nedjelja, 13. listopada 2019.

Majka U Ulozi Mamice - BETTIE BONDAGE

Spremajući se to jutro za posao primetila sam da imam poruku na mobilnom. Pisalo je da ju je poslao moj sin oko pola 4 ujutru. Otvorila sam poruku i počela da je čitam – “Mama, onet tvoje priče..,. uvauuuu… nisaem znaoa da si takao
otvorena prejma svemu tomeee………… Baš SEKSI! CMOK CMOK.”
“Hahahahahaha…” – ova sinova očigledno pijana poruka me je baš nasmejala. Sirotan, nema sumnje da sam ga veoma napalila iako mu zapravo nisam ispričala ni deo prljavih detalja i igrica koje smo njegov tata i ja upražnjavali.
Znala sam da će taj dan naš razgovor biti neprijatan ali svakako zanimljiv.
Marko: “Auuu… neverovatan mamurluk imam. Umirem! Malaksao sam kao nikad.” – gledao je bled u kameru to poslepodne i prisećao se događaja sa sinoćnje žurke.
Ceca: “Uzmi pola brufena i jedan C vitamin što sam ti spakovala tamo u torbicu i brzo ćeš doći sebi. Izgleda da je bilo veselo sinoć na žurci?”
Marko: “Barem onog dela kojeg se sećam. Upoznao sam puno ljudi… i pre nego što me pitaš ne, nisam smuvao ni jednu devojku.” – odgovorio je i popio lek.
Ceca: “Nema veze, biće još puno žurki i prilike da to popraviš. Reci mi, kada si stigao u stan? Jel bilo kasno?”
Marko: “Teško mi je da ti kažem tačno, ali sećam se taksija i da je pisalo oko pola 3 recimo…”
Ceca: “Pola 3? Odmah si lego ili?”
Marko: “Ne znam… verovatno sam odmah legao. Mama čemu ovo ispitivanje?”
Ceca: “Pa zar se ne sećaš da si se možda dopisivao sa nekim oko 3-pola 4?”
Kolutao je očima pokušavajući da se seti. Tada je ustao i činilo mi se kao da traži nešto. Seo je ponovo pred kameru i sada je imao svoj telefon u ruci… počeo je da lista poruke.
Marko: “O ne! O ne! Ovo nije dobro! Mama, slušaj bio sam pijan i…” – krenuo je odmah da se pravda.
Ceca: “Čekaj, hoćeš da kažeš da ti moje priče ipak nisu bile seksi?” – morala sam malo da ga zezam.
Marko: “Ma ne, bile su nego… Bože šta mi je trebalo da ti pišem tako kasno. Nadam se da te nisam probudio?”
Ceca: “Nisi ne brini, pročitala sam je jutros. Možda bi ubuduće trebao da skloniš telefon nakon pijane noći. Mada, sada kada si već bio nevaljao i slao mami poruke kasno u noć, sada da ti meni odgovoriš na neka pitanja. Obećao si.”
Pogledao je u kameru i bilo mi je jasno da mu nije svejedno. Ipak, želela sam malo da se zabavim ali i da saznam nešto više o tome šta ga pali.
Ceca: “Interesovao si se za vlažnost i miris moje… pičke…” – namerno sam je tako nazvala, i nastavila. – “…saznao si gde sam se jebala… mene sada interesuje šta voliš da gledaš, kakve porniće?”
Marku se boja brzo vratila na lice i postao je uzbuđen nakon mog pitanja. Ono što on nije znao, jer nije mogao da vidi, jeste da sam ja dole imala samo gaćice. Video je samo moju tanku majicu bez brusa. Udaljila sam se malo od kamere kako bi mogao bolje da vidi moje grudi i sigurna sam da su se moje nabrekle bradavice jasno ocrtavale.
Marko: “Pa, to je zapravo veoma lako pitanje mama. Mislim, gledam ja i “obične” MILF porniće na koje si sigurna nailazila, ali najviše volim da gledam…” – uzeo je nešto da kucka na tastaturi, i odjednom se na mom ekranu pojavio jedan link. – “Evo, poslao sam ti jedan od mojih omiljenih.”
Ceca: “Jel samo da kliknem na ovu adresu?” – potvrdio mi je i kliknula sam.
Otvorio se novi prozorčić i odveo me je na neki meni nepoznat sajt. Učitao se video i videla sam da se zove u prevodu – Bettie Bondage – Mama Pozira Za Mene. Ova MILF-ara je pričala u kameru kao da se obraća svome sinu.
Ceca: “Čekaj, jel je ovo neka vrsta incest videa?” – pitala sam ga začuđeno.
Marko: “Mama znaš da je to samo fantazija. Internet ih je prepun. Eto, ja najviše volim kada se igraju same sa sobom praveći se da su sa sinom. Mogao sam da ti
pošaljem bilo koji generičan video, ali bila si juče potpuno iskrena prema meni pa sam sada i ja prema tebi.”
Ova lepa i zgodna žena je govorila “svome sinu” kako će da mu pomogne i da mu pozira za taj neki njegov projekat i ubrzo se skinula i počela da pokazuje svoje
telo. Guzila se i širila svoju obrijanu pičkicu postajeći vrlo napaljena. Pogledala je potom niže kao da gleda ka međunožju ovog njenog virtuelnog sina i pitala ga da li se napalio na svoju mamicu kada mu se tako digao kurac.
