nedjelja, 13. listopada 2019.

Želja moga psa

Nisam se mogla uzdržati, instinkt je bio jači, moje želje su me ubijale, sama pomisao na to me je izluđivala...

"Ne znam koliko bi mi moglo stati", mislila sam, "ali poželim da moja pica bude pocepana, pa sebe zamišljam bespomoćnom, ne mogu se odbraniti. To me tako pali, da budem bespomoćna. A prati me orgazam za orgazmom, gubim dah, a pica i guza podrhtavaju, samo hoću da me jebe...da me nabije na svoj slinav, crven, mesnat kurac. Samo želim da me jebe bez milosti, dok se ja izvijam od bola, koji mi pričinjava takvo zadovoljstvo, pod njime, dok me šapama čvrsto drži ispod struka i puni..."

Ali to je bilo nešto nesvakidašnje, "zabranjeno", nešto što  ne bih ispričala ni najintimnijoj od svojih prijateljica. Nešto što ni ja sama nisam shvatala...Otkud taj poriv?

Moja požuda je bila veća od moje "umerenosti" i jednoga dana sam se ohrabrila da to i uradim.

Sex sa psom je jedno neverovatno iskustvo. A ako je pas istreniran, užitak je nebeski...Postaje vaš poseban ljubavnik...

Moj Atos je veoma razmažen, razigran i moram dodati, vreo...Dobila sam ga na poklon za 20. rođendan i već od iste nedelje bila zagrejana za njega.

Kada bih se vratila sa fakulteta moj mezimac bi me dočekao skačući na mene i ližući me kao ludak; kolena, butine, između nogu, preko gaćica... "Moj mali muškarac...baš ti se usladilo, a?", dodala bih uz smeh, a zatim obuhvatila obema rukama njegovu glavu veliku kao buzdovan ( da napomenem, u pitanju je velik i snažan pas, rase cane corso) i  poljubila ga u njegovu vlažnu njušku i usta, jer moj je pas oduvek bio besprekorno čist. Spustila bih se na kolena i češkala ga po celom telu, svaki deo nežno masirala, a pritom se i zanela. Šaputala bih mu tiho, a crvena tačka njegovog penisa bi uvek bila očigledna.

Jednog popodneva Atos i ja igrali smo se malo duže nego obično. Legla  sam na tepih i pred njim počela pohotno da se mazim. Gledao me je pogleda uprtog u moje međunožje, ukopan u mesto, na metar od mene. Ribicu sam drkala, jednim prstom dražila klitoris, a ostalim prstima gnječila je celu i polako ulazila u nju. Na trenutak bih zastala da oližem prste jedan po jedan, lagano, a potom nastavljala istim tempom, još dublje ponirala...tucala sebe prstima; sada dižući noge u kolena, u vazduh, i nabreklom, suznom ribicom mamila svog psa. Svaki put kada bih izvukla prste van, njegove oči bi se razrogačile, a glava krenula napred, mirišući tako u prazno. "Hajde, priđi, jebi me...", zajecala sam i promrmljala, dozivajući svog Atosa drugom rukom, da priđe bliže.

Kao po komandi, Atos mi je već bio tik do guze i halapljivo lizao čas prste, čas ribicu. Snažno je nabijao svoju glavu među moje noge tako da me je bukvalno odgurnuo, ne vadeći je, i par centimetara pomerio me sa mesta. Ta njegova silina me je tako palila da sam povremeno popuštala pritisak svojih dlanova o njegovo čelo ne bi li prodro još dublje. Jezikom je vršljao po mojoj utrobi, gutao, palacao, lizao kao da me je hteo pojesti, a ja sam uzdisala, napinjala se od zadovoljstva.

Uspela sam nekako na  trenutak umaći njegovim ustima, stisla butine, pri čemu me je nešto protreslo, neka slatka jeza me je prošla duž i popreko moga izvora strasti; moja pica je vlažila kao luda, a ja sam se par sekundi izvijala po podu...a onda se okrenula, postavila se malo ispod njega na sve četiri, raširila noge, dlanom prešla po mojoj vreloj pici, protnula ruku između nogu, i njemu nabila u facu, obuhvativši mu njušku celom šakom. Par puta ju je liznuo, a za to vreme ja sam mahala guzom ispred njegove glave. Od tog trenutka počelo je nešto što nikada neću zaboraviti.

Dok me opet liže, luda sam, tiho izgovaram njegovo ime i slamam se iznutra...Želim ga u sebi, grizem usne do bola, a on se polako uspinje po meni i dotiče me svojim vrelim udom. Klizi po meni, bocka me, ulazi u mene. Osetim ga vrelog i spremnog, osetim kako je željan mene, željan moje slatke utrobe. Jebe me...buši po mojoj unutrašnjosti svojim kurcem, nabijajući se do kraja, brzo, neprekidno, neumorno. Pri svakoj penetraciji, nabijajući ga do kraja, on još više raste, i osetim veliku kuglu koja me dodatno cepa i širi, ulazi cela i uglavljuje se unutra.

Atos kreće mahnito da se trese, stiskajući me oko struka i ja se na trenutak uplašim da ću prestati da dišem. Ali ne mislim na to, već se prepuštam zadovoljstvu koje me obuzima celu , stenjem  nekontrolisano, svršavam dva puta zaredom i bivam obilno ispunjena njegovom vrelom spermom. Izgovoram u jednom dahu :" uh kako je lepo biti tvoja kučka", a onda se na to i nasmejem. Moj pas se umiruje, popušta šapama oko moga struka i seda, dahćući. Iz mene, kao iz kabla, curi lokva sperme, slivajući se niz moje butine. On se približava, liže me, čisti me svu.

Nikada ranije  nisam doživljavala takve orgazme, orgazme koji bi me celu paralisali. Bez sumnje preporučujem ovakvo iskustvo jer, devojke, sigurno nećete ostati nezadovoljene.

Nema komentara:

Objavi komentar