurcem, kako joj prilazim.
"Nemoj mi prilaziti, preklinjem te nemoj!", plakala je, nogu raskrečenih na krevetu u halterima, drkajući svoju pičku preko tangi koje sam kupio, uspravnih, kurvinskih sisurdača uzdignutih u crnom korsetu. Bože, bila je predivna!

Prišao sam joj, uhvatio je za njenu kratku plavu kosu i stavio joj kurac tik do usana.
"Nemoj me toliko ponižavati, ni mužu nisam nikad pušila, gadi mi se to", plakala je.
Lupio sam joj šamarčinu.
"Moraš!" rekao sam.
Na licu sam joj video bol i olakšanje. Dok god sam ja taj koji je "primorava", bila je voljna za sve. Gledala me u oči i opet zavapila: "Nemoj!", a istovremeno mi okrenula drugi obraz. Video sam šta želi. Šljus!!! Odvalio sam joj šamar i po drugom obrazu. "Moraš, jer to želim od tebe.", mirno sam joj rekao.

Stavila ga je u usta, bojažljivo i pohotno. Pušila ga je lagano i jedva ga dodirujući jezikom. Voleo sam to.  Ne znam ni mogao li bih izdržati jače da ne svršim. "Vraćam se odmah", rekao sam. Bila je zbunjena. Otišao sam u kupatilo i popio vijagru. Znao sam da ću svršiti brzo, a sa vijagrom ću moći nastaviti još jednom nakon toga, bez pauze i bez čekanja da se podigne.

Vratio sam se i zatekao je u istom položaju u kome je bila. Prišao sam joj i pitao je: "Jesi na kontracepciji?" Ćutala je. "Jesi li?!", opalio sam je po delu sisurina koji je virio iz korseta.
Odmaknula je glavom. "Odlično.",rekao sam joj. "Jel ovuliraš?", pitao sam. Zbunjeno me pogledala, kao da se presabirala, a onda sam video šok na njenom licu. "Ne, ne, ne... ja sam u godinama, ne", odmahivala je glavom. Obradovao sam se, njen izraz lica mi je rekao istinu. Ovulirala je. "U redu.", rekao sam i legao pored nje. Zagrlio sam je, a ruku joj stavio na svoj kurac.

Drkala mi je. Pogledala me, raširenih zenica. Krenuo sam da je poljubim. Odmakla je glavu. Gurnuo sam ruku u korset i uštipao je za ukrućenu bradavicu. Jauknula je, stegnuvši me za kurac. Opet sam krenuo da je poljubim, prihvatila je, ne samo to, već mi je nabila jezičinu u grlo. Sviđalo mi se to, borili smo se jezicima, dok sam je lagano štipkao po bradavicama, a ona meni lagano drkala. Okrenuo sam je prema sebi, skinu joj tange, podigao joj nogu. Pogledala me ozbiljno, sa suzama koje su joj sada već skroz razmazale šminku. Bila je boženstvena, moja kurva.

"Jebaćes me?", plačnim će glasom.
"Hoću.", odgovorio sam.
"Svršićeš u mene?", upita.
"Napraviću ti... dete.", odgovorio sam i ušao joj u pičku.

Samo je zatvorila oči i pustila dve suze. Poljubio sam je, osećajući slanost suza i miris dunjovače iz njenih usta. Punio sam je i ljubio. Prodirao sam u nju, šireći je, želeo sam da me izmuze, da isisa spermu iz mog kurca, da joj podarim esenciju života.

"Reci mi ono, ono što oboje znamo da želiš.", rekao sam joj šapatom.
"Ne, ne želim. Nemoj svršiti u mene.", odgovorila je i ubrzala tempo.
"Ne želiš da te napunim, da ti napravim dete?", šapnuo sam joj gricnuvši je za uvo.
"Ne, nikako.....ne smemo..... nikako... ti i ja ne.... smemo", zamešala je i nogom me privila uza sebe.
"Blizu sam", rekao sam joj.
"Nemoj u mene", rekla je stisnuvši me skroz uza sebe nogama, mešajući kao da je poslednji put.