Znala je očigledno šta radi i izgledala je potpuno napaljeno i jebozovno. Shvatila sam zašto bi se mom sinu svidela. Pitala ga je da li bi želeo možda da oseti kako je to biti u maminim ustima. Prišla je kameri i tada se pojavio u kadru veliki gumeni dildo, sličan mome samo mnogo veći i deblji, i polako je počela da ga puši.
Ruka mi je uveliko mazila picu preko gaćica ali sam se trudila da budem što diskretnija kako Marko ne bi primetio.
Marko: “Alooo… mama… jesi dobro? Ne pomeraš se već dva minuta.” – njegove reči su me vratile u relnost.
Ceca: “Uhhh Marko, ovaj video je… nisam znala da postoji ovako nešto. Moram da priznam da je… veoma je napaljivo.” – Zavukla sam ruku u gaćice i gurnula prst u mokru pičku, ali ga nisam pomerala da se ne bi odala… samo sam ga držala duboko u sebi.
Marko: “Da mama, ona mi je omiljena. Način na koji komunicira sa kamerom, prljave reči koje koristi… stvarno je sjajna.”
Ceca: “Jeste, nema šta. Mada, da budem potpuno iskrena mislim da i nije to toliko teško postići. Mislim, sela je pred kameru, gura dildo u sebe i priča bezobrazne stvari…” – potpuno sam izbanalisala trud ove zgodne dame.
Markovo lice je postalo zbunjeno i bilo je jasno da se ne slaže samnom.
Marko: “Nisi u pravu, veruj mi. Ima njih dosta koje rade takve i slične stvari ali malo koja me napali kao ona. Ima ih, nije da je jedina ali… Ne bi trebala da je tek tako podcenjuješ.” – odlučno ju je branio.
Ceca: “Vidi ti njega… da nam se nije neko zaljubiška malo, a?”
Marko: “Daaj mama… samo ti kažem da nije to lako kao što izgleda. Ajde sad, pošalji ti meni neki od tvojih omiljenih.”
Objasnio mi je kako da označim i kopiram link da bi mu poslala, i ubrzo se snimak jedne crvenokose, sisate mamice našao pred njegovim očima. Kao i ja malo pre, tako se sada i on skoncentrisao na snimak i ponovo sam primetila kretanje njegove desne ruke. Odlučila sam da rizikujem.
Ceca: “Misliš da je u redu da drkaš pred svojom majkom?” – odmah se trgao i zacrveneo.
Marko: “Uh ovaj… nisam mama, nego… khm, znam za ovaj video, poprilično je… dobar je.”
Ceca: “Hahahaha… šta si se odmah zbunio. Zapravo, dobro je kada si mamuran da ga izdrkaš. Da ti malo krv prostruji.” – ne znam koliko je to bilo tačno ali znam da je meni uvek prijalo kada bih mamurna svršila.
Marko: “Stvarno? Nisam znao za to.” – pogled mu je ponovo bio na snimku i ruka mu se sada jasno pomerala.
Poželala sam da je kadar veći i da mogu da vidim sina kako drži svoj mladi kurac čvrsto u ruci. Zamišljala sam da ipak mogu to da vidim i moj prst je sada počeo lagano da me jebe. Trajalo je to nekoliko minuta, niko nije ništa govorio za to vreme.
Marko: “Uhhhh… mama, izvini me, moram da…” – ustao je brzo sa stolice i na sekundu sam mogla u kadru da vidim njegovu ruku obgrljenu oko napaljenog, tvrdog kurca.
Nestao je iz kadra što sam ja iskoristila da skinem gaćice, raširim noge i počnem brzo da se trljam. Rukom sam poklopila slušalicu da me ne bi slučajno čuo i uz tihe jecaje svršavala sam na svoje vešte prste.
Kada sam došla sebi, i on se vratio na svoje mesto. Oboje smo bili vidno crveni u licu.
Marko: “Izvini mama… malo se otelo kontroli. Nisam hteo da se uneredim na stolici. Uhhh, i da znaš da se mnogo bolje osećam.”
Ceca: “Rekla sam ti. I ne smeta mi što se otelo kontroli, bilo je zanimljivo gledati te tako napaljenog… iako nažalost nisam puno videla.” – tada sam se sagnula i pokupila svoje natopljene gaćice sa poda. – “Evo, vidiš kako je na mene to uticalo.” – podigla sam ih pred kameru i pokazala mokre gaćice svome sinu.
Bio je očaran prizorom i nije se pomerao. Nisam mu dala da previše uživa i brzo sam sklonila gaćice iz kadra.
Ceca: “Dosta si ih gledao. Idem sada da se otuširam i da se bacim na posao, držala sam pismeni iz engleskog danas, i čeka me gomila radova koje moram da ocenjujem.”
Bio je veoma tužan zbog toga.
Marko: “Neee… mogli smo još malo da se družimo. Hoćeš se javiti kasnije večeras?”
Ceca: “Ne verujem, imam baš mnogo posla. Verovatno se ponovo gledamo sutra kad se vratiš sa predavanja.”
Marko: “Dobro mama. Misliću na tebe. Ljubim te puno!”
Pozdravili smo se i prekinuli vezu. Tek tada sam zapravo shvatila da sam rođenom sinu pokazala svoje prljave gaćice nakon što je izdrkao svoj kurac. I opet sam bila začuđena kada sam shvatila da me to nije brinulo, samo sam postala još “gladnija” za novim perverznim igricama sa njim.

Nema komentara:

Objavi komentar