Nisam mogao da izdržim duže. Izletelo je iz mene, jak, veliki, debeli mlaz sperme joj je punio matericu.
"Ne ... Da ... Ne ... Da... Da, da da!", gubila se, odmahujući glavom, grčeći se, pribijajući se uz mene kako bi usisala svaki spermić u svoju matericu, kako ništa ne bi prosula, kako ništa ne bi bacila. A ja sam bio istinski u tom trenutku, istinski srećan.

Svršila je i videlo se to. Nije me puštala, a meni se nije spustio. Vijagra je učinila svoje. Bio sam srećan zbog toga.

Dahtala je i plakala. izvadio sam ga. Sperma je krenula da joj curi iz dlakave pičke. Okrenuo sam je, tako da budemo u kašikama, ona guzom okrenuta meni. Držao sam je za ogromne sisurdače, skupljao spermu koja je curila napolje i mazao je po njenim sisama, po njenom licu. Polako se smirivala. Nisam to želeo. Namestio sam ga na ulaz u njeno dupe.

Nije ništa rekla. Iznenadilo me to. Gurnuo sam glavić unutra. Samo je uzdahnula. Dupe joj je bilo rašireno.
"Ah!", uzdahnula je i krenula sama da se nabija.
"Da, volim to! Unizi me, uništi me skroz. Hajde... Gurni ga... Nisam nikada... Želim ga..", sada je već mirno rekla.
"Hoću, ali želim prvo da čujem, da si sada moja kurva."
"Da te mogu imati, kad želim, gde želim, bez obzira na sve." rekao sam.
"Zauzvrat, ću ti dati svet i čuvati tvoju kćer kao kap vode na dlanu.", šapnuo sam joj.
"Da, hoću, gurni ga, samo ga stavi.", odgovorila je.

Nabio sam joj ga u guzu do kraja. Vrisnula je. Nisam se obazirao. Jebao sam je najbrže što sam mogao. Ali iz te pozicije, nije bilo dovoljno. Ustao sam i prebacio je u kučeću pozu. I navalio. Vrištala je.

"Polako!"
"Stani, boli! Stani",nisam želeo stati, već sam je opalio po debeloj guzici najjače što sam mogao. 
Nakon par minuta, se već privikla. Krenula je i sama da se nabija. Gurnuo sam ga do kraja, naslonio se na nju i uhvatio je rukom za pičku. Drkao sam joj pičku i jebao je, polako i duboko ga nabijao i vadio, dok je ona stenjala i dahtala. Svršila je jednom, pomalo mlako, ali ja nisam stao.  Svršila je još jednom, sada jače, ja nisam stao. Uhvatio sam je dlanom ispod brade i blago je pritiskao.

"Molim te...argh....molim te.... argh, ", dahtala je, znoj je kapljala sa nas, golih.  Bila je crvena, crvene guzice od šamaranja, crvenog lica, divna, zajapurena. Bio sam opijen, ispunjen, bio sam blizu, da još jednom svršim. Izvadio sam ga iz dupeta i strovalio u pičku.

Blago sam je pritiskao po grlu dlanom, da je ne povredim, ali da učinim da svrši kao nikad. Gušila se pomalo, a ja sam joj punio dlakavu pizdu. Eksplodirao sam opet u njoj. Nju je krenuo da trese orgazam. Cela je drhtala, zgrčila ga mišićima pičke i izvukla sve iz njega direktno u svoju plodnu matericu.

Pali smo na krevet, nikad srećniji. Počeo je najlepši vikend mog života. Nije ostala trudna, ali nam je to uzbuđenje donelo nezaboravan seks, i donosiće nam.

Nema komentara:

Objavi komentar